آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

رضایی: توهین به عشایر را نمی‌پذیرم/ روحانی در جماران: در 81 به همراه میرحسین موسوی...



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

غرضی: در مدیریت انسانی، پولی و مالی و تکنولوژی غفلت کرده‌ایم

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه در برابر این پرسش که "برنامه شما برای حل تورم چیست؟" پاسخ داد: من در درجه اول بگویم که هیچ رقیبی ندارم و با کسی هم رقابت نمی‌کنم؛ ما هشت نفر با هم همکاری می‌کنیم.

سیدمحمد غرضی با اشاره به سوابق کاری خود اظهار کرد: پس از دولت سازندگی نه دیگر من دولتمردان را پسندیدم و نه آن‌ها من را پسندیدند.

به گزارش ایسنا، این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، در پاسخ به این پرسش که "به چه دلیل پس از 16 سال به صحنه سیاسی کشور بازگشتید؟" گفت: من 72 سال سن دارم و بیش از 60 سال در متن مبارزه‌های ملت ایران بوده‌ام. من با بیت حضرت امام(ره) آشنایی فراوانی داشتم و با دعوت‌هایی که از من می‌شد، مسئولیت‌هایی را می‌پذیرفتم ولی پس از دولت سازندگی نه من آن‌ها را می‌پسندیدم و نه آن‌ها من را.

وی در ادامه با اشاره به اینکه "اکنون زمان را برای ورود دوباره مناسب دیدم"، خاطرنشان کرد: در حال حاضر یأسی در مجموعه اداری کشور به عده‌ای غلبه کرده است و من با هدف رسیدگی به این مسائل به انتخابات وارد شدم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه در برابر این پرسش که "برنامه شما برای حل تورم چیست؟" پاسخ داد: من در درجه اول بگویم که هیچ رقیبی ندارم و با کسی هم رقابت نمی‌کنم؛ ما هشت نفر با هم همکاری می‌کنیم.

غرضی افزود: دولت تورمی دولتی است که بیش از درآمدش هزینه کند. دولت محبوب دولتی است که تورم کم و اشتغال بالا داشته باشد و دولتی که تورم زیاد و اشتغال پایین داشته باشد، دولت بدی است. ابتدا باید هدف تعیین شود و دولت‌های قبلی هدف را تعیین نکردند و با هزینه‌های افسارگسیخته تورم را ایجاد کردند. اگر 55 میلیون پای صندوق رای بیایند و به دولت ضد تورمی رای دهند، این مساله به راحتی حل می‌شود.

وی با بیان اینکه "هدف دولت من این است که به ملت گزارش درآمد و هزینه‌هایم را ارائه بدهم و درآمد و هزینه را با هم متناسب کنم"، خاطرنشان کرد: در 100 سال گذشته ما زیر بار تورم گرفتار بودیم اما ان‌شاءالله ملت به دولتی رای دهد که نخواهد کشور را با تورم اداره کند.

در ادامه، غرضی در پاسخ به این پرسش که "بودجه شامل دو هزینه اجرایی و عمرانی است و در این بین اولویت شما با کدام هزینه‌هاست؟" اظهار کرد: دولت‌ها همیشه به جای اینکه درآمد را با هزینه برابر کنند، هزینه را بالا برده‌اند.

باید جلوی هزینه‌های زیاد را گرفت. مغز رییس دولت باید مثل کامپیوتر کار کند تا هزینه و درآمد را با هم متعادل کند و چون کارد به استخوان همه رسیده است، همراهی وزرا و مجلس با این کار، ساده است. اگر هزینه‌ای صورت گرفت که معادل آن خدمت ارائه نشد، گریبان دولت گرفته می‌شود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در برابر پرسش دیگری مبنی بر اینکه "شما کاهش هزینه یا افزایش درآمد را مد نظر خواهید داشت؟" پاسخ داد: باید دید که هزینه‌ها کجا کارآمدتر است و درآمدها در کجا قابل افزایش است. ما باید ارزش پول ملی را حفظ کنیم و تورم را به سمت پایین نزول دهیم. این کار شدنی است.

غرضی در ادامه با بیان اینکه "ما 70 میلیون جمعیت داریم و روزی معادل هفت میلیون بشکه نفت مصرف می‌کنیم"، تصریح کرد: آمریکا با جمعیت 320 میلیونی فقط 21 میلیون بشکه نفت مصرف می‌کند یعنی در آمریکا هر 15 نفر یک بشکه و در ایران هر 10 نفر یک بشکه نفت مصرف می‌کنند.

به گفته وی، آمریکایی‌ها توانسته‌اند به مصرف جهت دهند اما ما در مدیریت انسانی، پولی و مالی و تکنولوژی غفلت کرده‌ایم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه و در پاسخ به این پرسش که "برای تقویت پول ملی چه می‌کنید؟" اظهار کرد: اگر بیش از درآمد دولت هزینه کنیم، ارزش پول ملی کاهش می‌یابد.

وی همچنین درباره طرح خود برای انتخاب استانداران از سوی مردم تصریح کرد: هر دولتی که سر کار می‌آمده و استانداری را نمی‌پسندیده، این استاندار را عوض می‌کرده. در آلمان به طور مثال خود مردم استاندار را انتخاب می‌کنند و تمام ابزار هدایت استان به دست استاندار می‌افتد.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از عمر کوتاه مسئولیت استانداران در ایران گفت: در مدت مثلا دو سال استانداران نمی‌توانند تاثیر مثبتی در استان‌ها داشته باشند. تا جایی که قانون به من اجازه می‌دهد، اختیارات را به استانداران واگذار می‌کنم. 

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

روحانی در جماران: در 81 به همراه میرحسین موسوی از UCF اصفهان بازدید کردیم

دولت آقای هاشمی خرابی‌های دوران جنگ را بازسازی کرد و دولت سیدمحمد خاتمی نیز توانست کشور را از جنگ و تحریم دور کند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری از همه مردم خواست تا در روز انتخابات پای صندوق‌های رای بیایند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، حجت الاسلام والمسلیمن حسن روحانی که در جمع هوادارانش در حسینیه جماران سخن می‌گفت، با اشاره به ایام ارتحال حضرت امام(ره) آن را یکی از سخت‌ترین ایام برای ملت ایران دانست و گفت: در 13 خرداد سال 68 حال حضرت امام(ره) نامساعد بود و ما به همراه چند نفر از اعضای هئیت رئیسه مجلس به حسینیه جماران آمدیم و امروز نیز بعد از سالها به جماران آمدیم تا بار دیگر با آنان، خط و مسیر امام(ره) تجدید بیعت کنیم.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه این روزها، ایام حساسی را می‌گذرانیم، خاطر نشان کرد: در روزهایی که قیمت نفت ما در بالاترین سطح خود در تاریخ ایران قرار داشت، یعنی بشکه‌ای 147 دلار، وضع زندگی مردم ما طی چند ماه به یک سوم تقلیل پیدا کرد و هیچ زمانی مانند این دوران‌ها به مردم کشور ما فشار وارد نیامد.

وی با تاکید بر اینکه دشمنان خارجی ما در طول 35 سال گذشته جمهوری اسلامی را در فشار، حصر و تحریم بین المللی قرار داده‌اند، گفت: دولت‌های گذشته باتدبیر، مقاومت و ایستادگی کردند و در دوران جنگ نیز که دشمنان خواستند پرونده ما را به شورای امنیت ببرند، قادر نشدند و همچنین زمانی که می‌خواستند با صدور قطعنامه ما را تحریم کنند، نیز نتوانستند به این هدف خود دست یابند.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: در دولت‌های گذشته، هر زمان توطئه‌ای علیه ایران طراحی‌ شد، با کوشش و تدبیر آن توطئه را نقش بر آب کردند اما امروز متاسفانه سایه شوم تحریم بر سر مردم ما سایه افکنده است.

وی به خدمات دولت‌های آقایان هاشمی و خاتمی اشاره و تصریح کرد: دولت آقای هاشمی خرابی‌های دوران جنگ را بازسازی کرد و دولت سیدمحمد خاتمی نیز توانست کشور را از جنگ و تحریم دور کند.

این کاندیدای یازدهمین دوره رقابت‌های ریاست‌جمهوری ادامه داد: وقتی ما در تلویزیون توضیح می‌دهیم که چگونه در سال 82 کشور از جنگ و تحریم فاصله گرفت، تمامیت خواهان عصبانی می‌شوند. تاریخ مگر قابل تحریف کردن است؟ زمانی کشور از جنگ و تحریم و شورای امنیت فاصله گرفت که آمریکایی‌ها مغرور پیروزی‌ها بودند.

روحانی با اشاره به حادثه یازده سپتامبر یادآور شد: زمانی که یازده سپتامبر به وقوع پیوست در سایه تدبیر و با مذاکراتی که همان گروه با رئیس‌جمهور و رهبر معظم انقلاب انجام دادند، تصمیم گرفتیم به مردم آمریکا تسلیت بگوییم چرا که همه نگاه‌های تیز به سمت ایران بود و با این تسلیت، آبی بر روی آتش فتنه‌ها ریخته و فضای دنیا و افکار عمومی آرام شد.

وی خاطرنشان کرد: بعضی‌ها فکر می‌کنند باید یا در برابر دنیا تسلیم شویم یا باید بجنگیم. بین این دو واژه فاصله زیادی وجود دارد چرا که می‌توان با دنیا با تعامل، منطق و احترام متقابل سخن گفت و کشور را از خطرات حفظ کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: روزی که آمریکایی‌ها در اوج غرور می‌خواستند پرونده ایران را به شورای امنیت سازمان ملل بفرستند، دولت اصلاحات توانست با تدبیر جلوی آنان را بگیرد.

روحانی با تأکید بر اینکه دولت هاشمی و خاتمی فناوری هسته‌ای را تکمیل کردند، گفت: اولین سانتریفیوژ در دولت آقای هاشمی وارد کشور شد و اولین غنی‌سازی در تأسیسات هسته‌ای نیز سال 81 انجام گرفت و بنده به همراه آقای مهندس موسوی برای اولین بار از غنی‌سازی بازدید کردیم و همچنین با عده‌ای از متخصصین در تیرماه 81 از مرکز کالا الکتریک بازدید کرده و آنجا برای اولین بار غنی‌سازی اورانیوم مورد تأئید قرار گرفت.

وی با بیان اینکه عده‌ای امروز سر سفره آماده نشسته‌اند، خاطرنشان کرد: در پائیز 81 بنده به همراه آقای میرحسین موسوی از اولین بخش UCF اصفهان بازدید کردیم و در طول سال 82-83 این UCF تکمیل و همچنین به دنبال آن آب سنگین اراک و کیک زرد بندرعباس نیز به نتیجه رسید اما وقتی سفره کاملاً آماده شد، تازه به دوران رسیده‌ها از راه رسیدند.

این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ادامه داد: اینهایی که امروز به فناوری هسته‌ای افتخار می‌کنند بدانند که این افتخارات از آن دولت سازندگی و اصلاحات است.

روحانی با بیان اینکه طی این 8 سال عده‌ای به ما تهمت زدند و علیه ما شعار دادند اما ما صبر کردیم، گفت: تمام قفل‌هایی که طی این 8 سال بر درب زندگی مردم زده‌اند را باز خواهیم کرد.

وی خطاب به هواداران خود، گفت: کشور ایران کشور بزرگ و با عظمتی است و ما ایران اسلامی را به روزهای عظمت و سربلندی خود برخواهیم گرداند.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با طرح این پرسش که چرا باید همه جا فضای امنیتی باشد، اظهار داشت: خیابان، دانشگاه، مدارس و مراکز ما دارای فضای امنیتی شده و ما باید این فضای امنیتی را بشکنیم.

روحانی گفت: ایران که روزی صادرکننده دوم نفت در منطقه خاورمیانه بود حال با یک پله پائین‌آمدن به سومین صادرکننده نفت نزول پیدا کرده و عراق جای ایران را گرفته است.

وی ادامه داد: سفره‌های نفتی مشترکی بین ما و همسایگان وجود دارد که کشورهای همسایه از این سفره‌ها استفاده می‌کنند به گونه‌ای که در سفره مشترک پارس جنوبی در قسمت لایه نفتی قطر روزانه 500 هزار بشکه نفت استخراج می‌کند و ما حتی یک قطره نفت از این حوزه برداشت نمی‌کنیم. به نظرتان این عزت است؟

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری به سفره‌های مشترک نفتی بین عراق و ایران اشاره و تصریح کرد: امروز 4 شرکت خارجی از سوی عراق آماده استخراج نفت‌ در این سفره مشترک هستند در حالیکه اگر ایران همین فردا اقدام کند باز هم چندین سال از عراق عقب خواهیم بود.

روحانی با تأکید بر اینکه مردم ما مستحق زندگی آرام‌تر، بهتر با آزادی بیشتر هستند، خاطرنشان کرد: شما اگر امروز پای صندوق‌های رأی نروید میدان را به رقیب واگذار کرده‌اید، بنابراین اولین قدم، حضور همه در انتخابات و تشویق همه برای تشدید صف‌های طولانی پای صندوق‌های رأی است.

وی خطاب به هواداران خود گفت: انتخابات سال 92 همانند سال 88 نخواهد بود و شما از صندوق‌های رأی دوری نکنید و پای صندوق‌ها بروید تا پیروزی را شاهد باشیم.

روحانی در پایان با «زنده باد دولت تدبیر و امید» و «زنده‌باد پیروزی» سخنان خود را به پایان رساند. 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

محسن رضایی: توهین به عشایر را نمی‌پذیرم

رضایی با انتقاد از مطلبی که علیه او در برخی سایت‌ها آمده بود، اظهار کرد: این دست‌ها منجر به فتح خرمشهر و رفع حصر آبادان شدند و به همین خاطر توهین به خود را می‌پذیریم اما توهین به یک قوم بزرگ و عشایر که امام خمینی(ره) فرمودند "عشایر ذخایر انقلابند" را نمی‌پذیرم.

محسن رضایی گفت: من هیچ‌وقت به جناح‌های سیاسی وابسته نبودم و مستقل حرکت کردم و می‌توان از همه افراد با سلایق مختلف برای تشکیل یک دولت قوی استفاده کنیم.

به گزارش ایسنا، این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در جمع مردم یاسوج در مصلای امام خمینی(ره) این شهر افزود: در دولت خودم به این جریان‌های اتوبوسی که عده‌ای می‌آمدند و می‌رفتند پایان می‌دهم و هرکس که نظام جمهوری اسلامی ایران و رهبری نظام را قبول دارد، تخصص، تعهد و ایمان و کارآمدی و توانمندی دارد، چه اصلاح‌طلب و چه اصولگرا، در دولت من جای دارد.

وی در ادامه تاکید کرد: باید از همه توانمندی‌ها استفاده کنیم و نمی‌توانیم همه مردم را پشت سر چند نفر نگه داریم.

این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با گرامیداشت یاد و خاطره آیت‌الله ملک‌حسینی ادامه داد: عشایر در خلق حماسه‌ها همواره جلوتر از دیگران بوده‌اند. مهدی باکری از عشایر آذربایجان، شوشتری از عشایر خراسان و بروجردی از فرزندان عشایر لر بوده‌اند و امروز کسی حق ندارد به عشایر توهین کند.

رضایی با انتقاد از مطلبی که علیه او در برخی سایت‌ها آمده بود، اظهار کرد: این دست‌ها منجر به فتح خرمشهر و رفع حصر آبادان شدند و به همین خاطر توهین به خود را می‌پذیریم اما توهین به یک قوم بزرگ و عشایر که امام خمینی(ره) فرمودند "عشایر ذخایر انقلابند" را نمی‌پذیرم.

وی در ادامه گفت: برنامه‌هایی برای باز کردن راه دارم و خوشحال نیستیم که تحریم شده‌ایم اما خوشحالیم که بیدار شده‌ایم. ناراحت هستیم که چرا به ما ظلم شده و محاصره اقتصادی هستیم اما خوشحالیم که فشارها ملت را بیدار می‌کند و در سال‌های آینده آنچنان حماسه درست می‌کنیم که خودشان بیایند و بگویند اشتباه کردیم.

رضایی با اشاره به اینکه "خودم را برای چنین کاری آماده کرده‌ام و نیامده‌ام که عده‌ای بروند و من جای آنها بنشینم"، اظهار کرد: برای پی‌ریزی یک قرارگاه اقتصادی آمده‌ام که با کمک همه مردم و اقشار مختلف یک شگفتی دیگر ایجاد کنیم. در آستانه انتخاباتی بزرگ قرار داریم که باید در آن حماسه سیاسی برای نیل به حماسه اقتصادی مد‌نظر رهبر معظم انقلاب رقم بخورد.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: همه‌چیز در این کشور داریم و کمبودی از نظر منابع و معادن احساس نمی‌شود و امروز از چین و کره در منابع و معادن جلوتریم.

در صورت اعتماد مردم در کشور، از مدیریت گلوله‌های برفی استفاده می‌کنم. در هشت سال دفاع مقدس جوانان گمنامی را تبدیل به اسطوره کردیم که بهمنی بزرگ را تشکیل دادند و ارتش بعثی را نابود کردند. برخی روی جوانان حساب باز نمی‌کنند اما روش مدیریت من این است که آدم‌های گمنام را پیدا کرده و سپس آن‌ها را تبدیل به قهرمانان ملی می‌کنم.

وی با بیان اینکه "دنبال ایران بزرگ اسلامی هستیم و با فکر، تواضع، اخلاق و فداکاری می‌توانیم تحریم‌ها را از سر راه برداریم و حماسه اقتصادی رقم بزنیم"، یادآور شد: دیروز هشدار دادم و امروز اخطار می‌دهم و نباید سر مردم پیره بمالیم. باید اجازه دهیم ملت ایران یک عظمت دیگر ایجاد کند.

درست است که دچار تحریم اقتصادی، مشکلات گرانی و بیکاری هستیم اما در ۲۴ خرداد میلاد حضرت ابوالفضل(ع) و روز جانباز دست به دست هم با رمز یا ابوالفضل گام بزرگی در اقتصاد کشور خواهیم برداشت. در محاصره اقتصادی دشمن علیه مردم و جمهوری اسلامی ایران ملت ما را بیدار و هوشیار کرد و شاهد خواهیم بود که در سالهای آینده چنان حماسه‌های اقتصادی ایجاد کنیم که چشم آمریکا و دنیا را به تعجب وا دارد.

رضایی با بیان اینکه "زمین‌های فراوان، آبهای زیاد، نیروی انسانی فراوان، دانشگاه، نفت و گاز داریم و مسأله ما جهاد اقتصادی است و امکانات ما از چین بیشتر است"، افزود: مدیریت من فرق می‌کند؛ منابع زیاد و ثروت‌های خدادادی و فضای خوب داریم و آنها را دوباره راه خواهیم انداخت و کارخانه‌ها را فعال می‌کنیم. مرد و حرفش؛ کسی که حرف می‌زند و عمل نمی‌کند مرد نیست. مردم زینت مجالس دولتمردان نیستند.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پایان بر لزوم توجه بیشتر به بخش کشاورزی و دامداری تاکید کرد و گفت: با دادن یارانه سبز، دامداری و کشاورزی را متحول خواهیم کرد. 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

عارف: اگر با هم باشیم، می‌توانیم همه مشکلات را حل کنیم

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: باید رییس جمهوری انتخاب شود که بتواند پیام صلح مردم را به تمام دنیا برساند تا بتوانیم از این طریق روابط بهتری با دنیا داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، محمدرضا عارف طی سخنانی در برنامه دیدگاه از شبکه اول سیما با اشاره به تاریخچه‌ای از دوران زندگی خود گفت: بنده یک فعال اجتماعی بوده‌ام و فعالیت‌های مختلفی در مشاغل مختلف داشته‌ایم.

وی تصریح کرد: مسوولیت سازمان مدیریت برنامه‌ریزی کشور را برعهده داشته‌ام و حدود سه سال نیز رییس دانشگاه تهران بوده‌ام و افتخار دارم که در دولت اصلاحات در زمان ریاست خاتمی معاون اول وی بودم.

عارف با بیان این که منش مدیریتی‌اش براساس اخلاق گرایی است و همیشه تلاش کرده به کمک افراد مختلف فعالیت‌هایش را دنبال کند، اظهار کرد: تجاربی را که در امور اجرایی و عضویت در شوراهای مختلف اعم از شورای عالی انقلاب فرهنگی و ... به دست آوردم برای من بسیار ارزشمند بود و افتخار دارم که به عنوان یک نامزد در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنم.

وی تاکید کرد: با شناختی که از مشکلات و مسایل کشور و ارتباطی که با نهادهای نظام و نخبگان کشور و نیز تعاملات خوبی که با جریان سیاسی کشور دارم، فکر می کنم بتوانم دولت مقتدر و توانایی را تشکیل دهم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به تدوین برنامه‌ای تحت عنوان «ایران فردا» برای معرفی فعالیت‌های خود به مردم از طریق رسانه ها، گفت: هفت هدف راهبردی و مدنظرم را در این برنامه توضیح داده‌ام.

عارف با برشمردن اهداف خود در انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: اولین هدف بنده شغل آفرینی و کاهش بیکاری است که کشور ما با آن روبروست؛ لذا ما باید برنامه‌های خوبی را تدوین کنیم تا بتوانیم در هر سال یک میلیون فرصت شغلی فراهم کنیم و نرخ بیکاری را به عدد یک رقمی برسانیم.

وی با اشاره به هدف دیگر خود که افزایش قدرت خرید مردم و کاهش نرخ تورم است، گفت: فشار گرانی بر همه خانواده ها سنگینی می‌کند و قصد دارم با تجربه‌ای که در دولت اصلاحات به دست آوردیم و توانستیم در آن دوران نرخ بیکاری را از 3 / 17 به 4 /10 برسانیم، همین روند را در دولت خود پیاده کنم و از آنجایی که 160 کشور دنیا تورم یک رقمی دارند بنابراین ما هم باید تورم را کاهش دهیم و به حداقل برسانیم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که باید از تولید حمایت کنیم، اظهار کرد: افزایش سرانه نقدینگی کشور را پیگیری خواهم کرد. ما باید از ثروتمند و تولید ثروت، حمایت کنیم. برای این که عدالت اجتماعی تحقق پیدا کند باید ثروتمند شویم. بنده رشد اقتصادی 8 درصد را پیش بینی خواهم کرد.

عارف با اشاره به هدف دیگر خود که توسعه عدالت و کاهش نابرابری بود، ادامه داد: بین استاندارهای برخوردار و مرزی در امر توسعه اختلاف های زیادی وجود دارد، به همین جهت بنده قصد دارم که شورای محلی که شعاع 100 کیلومتری است را دنبال کنم تا از این طریق به روستاهای مرزی و غیرمرزی برسم.

وی با اشاره به این که مطالبات به حق زنان کشور را جزو اولویت‌های کاری خود قرار داده‌ام، گفت: 55 درصد ظرفیت دانشگاه‌های ما مربوط به حضور دختران است ولی متاسفانه در برنامه‌های مدیریتی زنان نقش کمی را دارند؛ لذا باید تلاش کنیم که حضور زنان را در عرصه‌های مدیریتی بالا ببریم.

عارف با یادآوری این که 18 میلیون زن خانه‌دار در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: باید خانه‌داری را به عنوان یک شغل در نظر بگیریم. قصد دارم بیمه زنان را دنبال و در مدیریت کشور از حضور بانوان کشور استفاده کنم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر این که سیاست خارجی کشور جزو اهدافش است، گفت: ما باید شرایط فعلی را با تقویت دستگاه دیپلماسی کشور تغییر دهیم و برای این کار باید بتوانیم نقش کلیدی خودمان را در مسایل بین‌المللی ارتقا دهیم ولی باید تعامل سازنده ای داشته باشیم و تقویت روابطمان با کشورهای اسلامی، منطقه و نیز جنبش عدم تعهد برای این کار ضروری است.

محمدرضا عارف در ادامه با اشاره اینکه باید ایران دوستی را در دنیا دنبال کنیم، اظهار کرد: باید از دیپلماسی علمی، فرهنگی و رسانه‌ای کمک بگیریم. در این زمینه ما صنعت گردشگری را در اولویت قرار دادیم که یک نگاه ما به این صنعت، نگاه فرهنگی است و می‌خواهیم از ابزار گردشگری برای تقویت روابط خود استفاده کنیم. همچنین می‌توان با فراهم کردن زیربناهای لازم برای توسعه گردشگری، فرصت‌های شغلی زیادی ایجاد کنیم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری همچنین با بیان اینکه اولویت دیگر ما سلامت است، تصریح کرد: اکنون حداقل 70 درصد از هزینه‌های درمانی، توسط مردم تامین می‌شود. ما برنامه‌ریزی کردیم که سهم مردم به 30 درصد کاهش یابد و برای تحقق این برنامه باید سهم سلامت از تولید ناخالص به حداقل به 7 درصد برسد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ما توسعه امکان ورزشی را مدنظر داریم، خاطرنشان کرد: سن ازدواج در کشور حداقل 5 سال افزایش پیدا کرده است که این افزایش به دلیل نگرانی از بیکاری و مشکل مسکن زوج‌های جوان بوده است. ما برای حل مشکل مسکن برنامه خاصی را به نام مسکن ماندگار مدنظر داریم. البته مسکن مهر پروژه خوبی بود که در عمل با مشکلات مدیریتی روبه‌رو شد. شعار ما، مسکن برای همه است.

عارف در ادامه درباره حضورش در انتخابات سال جاری گفت: من در سال 84 احساس می‌کردم که وظیفه خودم را در طول این 30 سال گذشته انجام داده‌ام و اکنون زمان بازگشت من به دانشگاه است. به همین دلیل در انتخابات سال 84 حضور نیافتم ولی الان احساس کردم که باید حضور پیدا کنم. من تجربه قابل قبولی در سه دهه گذشته داشته‌ام و ارتباط خوبی هم با نخبگان دارم.

به گفته وی باید عقلانیت و خرد جمعی در کشور حاکم و کشور با سعه‌ صدر و در چارچوب قانون اداره شود.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری همچنین با اشاره به دوران ریاست خود در دانشگاه گفت: من همیشه با دانشجویان معترض به خوبی برخورد کرده‌ام، شیوه مدیریتی من این است که همیشه با تدبیر و سعه‌صدر پیش بروم و نگاه من برد برد و پرهیز از بزرگ کردن اختلافات است.

وی با بیان اینکه در دوره مدیریت وی جامعه اسلامی در دانشگاه تهران مجوز فعالیت گرفت، تصریح کرد: لازمه مدیریت سعه‌صدر است. باید روی مشترکات حرکت کرد. من اگر با رقیب خود 30 درصد اختلاف داشته باشم، این اختلاف را علنی نمی‌کنم.

عارف همچنین گفت: در سال‌های اخیر دانشجویان به دلیل فعالیت‌های سیاسی ستاره‌دار شده‌اند که این امر در شان دانشجویان نیست و من امیدوارم بتوانم پرونده ستاره‌دار کردن دانشجو را ببندم. دانشجو باید در دانشگاه در کنار فعالیت علمی، سیاسی شدن و دموکراسی را تمرین کند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به سابقه مدیریتی خود گفت: در دوره اصلاحات، اختلاف بین دستگاه‌های مختلف را سعی می‌کردم با رفاقت و کدخدامنشی حل کنم. من آدم منطقی و وقت‌شناس هستم و اگر ما می‌خواهیم کشور را به خوبی مدیریت کنیم، باید وقت‌شناس باشیم.

عارف در پایان سخنان خود خطاب به جوانان کشور گفت: تنها راه نجات کشور مشارکت جدی و همه‌جانبه در سرنوشت خود است. درست است که در این سال‌ها دانشجویان و اساتید با بی‌مهری و ستاره‌شدن مواجه شده‌اند اما باید با امید به آینده از گذشته عبور کرد. رسیدن به جایگاه سند چشم‌انداز، میثاق همه ایرانیان است و اگر با هم باشیم، می‌توانیم همه مشکلات را حل کنیم.

فارس/ایسنا

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------