سوالهايي که تاريخ پاسخ خواهد داد!/ ارزش مالی دلار...
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
سوالهايي که تاريخ پاسخ خواهد داد
رسم معلوم بر اين بوده و هست كه در هر حيطه و جايگاهي وقت به تنگنا كه ميرسد، تلاش و همت براي دستيابي به نهايت موفقيت و پيروزي بيشتر ميشود، كه اگر هم كوتاهي و نبودهايي در آن دوران بوده، اين ميل براي سرعت دهي به تلاشها و پاسخ دهي بهتر و بيشتر ميشود. مثلا در فوتبال، اگر تيميعقب باشد و براي بقا نياز مبرم به پيروزي يا تساوي داشته باشد خودش را به آبوآتش ميزند تا به برتري و حتيالامكان تساوي برسد.
با اين همه گاهي،مواردي را خواهيم يافت كه افرادي در چنين وضعي،با اعتمادبه نفس و روحيه بالا از قاعده دست يابي به نتايج بهتر خود را مستثني ديده اند که از اين جمله، بعضي دولتمردان دولت دهم حاكم بر حال كشور ما هستند که اگر چه به نهايت دوران خدمت و رسالتشان رسيدهاند اما هر روز بهترو فعالتر از هميشه دوران خود، به تضعيف اقتصادو قانون كشور دست ميزنند، خالي از لطف نيست كه حاكمان دولتي وقت بدانند اين سال آخري خدمت، كه نبايد به شعار و تبليغات در صحن مجلس و سفرهاي استاني و عزل و نصبها بگذرد،در طول سالهاي رفته اين همه شعر و شعار قالي و حصيرو پول نفت و سفره داده شد، بيش از حد تصور براي طرحهاي نهان در ذهن كه هيچ گاه در واقعيت به حقيقت نرسيد تبليغات شد، و در اين سال آخر و چند ماه باقيمانده بازهمين روند كسالت آور و بي هدف پيشين را ادامه دادن آيا منطقي و معقول است؟
اكنون دولت دهم به نفسهاي پاياني خود در روزگار حاكميت خود رسيده است و بهتر است دولت به سوالاتي پاسخ دهد که اين روزها در ذهن بسياري هست و تاريخ هم در آينده جواب صحيح و دقيقي به آن ميدهد، اما دولت و دولتمردان بايد خود نيز به آن فکر کنند، شايد که در اين ماههاي باقيمانده، رويه ديگري در پيش بگيرند:
1- جايگاه ايران در روابط بينالمللي و حضورش در جوامع جهاني چگونه است و چرا در اين 8 سال تا اين حد تنزل يافته است؟
2- ارزش مالي ارز و يا بهتربگويم دلار، از چه تا به اين نهايت از اختيار دولتيها خارج شد تا حدي كه فشار آن بر اقتصاد و معيشتمان خطي پايدار انداخت و هيچ مسئولي از سران امر پاسخگونبودندو نيستند؟كاهش ارزش ريال ايران در كدام دولت در طول تاريخ به اندازه دولت دهم بوده است؟
3- در زمان كدام دولت به اندازه اين دولت، فساد اقتصاد مملكتي زياد بوده كه فقط يک قلم آن 3 هزار ميليارد تومان است .آيا اگر رقمهاي اختلاس در همه دولتهاي پيشين را جمع بزنيم به اين يک فقره ميرسد؟!
4- دليل افزايش مهاجرت نخبگان علمي،فرهنگي،هنري و ورزشي كشورمان چيست؟
5- عزل و نصبهاي سليقه اي و گاها به دور از درايت در كدام دولت به پاي اين دولت رسيده است،در سال آخر حكومت كدام دولت اين تغييرات منصبي حتي درباره فرمانداران و استانداران هم گسترش يافته است.
6- چرا بايد رييس دولت انديشه و خواسته نمايندگان مردم راسزاوار پاسخ و دانستن نداند و آنهارا محدود به شهر و استان خودشان كند، كه اي كاش ايشان ميدانستند كه نمايندگان مجلس در امور كلان كشوري تماميت مردم هستند كه اگر اين نبود اگر يادشان باشد در آمار راي انتخابات رياست جمهوري ميزان راي ايشان در چندين استان بسيار پايين بوده است، آيا ايشان رييسجمهور آن استانها نيستند؟
7- عدالت كه شعار مطرحه و اصيل دولت بود در كجا اجراشدكه ما نتوانستيم آن را لمس كنيم،هرچند كم رنگتر شدن و از بين رفتن آن را بيشتر مشاهده كرديم تا بودنش را.
8- در كدام دولت از ابتداي پيروزي انقلاب تا به امروز-حتي در دوران 8سال جنگ تحميلي- اين چنين تنگي معيشت بر قلبهاي مردمان فشار آورده است؟
«ربنا افتح بيننا و بين قومنا بالحق و انت خير الفاتحين (سوره اعراف، آيه 89)
پروردگارا دري از رحمت به سوي ما و قوم ما بگشا كه راه تو راه حق است و تو بهترين گشايندهاي.»
افسوس همراه هميشگيام شده است، كه اي كاش بافنده قالي بودم- پردازنده اين هنر اصيل كشورم و مفتخر به حضور بي رقيب آن در عرصه جهاني – و روي حصير گذران عمر ميكردم، اما آرامش اقتصادي و صداقت و راستي سياسيون بر دوران زندگي ام حاكم بود./مردم سالاری