آخرین اخبار سیاسی

سفر پزشکیان،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

روزنامه فرهیختگان: حتی مردم عادی هم قبل از سفر بنزین می‌زنند؛ چطور خودروهای اسکورت رئیس جمهور بنزین نداشتند!

سفر رئیس‌جمهور باید از نظر فنی و لجستیکی کاملاً آماده و پیش‌بینی‌شده باشد. اینکه سه خودروی اسکورت هم‌زمان مجبور به سوخت‌گیری در مسیر…

«جان کری» وزیر خارجه آمریکا می‌شود



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

«جان کری» وزیر خارجه آمریکا می‌شود

سرانجام چند هفته بحث و گمانه‌زنی درباره سکاندار دستگاه سیاست خارجی آمریکا به پایان رسید و جانشین هیلاری کلینتون، وزیر خارجه کنونی این کشور مشخص شد. جان کری، چهره شناخته شده دمکرات توانست پس از کش‌و‌قوس‌های متعدد، این سمت را از آن خود کند و قرار است، این موضوع به زودی رسما اعلام شود.

به گزارش «تابناک»، شبکه خبری «ای‌بی‌سی نیوز» اعلام کرده باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواهد، به زودی سناتور «جان کری» را وزیر خارجه جدید این کشور معرفی نماید.

با این حال، بر پایه گزارش این شبکه، به سبب وجود پاره‌ای از ملاحظات، از جمله در پیش بودن تصمیمات مهم دیگر در کابینه و مهمتر از آن، درگیر بودن کشور با واقعه فجیع تیراندازی در یک مدرسه ابتدایی، این تصمیم چند روز دیگر اعلام خواهد شد.

این خبر در حالی اعلام می‌شود که روز گذشته، خبر رسید «هیلاری کلینتون»، وزیر خارجه کنونی آمریکا به سبب نارسایی مغزی از هوش رفته و به بیمارستان منتقل شده است. با این حال، اخبار بعدی حکایت از آن دارد که حال وی رو به بهبودی است.

سناتور جان کری که هم‌اکنون ریاست کمیته سیاست خارجی سنای آمریکا را بر عهده دارد، زمانی به بیشترین شهرت رسید که در سال ۲۰۰۴، در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری در مقابل جورج بوش قرار گرفت؛ اما نتوانست به پیروزی برسد.

از سوی دیگر، تصمیم به معرفی جان کری به سمت وزیر خارجه، تنها دو روز پس از آن اعلام می‌شود که «سوزان رایس»، نامزد پیشین تصدی این پست، با فرستادن نامه‌ای به اوباما اعلام کرد از به عهده گرفتن این سمت انصراف می‌دهد.

مخالفت‌های شدید جمهوری‌خواهان با تصدی این سمت از سوی رایس و مباحثی که در هفته‌های اخیر درباره مسائل مالی وی و نیز کارکرد ضعیفش در جریان کشته شدن سفیر آمریکا در لیبی در رسانه‌ها منتشر شد، دلایلی مطرح می‌شود که زمینه‌های انصراف وی را فراهم کردند.

جان کری در مقایسه با سوزان رایس به عنوان چهره‌ای میانه‌رو‌تر در محافل درونی و بیرون از آمریکا شناخته می‌شود.

به هر حال، هرچند تا پیش از انصراف رایس نیز نام کری، یکی از گزینه‌های تصدی وزارت خارجه بود، برخی بر این باور بودند، از آنجا که کنار رفتن وی از سمت ریاست کمیته سیاست خارجی سنا در شرایطی که جمهوری‌خواهان در کنگره اکثریت دارند، می‌تواند به تضعیف دمکرات‌ها منجر شود، احتمال معرفی وی به عنوان وزیر خارجه زیاد نیست./تابناک

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------