آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

برنامه کنگره آمریکا برای تشدید فشارها علیه ایران



برنامه کنگره آمریکا برای تشدید فشارها علیه ایران

تحلیل یک دیپلمات ارشد غربی از روند مذاکره با ایران، برنامه کنگره آمریکا برای تشدید تحریم ها علیه ایران، اظهارات وزرای خارجه کانادا و آمریکا درباره ایران و تهدیدات رژیم اسرائیل و برنامه آمریکا و متحدانش برای انجام یک رزمایش در منطقه خلیج فارس، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است. 

به گزارش «تابناک»، امروز نیز بخش عمده ای از اخبار مربوط به ایران در میان مطبوعات جهان، به برنامه هسته ای ایران و موضوعات مختلف مربوط به آن اختصاص دارد. 

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

 

در این رابطه، خبرگزاری «رویترز» با انتشار گزارشی به نقل از یک دیپلمات ارشد غربی می نویسد با وجود اینکه آخرین دور مذاکرات هسته ای با ایران شاهد پیشرفت آشکار اندکی بود، قدرت های جهانی بر این باورند که زمینه مشترک کافی برای ادامه گفت و گوها با ایران وجود دارد.

این دیپلمات که نخواسته نامش فاش شود، به رویترز گفته وی انتظار ندارد که روند مذاکرات از هم پاشیده شود. با این حال، وی تأکید کرده غرب با روند مذاکره صرفاً برای مذاکره مخالف است. این دیپلمات همچنین درباره تأثیر انتخابات ریاست جمهوری ایران بر روند مذاکرات گفته مسائل داخلی بر روند مذاکرات تأثیرگذار است؛ اما هنوز حتی برای غربی ها مشخص نیست که کاندیداهای این انتخابات چه کسانی خواهند بود. 

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

 

با این حال، به نظر می رسد اخبار منتشر شده از عدم حصول پیشرفت در مذاکرات، بهانه ای جدید برای افزایش فشارها علیه ایران به دست آمریکایی ها داده است. به نوشته روزنامه «واشنگتن پست»، ناکامی مذاکرات اخیر هسته ای، نمایندگان کنگره آمریکا را بر آن داشته تا با هدف زمین گیر کردن اقتصاد ایران، تحریم های شدیدتری را علیه این کشور وضع کنند.

به نوشته این روزنامه، از یک سو اعضای مجلس نمایندگان درصدد وضع تحریم های شدیدتر علیه ایران هستند و از سوی دیگر، سناتور «مارک کِرک» نیز در پی تهیه بسته تحریمی جدیدی است که احتمالاً هفته آینده ارائه خواهد شد. در همین رابطه، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان نیز طی بیانیه ای ایران را به وقت کشی جهت پیشبرد برنامه نظامی هسته ای متهم کرده است.

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

 

در خبر دیگری کم و بیش مرتبط با همین موضوع، روزنامه «تایمز اسرائیل» ادعاهای جدید وزیر خارجه کانادا علیه ایران را بازتاب داده است. به نوشته این روزنامه، «جان برد» اظهار داشته در صورتی که رژیم اسرائیل به ایران حمله کند، ایران تنها باید خود را مقصر این حمله بداند! البته وی تأکید کرده دولت کانادا با انجام اقدام نظامی برای متوقف کردن برنامه هسته ای ایران مخالف است.

وی همچنین در این سخنان خود که در مصاحبه ای با یک کانال تلویزیونی اسرائیلی بیان شده، ایران را «بزرگترین تهدید برای امنیت جهان» خوانده است. برد همچنین  ایران را متهم کرده که درصدد است از روند مذاکرات به منظور وقت کشی و خرید زمان بیشتر استفاده کند. 

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

 

اما ابراز محبت بی شائبه به اسرائیلی ها، تنها به وزیر خارجه کانادا محدود نمانده و جان کری، همتای آمریکایی وی نیز روز گذشته اظهاراتی را در این زمینه مطرح کرده است. به نوشته «واشنگتن اگزمینر»، کری در سفر خود به سرزمین های اشغالی به شیمون پرز، رئیس رژیم صهیونیستی گفته هیچ کسی اجازه نخواهد داد در صورت نیاز به انجام هرگونه اقدامی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای، روند دیپلماتیک جلوی چنین حمله ای را بگیرد.

وی خطاب به پرز گفته: «ما ماهیت تهدید ایران را درک می کنیم. من تصدیق می کنم که ما همچنان در جست و جوی راه حلی دیپلماتیک هستیم. اما چشم های ما باز است و می دانیم که زمان در حال سپری شدن است. هیچ کسی اجازه نخواهد داد فرایند دیپلماتیک سر راه هرگونه اقدامی قرار بگیرد که برای محافظت از جهان در مقابل افتادن سلاح هسته ای به دست کسی که نباید آن را داشته باشد، ضرورت دارد».

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

 

در نهایت، یکی دیگر از اخباری که در شماری از مطبوعات بین المللی بازتاب یافته، برنامه ایالات متحده و متحدان این کشور، برای برگزاری یک رزمایش در خلیج فارس طی ماه آینده است. به نوشته «گالف نیوز»، محتوای این رزمایش که در ماه مه برگزار می شود، تمرین عملیات های مین روبی و اسکورت کشتی ها است و این گمانه وجود دارد که رزمایش مذکور با هدف مقابله با تهدید احتمالی از جانب ایران برگزار می شود.

بر این اساس و بنا بر اعلام نیروی دریایی آمریکا، در روزهای 6 تا 30 مارس، نمایندگان 30 کشور در بحرین گرد هم خواهند آمد تا نسبت به انجام این رزمایش اقدام کنند. این در حالی است که هشت ماه پیش نیز مشابه این رزمایش در منطقه برگزار شده بود./تابناک

 

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------