آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

طرح جدید روسیه و آمریکا برای سوریه: اسد باقی بماند ولی بدون اختیارات



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

روزنامه فرانسوی لوفیگارو نوشت:

طرح جدید روسیه و آمریکا برای سوریه: اسد باقی بماند ولی بدون اختیارات

روزنامه فرانسوی لوفیگارو نوشت: اخضر ابراهیمی نماینده سازمان ملل متحد در امور سوریه طرح جدیدی را در اختیار بشار اسد رئیس جمهور سوریه قرار داده است.

به گزارش عصر ایران، براساس این طرح، دولت انتقالی در سوریه با حضور وزیرانی از دو طرف نزاع تشکیل خواهد شد.

بشار اسد نیز همچنان تا سال 2014 یعنی زمان عادی برگزاری انتخابات بعدی ریاست جمهوری، در سمت ریاست جمهوری باقی خواهد ماند ولی اختیارات ریاست جمهوری را نخواهد داشت.

براساس این طرح، بشار اسد در انتخابات بعدی در سال 2014 نباید کاندیدای انتخابات شود اما روسیه و اسد این موضوع را قبول نکرده اند.

اسد پذیرفته است که از اختیارات خود چشم پوشی کند اما با این حال می خواهد در انتخابات آینده ریاست جمهوری در سال 2014 نیز برای سومین دوره، کاندیدا شود.

این موضوع در مذاکرات دو هفته پیش معاونان وزیر خارجه آمریکا (ویلیام برنز) و روسیه ( میخائیل بوگدانف) در ژنو با حضور اخضرابراهیمی مطرح شد.

در این مذاکرات درباره کشورهایی که می توانند به اسد پناهندگی بدهند نیز گفتگو شد و به نام کشورهایی مانند امارات ، بلاروس و برخی کشورهای آمریکای لاتین اشاره شد.

همچنین آمریکا و روسیه درباره نام افرادی که ممکن است در کابینه توافقی آینده، سمت وزارتی بگیرند نیز گفتگو کرده اند.

با این حال این طرح، با مخالفت های منطقه ای روبه رو شده است. ایران از اینکه از روند این مذاکره ، کنار گذاشته شده، رضایت ندارد به همین دلیل "امیرعبداللهیان" معاون وزیر خارجه این کشور اخیرا راهی روسیه شد.

کشورهای اروپایی هم از این موضوع ناراضی هستند و برخی انتقادات را مطرح می کنند.

مخالفان اسد و در راس آنها ائتلاف ملی مخالفان نیز می گویند تا قبل از کناره گیری اسد از قدرت، با او مذاکره نخواهند کرد.

سوریه از 21 ماه پیش تاکنون با موجی از ناآرامی ها و خشونت های داخلی روبه رو است. هم اکنون این کشور شاهد جنگ داخلی میان ارتش و مخالفان اسد است./عصرایران

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------