آخرین اخبار سیاسی

سفر پزشکیان،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

روزنامه فرهیختگان: حتی مردم عادی هم قبل از سفر بنزین می‌زنند؛ چطور خودروهای اسکورت رئیس جمهور بنزین نداشتند!

سفر رئیس‌جمهور باید از نظر فنی و لجستیکی کاملاً آماده و پیش‌بینی‌شده باشد. اینکه سه خودروی اسکورت هم‌زمان مجبور به سوخت‌گیری در مسیر…

واکنش نماینده مجلس به سخنان احمدی نژاد درباره مقایسه مجالس فعلی و دوره قاجار:دوره قاجار هم باشد،اجازه نمی‌دهیم رضا قلدر دیگری پدید آید



قاضی‌پور: دوره قاجار هم باشد،اجازه نمی‌دهیم رضا قلدر دیگری پدید آید

قاضی‌پور در واکنش به مقایسه مجلس نهم با مجلس دوره قاجار گفت: حتی اگر دوره قاجار هم باشد اجازه نمی‌دهیم رضا قلدر دیگری پدید آید.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

به گزارش نامه اظهارات اخیر محمود احمدی‌نژاد که مجلس نهم را با مجلس دوران قاجار مقایسه کرده بود، امروز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی موجب بروز واکنش نمایندگان شد.

نادر قاضی پور نماینده ارومیه  به سخنان اخیر رییس جمهور در مقایسه مجلس نهم با مجلس دوران قاجار اشاره کرد و گفت: در حال حاضر مملکت صاحب دارد و مقام معظم رهبری سیاست های کلی نظام را تعیین می کنند. دوره قاجار هم باشد ما اجازه نمی دهیم رضا قلدری دیگر پدید آید.

علی لاریجانی روز گذشته در نشست خبری که به مناسبت روز مجلس برگزار شد، در واکنش به اظهارات احمدی‌نژاد گفته بود که مجلس دوران قاجار و مجلس نهم از این نظر قابل مقایسه هستند که مجلس در همه دوره‌ها در رأس همه امور بوده و هست.

همچنین نماینده ارومیه در تذکری با اشاره به عدم تحویل لایحه بودجه سال 92 از سوی دولت، اظهار داشت: دولت براساس قانون باید لایحه بودجه را تحویل مجلس می داد تا نمایندگان در مدت 10 روز لایحه را مطالعه و وارد بررسی آن شوند. دولت که می گوید قانونمدار شده و قانون را اجرا می کند، پس لایحه بودجه کجاست؟

علی لاریجانی رییس مجلس در پاسخ به وی گفت: فردا 15 آذر و آخرین مهلت است. شما یک روز جلوتر تذکر داده اید.

قاضی پور در ادامه لاریجانی را خطاب قرار داد و گفت: شما قول می دهید که دولت تا فردا لایحه را تحویل دهد؟ لاریجانی هم در پاسخ گفت: من چه قولی بدهم! من می گویم تا فردا زمان برای ارائه لایحه باقی است./نامه نیوز

 

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------