رامنی: رییس جمهور شوم ، احمدی نژاد را محاکمه می کنم!
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
پاچه خواری اسرائیل به سبک کاندیدای جمهوری خواه
رامنی: رییس جمهور شوم ، احمدی نژاد را محاکمه می کنم!
میت رامنی در ادامه اظهارات توهین آمیز و بی شرمانه اش ، دیپلمات های ایرانی را «منفور» خواند و گفت: آمریکا باید محاکمه دیپلمات های ایرانی را در دستور کار خود قرار دهد!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب : میت رامنی، رقیب باراک اوباما درانتخابات آینده ریاست جمهوری آمریکا که طی ماههای اخیر ، زیباترین الفاظ را برای «اسرائیل» استفاده کرده و امنیت این رژیم را در حد امنیت آمریکا دانسته است، خواستار محاکمه رییس جمهور ایران شد.
رامنی که در حال مبارزات انتخابات یاست جمهوری ماه نوامبر، آبان ماه است، می گوید اگر او بجای اوباما بود، برای محاکمه محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران به دلیل آنچه «تحریک به نسل کشی» خواند ، اقدام می کرد.
وی درباره تفاوت مواضع خود با باراک اوباما بر سر ایران، به خبرنگاران گفت: اگر رییس جمهور بودم مطابق «کنوانسیون ژنو» به این اقدام دست می زدم.
رامنی افزود: البته آمریکا همچنان می تواند از این گزینه استفاده کند!
میت رامنی در ادامه اظهارات توهین آمیز و بی شرمانه اش ، دیپلمات های ایرانی را «منفور» خواند و گفت: آمریکا باید محاکمه دیپلمات های ایرانی را در دستور کار خود قرار دهد!/انتخاب