آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

اعلام آمادگی 1+5 برای مذاکره با ایران در اسرع وقت



اعلام آمادگی 1+5 برای مذاکره با ایران در اسرع وقت

نمایندگان 1+5 پس از مذاکراتی در بروکسل اعلام کردند که برای ازسرگیری مذاکرات با ایران «در سریعترین زمان ممکن» آمادگی دارند.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

خبرگزاری فرانسه گزارش داد: دفتر کاترین اشتون، رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از مذاکرات روز چهارشنبه میان نمایندگان آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه، چین و آلمان اعلام کرد که این گروه به «داشتن دور دیگری از گفت‌و‌گوها با ایران در سریعترین زمان ممکن متعهد است».

این گفت‌و‌گوها که به میزبانی اشتون برگزار شد اولین دور از مذاکرات دراین باره بعد از تاخیرهای ایجاد شده به علت انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود که در نهایت به پیروزی مجدد باراک اوباما منجر شد.

در بیانیه دفتر اشتون آمده است: این نشست بخشی از تلاش جاری برای هماهنگی درباره به جلو راندن این پروسه برای پاسخ دادن به نگرانی‌های جامعه بین المللی درباره برنامه هسته‌یی ایران بود».

در این بیانیه آمده است که شش کشور «در تلاش‌های‌شان برای جستجوی راه حل دیپلماتیک مساله هسته‌یی ایران متحد هستند» و «تماس ضروری» با ایران «در روزهای آینده» برقرار خواهد شد.

مدیران سیاسی 1+5 آخرین بار در ماه سپتامبر در نیویورک برای گفت‌و‌گو درباره برنامه هسته‌یی ایران با یکدیگر دیدار کردند. اما آخرین دور مذاکرات با ایران در ماه ژوئن و در مسکو برگزار شد اما ایران درخواست‌های 1+5 برای عقب نشینی در برنامه هسته‌یی خود را نپذیرفت.

یک نماینده غربی در روزهای اخیر به خبرگزاری فرانسه گفت که «ما می‌خواهیم تلاش کنیم تا مشوق‌هایی را برای ایران برای عمل به تعهداتش ارایه کنیم اما ایران نیز باید گام‌هایی را بردارد. ما خواهیم دید که آنها قصد دارند چه اقدامی انجام دهند.»

خبرگزاری رویترز نیز با اعلام این خبر از بروکسل گزارش داد: پس از این نشست مشخص نشد که درباره گزینه‌هایی توافق شده یا خیر و اینکه این گزینه‌ها چه چیزهایی هستند.

خبرگزاری نووستی نیز به نقل از مایا کوسیانچیچ، سخنگوی اشتون اعلام کرد که گروه "1+5" پایبند به برگزاری هر چه زودتر دور جدید مذاکرات با این کشور است.

وی گفت: "گروه "1+5" در تلاش برای جستجو و یافتن راه حل دیپلماتیک مساله ایران از موضع واحدی پیروی می‌کند.

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه نیز که از طرف روسیه در نشست بروکسل حضور داشت پیشتر اظهار کرده بود که روسیه امیدوار است که دور جدید مذاکرات گروه "1+5" و ایران هرچه زودتر و بدون معطلی برگزار شود./ایسنا

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------