آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

بازداشت تعدادی از مسؤولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

بازداشت تعدادی از مسؤولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

اين افراد که متهم به برخي تخلفات مالي هستند، پس از روي کار آمدن مديريت جديد مرکز ، تسويه حساب و اخراج شده بودند تا پرونده هايشان بررسي مجدد شود.

عصرایران - در پي تأکيد وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي بر لزوم برخورد با متخلفان در اين وزارتخانه ، پرونده هاي مالي تعدادي از مسوولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ، در اختيار مقامات امنيتي و قضايي قرار گرفت که منجر به بازداشت تعدادي از اين افراد شد.

به گزارش عصرايران ، تعدادي از مديران مياني سابق مرکز توسعه فناوري اطلاعات و رسانه هاي ديجيتال اخیراً تحت تعقیب قرار گرفته و برخی از آنان نیز بازداشت شده اند.

اين افراد که متهم به برخي تخلفات مالي هستند، پس از روي کار آمدن مديريت جديد مرکز ، تسويه حساب و اخراج شده بودند تا پرونده هايشان بررسي مجدد شود.

همچنين از معاونت هاي سينمايي و فرهنگي نيز خبرهاي مشابهي مي رسد و به قرار اطلاع ، تعدادي از کارکنان اين دو بخش که مرتکب برخي سوء استفاده هاي مالي شده بودند ، توسط حراست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي شناسايي و توسط نهادهاي امنيتي بازداشت شده اند.

يک منبع نزديک به وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در اين باره به خبرنگار ما گفت: شخص وزير بر اين رويدادها نظارت و تأکيد دارد که سالم سازي فضاي اين وزارتخانه از تخلفات مالي همچنان ادامه خواهد داشت ولو آن که نياز به برخوردهاي قضايي باشد./عصرایران

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------