آخرین اخبار سیاسی

سفر پزشکیان،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

روزنامه فرهیختگان: حتی مردم عادی هم قبل از سفر بنزین می‌زنند؛ چطور خودروهای اسکورت رئیس جمهور بنزین نداشتند!

سفر رئیس‌جمهور باید از نظر فنی و لجستیکی کاملاً آماده و پیش‌بینی‌شده باشد. اینکه سه خودروی اسکورت هم‌زمان مجبور به سوخت‌گیری در مسیر…

آقای حاجی بابایی! چه زمانی عذرخواهی می‌کنید؟



حادثه پشت حادثه؛ از تصادف تا آتش‌سوزی

آقای حاجی بابایی! چه زمانی عذرخواهی می‌کنید؟

حاجی بابایی در قبال هیچیک از حوادث اخیر عذرخواهی نکرده است 

هنوز خبر درگذشت تعدادی از دانش‌‌آموزان در تصادفات پیاپی کاروانهای راهیان نور تازه است که خبر سوختگی تعداد دیگری از دانش‌آموزان در مدرسه‌ای در پیرانشهر مخابره شد.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

به گزارش پایگاه خبری فریادگر، در این حادثه ۴۵ دختر دانش‌آموز کلاس چهارم ابتدایی مدرسه شین‌آباد در پیرانشهر آذربایجان غربی در آتش‌سوزی کلاس درس گرفتار شدند و ۳۳ نفر دچار سوختگی شدند که حال تعدادی از آنها وخیم است.

این چندمین بار است که در مدارس کشور آتش‌سوزی رخ می‌دهد. مرگ ۱۳ دانش‌آموز و یک سرباز معلم روستای سفیلان استان چهارمحال و بختیاری در میان آتش در دی ماه ۸۳، سوختگی ۸ دانش‌آموز در روستای درودزن استان فارس در سال ۸۵ و سوختگی یک معلم فداکار بر اثر انفجار بخاری در روستای المنی شهرستان نورآباد استان لرستان در همان سال که مانع از آسیب رسیدن به ۲۳ دانش‌آموز شد، از جمله این حوادث بود.

حمیدرضا حاجی‌بابایی وزیر آموزش و پرورش که از جمله وعده‌های مهم او جمع‌آوری کلاس‌های کپری و غیراستاندارد بود، در سال ۸۹ در بخشنامه‌ای به کلیه ادارات آموزش و پرورش استان‌ها استفاده از لوازم گرمایشی استاندارد را در کلاس‌ها اجباری کرد. اما گویا این بخشنامه بی‌فایده بوده است.

از سوی دیگر طی هفته‌های گذشته هم شاهد کشته و زخمی شدن ده‌ها دانش‌آموز اعزامی به مناطق جنگی در قالب کاروان‌های راهیان نور بودیم که در پی چند حادثه رانندگی رخ داد؛ اما وزیر آموزش و پرورش که در مجموعه تحت امر او، اعزام دانش‌آموزان به مناطق جنگی در قالب درس آمادگی دفاعی اجباری شده، نه تنها در قبال این حوادث پاسخگو نبود بلکه حتی عذرخواهی هم نکرد، حال، با وقوع حادثه‌ای جدید که حاصل آن سوختگی تعداد دیگری دانش‌آموز، این بار در کلاس درس- و نه در جاده‌ ها- است انتظار اینکه آقای حاجی بابایی صندلی وزارت را ترک کند انتظار بیهوده‌ای است؛ حداقل انتظار می‌رود وزیر آموزش و پرورش که برخی می‌گویند سودای ریاست جمهوری هم در سردارد در پی این همه حادثه دلخراش، عذرخواهی کند تا شاید اندکی از بار اشتباهاتش کم شود.

نماینده سردشت: وزیر آموزش و پرورش استعفا دهد/31 دانش آموز دچار سوختگی

نماینده مردم سردشت با اشاره به آتش سوزی مدرسه دخترانه ای در شهرستان پیرانشهر گفت: اگر هر کجای دنیا این اتفاق می افتاد، وزیر آموزش و پرورش استعفا می داد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، رسول خضری، نماینده مردم سردشت در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود در پایان وقت علنی جلسه امروز مجلس با اشاره به آتش سوزی در مدرسه دخترانه در شهرستان پیرانشهر از مسئولان دولتی خواست در این خصوص پاسخگو باشند.

وی اظهار داشت: هر جای دنیا چنین اتفاقی بیفتد، وزیر آموزش و پرورش استعفا می دهد، اما در کشور ما به دلیل استفاده نادرست از برخی بخاری ها که چنین حوادثی را می آفریند، مسئولان پاسخگو نیستند.

خضری افزود: چرا مسئولان محلی از انشعابات گازی استفاده نکرده و بجای آن از بخاری هایی استفاده کرده اند که خطرناک است.

باهنر، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی که ریاست جلسه را برعهده داشت خطاب به نماینده سردشت گفت: شما علت این حادثه را پیگیری کنید تا مشخص شود چرا این اتفاق افتاده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سخنگوی سازمان امداد و نجات هلال احمر از آتش سوزی در کلاس درس یکی از دبستانهای روستای شین آباد پیرانشهر خبر داد و گفت: 31 مجروح این حادثه به مراکز درمانی منتقل شدند.وی ادامه داد: بررسیهای اولیه مشخص شد حریق در یکی از کلاسهای دبستان با 37 دانش آموز رخ داده است که امدادگران توانستند تمامی دانش آموزان را از میان دود و آتش نجات دهند.

 به گفته سخنگوی سازمان امداد و نجات هلال احمر در این حادثه 31 دانش آموز دچار سوختگی شدند که 3 نفر از آنها توسط هلال احمر و بقیه توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند. درخشان در مورد علت آتش سوزی نیز گفت: این آتش سوزی به علت حریق بخاری نفتی در کلاس درس رخ داده است./مهر

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------