اوباما: نیروهای آمریکایی به فرانسه در حمله به سومالی کمک کردند
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
اوباما: نیروهای آمریکایی به فرانسه در حمله به سومالی کمک کردند
رئیسجمهور آمریکا اعلام کرد، نیروهای آمریکایی حمایتهای محدودی از حمله فرانسه به سومالی با هدف آزاد کردن گروگان فرانسوی داشتهاند.
باراک اوباما، رئیسجمهوری آمریکا در نامهای به کنگره آمریکا اعلام کرد که نیروهای آمریکایی حمایتهای لجستیکی محدودی از نیروهای فرانسوی در حمله اخیر این نیروها با هدف نجات یک شهروند فرانسوی که توسط شبه نظامیان الشباب گروگان گرفته شده بود، ارائه کردهاند.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، اوباما تصریح کرد که نیروهای آمریکایی نقش مستقیمی در این حمله ایفا نکردند و یک هواپیمای جنگی آمریکا برای مدت کوتاهی با هدف حمایت از این عملیات وارد حریم هوایی سومالی شد.
رئیسجمهور آمریکا در ادامه خاطرنشان کرد که وی نیروهای آمریکایی را برای حمایت از این عملیات نجات هدایت کرد.
نیروهای فرانسوی اوایل روز شنبه عملیات نجات دنیس الکس، مامور مخفی فرانسه که در سال 2009 در سومالی ربوده شد، انجام دادند، اما این گروگان فرانسوی کشته شد. در این عملیات یک سرباز فرانسوی و 17 شبه نظامی دیگر نیز کشته شدند./ایسنا