آخرین اخبار سیاسی

سفر پزشکیان،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

روزنامه فرهیختگان: حتی مردم عادی هم قبل از سفر بنزین می‌زنند؛ چطور خودروهای اسکورت رئیس جمهور بنزین نداشتند!

سفر رئیس‌جمهور باید از نظر فنی و لجستیکی کاملاً آماده و پیش‌بینی‌شده باشد. اینکه سه خودروی اسکورت هم‌زمان مجبور به سوخت‌گیری در مسیر…

دلیل تجمع حامیان سعید جلیلی در معابر پرتردّد چیست؟



دلیل تجمع حامیان سعید جلیلی,حامیان سعید جلیلی در معابر پرتردّد

دلیل تجمع حامیان سعید جلیلی در معابر پرتردّد چیست؟

حامیان پرشمار یا صحنه سازی عامدانه ؟

این روزها که تبلیغات انتخاباتی کاندیداهای یازدهمین دوره ریاست جمهوری رفته رفته بیشتر رنگ خیابانی به خود می گیرد حضور حامیان نشانه دار یک کاندیدای خاص در لابه لای تجمعات غیرانتخاباتی به وجه بارزی مشهود است.

پس از فرا رسیدن موعد تبلیغات رسمی نامزدها برای حضور در رقابت انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲، دیروز رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: برگزاری هرگونه کارناوال انتخاباتی ممنوع است و پلیس با آنها برخورد می‌کند.

با این حال تحرکات تبلیغاتی برخی نامزدها را برخلاف این اظهارات شاهد هستیم.

به گزارش  فریادگر، در میان آنها حامیان سعید جلیلی از یک ویژگی بارز برخوردار هستند و آن برگزاری میتینگ های تبلیغاتی و تشکیل حلقه هایی برای بحث های انتخاباتی است که به لحاظ موقعیت شهری در مکان هایی صورت می پذیرد که از حیث رفت و آمد حجم ترافیک و تردد قابل توجهی را دارا می باشد؛ برای مثال در حاشیه نماز جمعه این هفته تنها شاهد حضور کارناوال گونه مبلغین و تراکت پخش کن های این نامزد انتخابات بودیم.

مثال دیگر حضور آنها در معابری مانند چهارراه ولیعصر(عج) و مقابل ورودی ایستگاههای مترو و خطوط اتوبوس های تندرو می باشد.

سوالی که از ذکر این مقدمه به ذهن متبادر می شود این است که آیا سعید جلیلی که با گفتمانی شبیه به گفتمان شکست خورده دولت های نهم و دهم وارد کارزار شده است، حامیان قابل توجه خود را داشته و نیز گوشه چشمی به طرفداران بازمانده از گفتمان حاکم دارد یا اینکه نوع تبلیغاتی که به آن اشاره شد یک نوع صحنه آرایی برای پرطرفدار جلوه دادن آقای جلیلی است؟

به نظر می رسد پاسخ به این سوال مستلزم گذشت زمان و به پایان رسیدن انتظار برای روز انتخابات است.

لازم به ذکر است که نوع آرایش جریان های سیاسی که در روزهای آتی حول نامزدهای مطرح شکل خواهد گرفت سهم به سزایی در جواب این مساله و رد یا تایید این فرضیه دارد.

چنانچه برخلاف ادعای آقای جلیلی مبنی بر عدم وابستگی به جریان دولت و در میان شانه بالا انداختن های رییس جمهور که قاعدتا می بایست به بی طرفی شخص اول اجرایی کشور تعبیر شود، در لحظات آخر به دلایلی مانند عدم احراز صلاحیت گزینه دولت  یا قرابت محتوایی دو گفتمان شاهد معادلات سیاسی خلق الساعه شویم نباید تعجب کرده و باید منتظر نتایج انتخابات باشیم که "میزان رای ملت است"/فریادگر

 

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------