آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

رویترز: ایران سرعت غنی سازی 20 درصدی اورانیوم را کاهش داد



سرعت غنی سازی,عنی سازی اورانیوم در ایران

رویترز: ایران سرعت غنی سازی 20 درصدی اورانیوم را کاهش داد

یکی از این سه دیپلمات غربی در این باره گفت: معتقدم ایرانی ها تلاش می کنند نشان دهند که حجم زیادی از اورانیوم غنی شده را به سوخت تبدیل می کنند. حجمی که ایران معتقد است از نگرانی ها را می کاهد.

شماری از دیپلمات ها مستقر در مقر آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین اتریش گفتند ایران در حال ادامه استفاده از ذخایر مواد حساس هسته ای خود برای تولید سوخت راکتور تحقیقاتی تهران است.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، این دیپلمات ها این موضوع را به عنوان گامی توصیف کرده اند که می تواند از تلاش های دیپلماتیک برای حل مسئله هسته ای ایران حمایت کند.

حجم اورانیوم غنی شده در اختیار ایران همیشه از سوی کشورهای غربی با حساسیت بالایی دنبال شده است.

اسرائیل نیز بارها گفته است که ایران نباید حجم بالایی از اورانیوم غنی شده را در اختیار داشته باشد تا بتواند با آن بمب اتمی بسازد.

ایران در سال 2010  غنی سازی اورانیوم را آغاز کرد و هم اکنون این فرآیند را در سطح 20 درصدی انجام می دهد. ایران از آن زمان تاکنون 240 تا 250 کیلوگرم اورانیوم غنی شده تولید کرده است.

رویترز می نویسد این حجم از اورانیوم غنی شده برای تولید یک بمب اتمی لازم است. اسرائیل همیشه به حجم اورانیوم غنی شده در اختیار ایران با سوء ظن می نگرد و این موضوع یکی از خط قرمزهای اسرائیل است.

سه دیپلمات مستقر در وین گفته اند: ایران از زمان صدور گزارش آخرین آژانس بین المللی انرژی اتمی در فوریه گذشته، روند غنی سازی 20 درصدی اورانیوم را کُند کرده است.

یکی از این سه دیپلمات غربی در این باره گفت:  معتقدم ایرانی ها تلاش می کنند نشان دهند که حجم زیادی از اورانیوم غنی شده را به سوخت تبدیل می کنند. حجمی که ایران معتقد است از نگرانی ها را می کاهد.

در صورت تایید چنین مطلبی در گزارش آتی آژانس درباره ایران که در ماه می آینده منتشر می شود؛ غنی سازی 20 درصدی اورانیوم ایران به کمتر از 15 کیلوگرم در ماه رسیده است.

در ماه فوریه گذشته، حجم ذخایر اورانیوم غنی شده ایران به 167 کیلوگرم رسید./عصرایران

 

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------