آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

«ایران و حزب‌الله برای سوریه پس از اسد آماده می‌شوند»؟



«ایران و حزب‌الله برای سوریه پس از اسد آماده می‌شوند»؟

بازتاب سخنان محمود احمدی‌نژاد در مراسم بزرگداشت ۲۲ بهمن، پیام وزیر خارجه یمن به سفیر ایران و ادامه ادعاهای پیشین، ادعای تشکیل یک نیروی شبه نظامی در سوریه از سوی ایران، دستور کار باراک اوباما در سفر آتی خود به سرزمین‌های اشغالی و موضع رهبر یهودیان آرژانتین درباره تشکیل کمیته حقیقت‌یاب مشترک ایران و آرژانتین، از جمله مهم‌ترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

 

به گزارش «تابناک»، یکی از اخباری که از روز گذشته تاکنون در بسیاری از مطبوعات جهان بازتاب یافته، سخنان محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهوری ایران در مراسم بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است. روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» از جمله مطبوعاتی است که به این سخنان توجه نشان داده و می‌نویسد، احمدی‌نژاد اعلام کرده اگر غرب از فشار بر ایران دست بردارد، وی آماده مذاکره با آمریکاست.

ایندپندنت این سخنان را جدید‌ترین موضع‌گیری در زمینه احتمال مذاکرات دوجانبه میان ایران و آمریکا دانسته، اما در عین حال نوشته بسیار غیرمحتمل است که واشنگتن فشار تحریم‌ها بر ایران را کاهش دهد؛ بنابراین، و با توجه به تأکید رهبری ایران بر عدم مذاکره در شرایط تهدید، پیش‌بینی چشم انداز مذاکرات بسیار دشوار است.

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

اما در شرایطی که ادعاهای دولت یمن علیه ایران همچنان ادامه دارد، امروز نیز این موضوع مورد توجه برخی مطبوعات و رسانه‌ها قرار گرفته است. به نوشته خبرگزاری فرانسه، دولت یمن بابت محموله سلاحی که به تازگی از یک کشتی در این کشور کشف شده و ادعا می‌شود، متعلق به ایران بوده، از تهران توضیح خواسته است؛ بنابراین، وزیر خارجه این کشور به محمود حسن‌زاده، سفیر جمهوری اسلامی ایران در صنعا گفته، دولت یمن اجازه دخالت در امور داخلی خود را به هیچ کشوری نخواهد داد و همچنین اجازه نمی‌دهد، خاکس به مرکزی برای جنگ‌های نیابتی تبدیل شود. این ادعا‌ها در شرایطی است که تحقیقات درباره کشتی مذکور همچنان در جریان است.

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

 

در همین حال، روزنامه «واشنگتن پست» در مطلبی به نقل از مقامات آمریکایی ادعا کرده ایران و حزب الله لبنان در حال ایجاد گروه‌های شبه نظامی در سوریه هستند. به ادعای این روزنامه، ایران و حزب الله می‌خواهند با ایجاد شبکه‌ای از شبه نظامیان در خاک سوریه، نسبت به حفاظت از منافع خود در این کشور در صورت سقوط اسد اقدام کنند. مقامات آمریکایی اظهار داشته‌اند این نیروهای شبه نظامی هم اکنون نیز به همراه ارتش سوریه در حال مبارزه با شورشیان هستند، اما هدف بلندمدت ایران، ایجاد یک پشتوانه قابل اتکا در این کشور برای رویارویی با وضعیت کنار رفتن احتمالی دولت بشار اسد است. 

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

 

روزنامه «نشنال» امارات با اشاره به سفر باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، به سرزمین‌های اشغالی که قرار است ماه آینده میلادی انجام شود، موضوعات مربوط به ایران، سوریه و مذاکرات صلح با فلسطینی‌ها را در صدر دستور کار این سفر دانسته است. این روزنامه اشاره می‌کند که این موضوعات، روز گذشته از سوی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل به عنوان محورهای گفت‌و‌گوی وی با اوباما اعلام شده است.

نشنال می‌نویسد، با توجه به این که نتانیاهو اعلام کرده در دوره جدید نخست وزیری‌اش، موضوع ایران در صدر دستور کار دولت قرار خواهد داشت، این مسأله از اهمیت زیادی در دیدار اوباما با وی برخوردار خواهد بود.

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

 

در پایان، روزنامه «تایمز اسرائیل» اظهارات رهبر یهودیان آرژانتین را مورد توجه قرار داده که درباره تشکیل کمیته حقیقت یاب از سوی ایران و آرژانتین برای بررسی واقعه بمب‌گذاری سال ۱۹۹۴ در این کشور سخن گفته است.

وی ضمن اظهار بدبینی نسبت به تشکیل این کمیته، مدعی شده این امر می‌تواند به «بمب‌گذاری سوم» در آرژانتین منجر شود. «گیلرمو بورگر» در این باره گفته: «این توافق از سوی برخی افراد، گامی رو به جلو ارزیابی می‌شود؛ اما شاید گامی به سوی پرتگاه باشد». این در حالی است که بیشتر تحلیلگران، تشکیل این کمیته را کاری مهم در راستای عادی سازی روابط ایران و آرژانتین ارزیابی کرده‌اند./تابناک

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------