آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس::مذاکره با آمریکا منطقه ممنوعه نظام نیست



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

عوض حیدرپور:مذاکره با آمریکا منطقه ممنوعه نظام نیست

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اگر آمریکا با سه شرط ایران موافقت کند به طور قطع بحث رابطه با آمریکا قابل مذاکره و قابل حل است و با اجازه مقام معظم رهبری این کار شدنی است.

عوض حیدرپور شهرضایی درباره اظهارات علی اکبر صالحی در اجلاس امنیتی مونیخ پیرامون مذاکره مستقیم با آمریکا اظهار کرد: موضع صالحی موضع نظام بوده است و باید بگویم حقیقتاً مذاکره با آمریکا منطقه ممنوعه نظام نیست و ما بار‌ها اعلام کرده‌ایم که گفت‌وگو بهترین راه حل و بهترین راهکار برای حل مسائل و مناقشات میان کشور‌ها است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: علی القاعده ما سه راه داریم گفت‌و‌گو، قهر و یا جنگ و نزاع، جنگ و نزاع اصلاً پسندیده نیست و قهر هم در اسلام توصیه نشده بنابراین تنها راه گفت‌و‌گو باقی می‌ماند.

وی افزود: البته آقای صالحی این عنوان مشروط را گذاشته است که آمریکا باید ایران را به عنوان یک کشور مستقل و تابع اسلام و قرآن به رسمیت بشناسد و در ذهن داشته باشد که این ملت ایران هستند که از نظام جمهوری اسلامی پشتیبانی می‌کنند و بنابراین دست از دشمنی با نظام بردارد.

حیدرپور تصریح کرد: اگر آمریکا با این سه شرط موافقت کند به طور قطع بحث رابطه با آمریکا قابل مذاکره و قابل حل است و با اجازه مقام معظم رهبری این کار شدنی است.

عضو کمیسیون امنیت ملی درباره پخش فیلم ملاقات سعید مرتضوی با فاضل لاریجانی در سایت یوتیوب تاکید کرد: این موضوع قطعاً مورد پیگیری کمیسیون امنیت ملی مجلس قرار خواهد گرفت و حتی تهیه فیلم در سازمان تامین اجتماعی اقدامی مجرمانه بود حتی نشان دادن این فیلم در مجلس هم اقدامی مجرمانه بود و برداشت ما این است که قوه قضاییه باید به این موضوع رسیدگی کند.

وی درپایان گفت: هیچ منبعی جز دولت نمی‌توانسته است این فیلم را در سایت خارجی توزیع کند و باید با تهیه کنندگان و پخش کنندگان این فیلم برخورد جدی انجام بگیرد./ایلنا

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------