آخرین اخبار سیاسی

سفر پزشکیان،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

روزنامه فرهیختگان: حتی مردم عادی هم قبل از سفر بنزین می‌زنند؛ چطور خودروهای اسکورت رئیس جمهور بنزین نداشتند!

سفر رئیس‌جمهور باید از نظر فنی و لجستیکی کاملاً آماده و پیش‌بینی‌شده باشد. اینکه سه خودروی اسکورت هم‌زمان مجبور به سوخت‌گیری در مسیر…

انتقاد وزیر خارجه آمریکا از شورای نگهبان ایران



انتقاد وزیر خارجه آمریکا از شورای نگهبان

انتقاد وزیر خارجه آمریکا از شورای نگهبان ایران

پیشتر نیز سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اظهاراتی با محکوم کردن اقدام شورای نگهبان در رد صلاحیت نامزدهای داوطلب شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ، انتخابات ایران را غیر آزاد و غیر عادلانه خوانده بود.

پیشتر نیز سخنگوی وزاجان کری وزیر خارجه آمریکا روز جمعه در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی در تل آویو از فرایند انتخابات و رد صلاحیت نامزدهای انتخاباتی در ایران  انتقاد کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از فاکس نیوز، کری که در اسراییل سخن می گفت در پاسخ به سوالی درباره روند رد صلاحیت ها در انتخابات ایران،شورای نگهبان را نهادی غیر منتخب خواند که با معیارهای مبهم صلاحیت صدها نفر از نامزدهای انتخاباتی را رد کرده است.

کری گفت که با رد صلاحیت های انتخاباتی در ایران به سختی می توان گفت که انتخابات ایران به شیوه ای آزاد ،رضایت بخش و قابل نظارت برگزار می شود.

وزیر خارجه آمریکا با اشاره به اینکه شورای نگهبان تنها صلاحیت نمایندگان حکومت را تایید کرده است، این اقدام شورای نگهبان را سد کردن مسیر دموکراسی به شیوه ای مشروع خواند.

وزیر خارجه آمریکا در ادامه خواستار این شد که نهاد دیگری(به جز شورای نگهبان) که نماینده اراده مردم ایران است، هدایت روند انتخابات را به عهده داشته باشد.

این نخستین اظهارات مداخله جویانه مقامات آمریکا درباره انتخابات ریاست جمهوری ایران نیست و پیشتر نیز سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اظهاراتی با محکوم کردن اقدام شورای نگهبان در رد صلاحیت نامزدهای داوطلب شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ، انتخابات ایران را غیر آزاد و غیر عادلانه خوانده بود.

اظهارات مقامات آمریکایی در مسایل مربوط به امور داخلی ایران عموما در ایران منجر به واکنش ها یا نتایجی بالعکس می شود و مقامات رسمی ایران، این گونه اظهارات له یا علیه یک گروه یا جریان سیاسی را نشانه وابستگی این گروه ها به آمریکا یا نشانه ای از رفتار درست خود می دانند که منجر به نارضایتی آمریکا شده است./عصرایران

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------