آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

پورمحمدی: به زودی اسناد فساد ۴۵۰ میلیون یورویی را افشا می‌کنم



انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم,اخبار انتخاباتی

پورمحمدی: به زودی اسناد فساد ۴۵۰ میلیون یورویی را افشا می‌کنم/بهتر است کسانی که رییس‌جمهور بودند به قدرت بازنگردند

انتخابات - نامزد ریاست‌جمهوری یازدهم گفت: اگر قوانین کشور در آینده قرار باشد اصلاح شود، می‌توانیم تصویب کنیم کسانی که رئیس جمهور شده‌اند، بدون در نظر گرفتن عملکرد خوب و بدشان به قدرت بازنگردند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر استعفا دادن از سمت فعلی خود برای شرکت در انتخابات دوره یازدهمین ریاست جمهوری اظهارداشت: خیر استعفا نخواهم داد زیرا قانوناً نیازی نیست.

وی در خصوص حضور روسای جمهور اسبق با بیان این که هاشمی و خاتمی گفته اند کاندید نمیشویم افزود:اگر قوانین کشور در آینده قرار باشد اصلاح شود، می توانیم تصویب کنیم کسانی که رئیس جمهور شده اند، بدون در نظر گرفتن عملکرد خوب و بدشان به قدرت بازنگردند.

وی دلیل آن را اینگونه بیان کرد: این قانون به نفع سلامت اقتصادی، اداری کشور است و در جهت گردش قدرت ، ثروت و مدیریت می باشد و از آن تز دفاع خواهیم کرد.

وی در خصوص هدفمندی یارانه‌ها گفت: هدفمندی یارانه‌ها را در صورت گرفتن مسئولیت دولت ادامه خواهم داد و مبلغ پرداختی را افزایش می‌دهم البته این افزایش برای همگی نخواهد بود چون همه نیاز به یارانه ندارند.

وی بیان کرد: امروز اگر می‌خواهیم یارانه پرداخت کنیم باید یارانه‌ای باشد که بتوان بوسیله آن قیمت‌ها را کنترل کرد و بتوان در طبقات نیازمند وضع اقتصادی را متحول ساخت.

اینطور نیست که اگر با آمریکا مذاکره کنیم تحریم ها برداشته می‌شود

پور محمدی اظهارداشت:کسانی که امروز ادعای حقوق بشر دارند از همه بی رحم‌تر هستند و همه را بجان یکدیگر می اندازند و بی رحمانه‌ترین اقدامات را انجام می‌دهد و در جای جای دنیا دخالت می‌کنند چرا که با استقلال کشور ها مشکل دارند.

وی افزود: دیگر دنیای بزن دررو وجود ندارد، با تهدیدات نمی‌توان کار را جلو برد و آنهایی که می‌گویند اگر با آمریکا مذاکره کنیم تحریم‌ها برداشته می‌شود اینطور نیست.

وی در پاسخ به این سؤال مبنی بر قرارداد 450میلیون یورویی در کیش که سازمان بازرسی مانع ان شده بود و از سوی معاون اجرائی رئیس‌جمهور کذب خوانده شده بود، گفت: بزودی اسناد آن را منتشر خواهیم کرد./فارس

 

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------