قالیباف:باید خون جدیدی در بدنه مدیریت کشور تزریق شود/جلیلی: کسانی که به من رای ندهند...
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
قالیباف:باید خون جدیدی در بدنه مدیریت کشور تزریق شود
محمدباقر قالیباف در برنامه پاسخ به سوالات جوانان برنامه های خود را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدباقر قالیباف در برنامه پاسخ به سوالات جوانان که عصر امروز از شبکه سوم سیما پخش شد در پاسخ به این سوال که چه برنامه ای برای ایجاد امنیت و آرامش عمومی در سطح جامعه دارید گفت: امنیت اساس زندگی انسان ها است و اگر در جامعه امنیت نباشد اقدامی اتفاق نمی افتد.
وی در پاسخ به این سوال که چه برنامه ای برای نخبگان دارید، تصریح کرد: یکی از مهم ترین سرمایه های هر کشوری منابع انسانی آن کشور است. محصول نهایی نیروی انسانی نخبگان جامعه هستند و هیچ چیزی در جامعه گرانقیمت تر از آن نیست و باید آن را حفظ کرد و بنده همیشه برای حفظ آنها تلاش کرده ام.
قالیباف افزود: یکی از مشکلاتی که در کشور ما وجود دارد این است که افراد همواره هستند مگر این که حوادثی آنها را از بین ببرد. زمانی که 20 ساله بودم احساسم به یک فرد 50 ساله این بود که دیگر این فرد موثر نیست اما امروز که 50 سال سن دارم احساس می کنم که نمی شود به جوان 20 ساله اعتماد کرد که این نگاه باید باز شود و بر همین اساس در شهرداری تهران تصمیم گرفتم هیچ مدیری در شهرداری مگر در موارد نادر بالای 35 سال سن ندارند.
وی تاکید کرد: اشتغال یکی از دغدغه های جدی جامعه است. امروز متاسفانه به خاطر سو مدیریت یک تنش جدی را در خانواده ها شاهد هستیم. زمانی است که یک جوان 24 ساله احساس می کنم غرور جوانی و نگاه به پدر و مادرش این احساس را ایجاد می کند که باید کار کند ولی هرکجا که می رود کاری پیدا نمی کند و این موضوع مناسب نیست.
این نامزد ریاست جمهوری افزود: ما جوان هایمان تحصیل کرده هستند و در دنیا 70 درصد اقتصاد در خدمات است و این سهم ها در حوزه آی تی، سلامت و توریسم و غیره وجود دارد. در حوزه آی تی بگویم که فیلترینگ همه جا لازم است. تنگ نظری و سلیقه ای عمل کردن در زمینه فیلترینگ پذیرفته شده نیست و جای پیشرفت را می گیرد. در سه سال اول ریاست جمهوری بیش از 3 میلیون شغل در زمینه آی تی ایجاد می کنم.
وی در پاسخ به این سوال که دولت نهم و دهم هدفمندی یارانه ها را اجرا کردند اما این قانون خوب عمل نشد برنامه شما برای اجرای قانون هدفمندی چیست افزود: امروز بحث اقتصاد دغدغه تمام افراد جامعه است. یکی از کارهای خوبی که دولت نهم و دهم انجام داد این بود که موضوع هدفمندی را اجرا کند البته انتقاداتی به نحوه اجرای یارانه ها دارم. متاسفانه در این زمینه از یخش تولید حمایت نشد و این موضوع تورم را افزایش داد و قدرت خرید مردم را کاهش داد و یارانه نقدی نتوانست آن شکاف نقدی را حمایت کند.
وی تصریح کرد: امروز خودروهای استاندارد دنیا در هر 100 کیلومتر حدود 6 لیتر سوخت مصرف می کند ولی این موضوع در ایران نیست بنده معتقد هستم که تولید داخلی باید برای تولید اشتغال اساس کار باشد اما نباید برای تولید اشتغال اجناس با کیفیت پایین را در اختیار مردم قرار دهیم.
این نامزد ریاست جمهوری افزود: مهم ترین کار ما اصلاح مدیریت در کشور است و مدیریت در کشور ما خسته است و بعد از 3 دهه باید خون جدیدی در بنده مدیریت تزریق شود.
محمدباقر قالیباف در ادامه برنامه تلویزیونی پاسخ به سوالات جوانان افزود: بخشی از جامعه هستند که درآمد پایینی دارند که نباید از آنها مالیات گرفت و کسانی که درآمد کمتر از یک میلیون تومان دارند نباید مالیات پرداخت کنند.
وی با بیان این که برای کاهش فقر باید رونق اقتصادی اتفاق بیفتد، گفت: تا وقتی تولید ثروت نباشد فقر هست. پیامبر می فرمایند من از فقر امت نگران نیستم اما از سوءتدبیر در امت نگرانم. یکی از تبعات سوءتدبیر فقر است. باید سوءتدبیر را اصلاح کنیم.
وی با بیان این که حتما باید فقرزدایی کنیم اما این فقرزدایی از جنس گداپروری نباید باشد، تصریح کرد: باید توانمندسازی اتفاق بیفتد، در تولید و رونق اقتصادی باید توانمندسازی را پیگیری کنیم.
قالیاف ادامه داد: هم اکنون کشاورزی حدود 65 سال سن دارد توان جسمی ندارد بیمه تامین اجتماعی نیست. چنین افرادی و افرادی مانند زنان سرپرست خانوار باید تحت پوشش قرار بگیرند. باید زنان سرپرست خانوار توانمند شوند تا روی پای خودشان بایستند.
وی افزود: در زمینه رشد جمعیت افراط و تفریط رخ داده است و کاهش رشد جمعیت نشان می دهد که از نخبگان به خوبی استفاده نمی شود. من با جوانان ارتباط زیاد دارم و در حوزه های مختلف همچون فوتبال و کارگاه های کار رابطه دارم.
قالیفا یادآور شد: دهه 60 شیر خشک پیدا نشد و زمانی که متولدین دهه 60 به مدرسه رفتند مدارس سه شیفت شد و در زمانی که به دانشگاه رسیدند پشت کنکور ماندند و خسارت های فراوانی داشت و این موج به اشتغال رسیده است. وقتی مدیریت از نخبگان استفاده نمی کند و مدیران اجرایی با عقل جمعی کار نمی کند مشکلات افزایش می یابد.
قالیباف افزود: می گویند مشکل کنکور را برطرف می کنیم اما در دهه 90 مشکل کنکور حل شده است. مدیر واقعی کسی است که هم اکنون اشتغال جوانان متولد دهه 60 را حل کند.
این نامزد ریاست جمهوری تصریح کرد: بنده معتقدم امروز مدیر کسی است که شرایط موجود همچون مسکن و اشتغال را برای جوانان حل کند و برای آینده نیز پیش بینی کند.
وی تاکید کرد: اساس بنده این است که تغییرات اساسی در سیستم مدیریتی و اجرایی ایجاد کنم و از روستا تا تهران را یکنواخت خواهیم دید.
قالیباف در پاسخ به این سوال که چه برنامه ای برای مقابله با تخریب فرهنگ و جوانان از سوی ماهواره دارید گفت: ما به فرهنگ دو نوع نگاه می توانیم داشته باشیم که یک نوع کنترل است که جنس آن تهدید محوری است و یک نوع هم نگاه فرهنگی و تربیتی است و این را هم در جوانی نباید دید و از همان روزی که فرزند متولد می شود باید به آن توجه کرد. حتما در دوره بارداری هم رزق حلال اساس کار است. البته محدودیت ها و کنترل ضرورت است و حتما در یک محیط مسموم و گناه ورود که جوان آسیب پذیر است اما برای رها کردن یک فرد در دریا باید شنا کردن به آن را یاد بدهیم و آینده آن فرد را پیش بینی کنیم.
وی تاکید کرد: متاسفانه در زمینه فرهنگی در کشور کار بنیادین انجام نداده ایم. هم اکنون وضع آموزش پرورش و آموزش عالی مناسب نیست.
قالیباف درباره برنامه های خود برای تسریع پیشرفت در نظام آموزش و پرورش گفت: یکی از مهمترین موضوعات ارتقا معیشتی معلمان و یکی هم ارتقا آموزشی معلمان است که بتوانند با یک ظرفیت بیشتری به برنامه های خود برسند.
بنده زندگی خود را مدیون مرحوم کوهستانی معلم خود در طرقبه هستم. وی یک ژیان داشت و ما را آخر هفته ها به مشهد می برد و به ما غذای حضرتی می داد و برای بنده سفر به مشهد موضوعیت داشت. امروز شرایط بد اقتصادی به کدام معلم ایجاد می دهد که با دانش آموز خود چنین رابطه ای داشته باشد؟
وی ادامه داد: در وزارت علوم و وزارت آموزش عالی باید نخبگان به عرضه کار باز گردند تا بار دیگر سوتدبیر ایجاد نشود.
وی تاکید کرد: یکی از مهم ترین و اساس ترین اقشار در جامعه ما زنان هستند. ما مردها که مدعی هستیم به همه چیز باید مدیریت کنیم باید در مرحله اول نگاه جنسیتی نداشته باشیم.
وی تاکید کرد: در زمانی که بنده رئیس پلیس بودم پلیس زن را شکل دادم وقتی که می خواستم این کار را انجام دهم گفتم اگر این پلیس مشغول به کار شد و اگر بنده وی را برای نگهبانی در یک پاسگاه مرزی بخواهم بفرستم این خانم قبول می کند؟ آیا مناسب است که یک خانم را برای حل و فصل ترافیک سر چهارراه قرار بدهیم و سوت بزند؟
این نامزد ریاست جمهوری تاکید کرد: زمانی که یک حادثه برای یک خانم رخ بدهد یک افسر زن متخصص می تواند کمک زیادی داشته باشد و این موضوع بسیار مناسب است و تمام شعونات را رعایت کرده ایم.
وی ادامه داد: انصافا بگویم هرکجا مدیر خانم داشته ایم در دقت، صحت، سرعت و سلامت سرآمد مردها بوده اند بدون تردید!
قالیباف گفت: یکی از مشکلات جدی این است که خانم های فارغ التحصیل در منزل دچار افسردگی می شوند و مدیریت باید به خانم ها واگذار شود الببته باید حرمت و کرامت خانم ها باید حفظ شود. البته نقش مادری بالاترین نقش یک خانم است اما استقلال اقتصادی و مدیریت خانم ها را باید مورد توجه قرار دهیم. همواره ما مردها می خواهیم برای خانم ها برنامه ریزی کنیم که این موضوع مناسب نیست و خانم ها باید برای مرد ها تعیین تکلیف کنند.
حدادعادل: طرح تحول اقتصادی اقدامی شجاعانه بود
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری طرح تحول اقتصادی را برای نجات از بیماری مشکلات اقتصاد، یک امر ضروری عنوان کرد و گفت: کلیت طرح تحول اقتصادی لازم و اقدامی شجاعانه بود.
غلامعلی حدادعادل نامزد انتخابات ریاست جمهوری با حضور در شبکه چهار به مدت 60 دقیقه پاسخگوی سوالات کارشناسان بود.
حداد عادل در پاسخ به سؤالی درباره اصلاح ساختارها و طرح تحول اقتصادی اظهار داشت: اقتصاد ایران یک اقتصاد بیمار و بیماریش نیز کهنه و مزمن است و از سالهای قبل از انقلاب نیز متخصصان اقتصادی، این بیماری را تشخیص دادهاند.
حدادعادل طرح تحول اقتصادی را برای نجات از این بیماری یک امر ضروری عنوان کرد و گفت: کلیت طرح تحول اقتصادی لازم و اقدامی شجاعانه بود.
نامزد انتخابات یازدهم ریاستجمهوری با بیان اینکه از میان هفت بخشی که دولت در طرح تحول اقتصادی دنبال کرد تنها یکی از آنها عملی شد و آن هم هدفمندی یارانهها بود، افزود: اگر چه ما در اجرا نسبت به این طرح انتقاداتی داشتیم و یکی از موضوعات اختلاف بین مجلس و دولت نحوه اجرای هدفمندی بود، اما اصل این اقدام لازم به نظر میرسید.
وی یکی دیگر از مشکلات اقتصادی که در طرح تحول قول آن داده شد اما اجرایی نشد را اصلاح نظام بانکی برشمرد و ادامه داد: بانکهای ما بسیار مشکل دارند در حالیکه بانک سرمایه کشور را مثل خون در شریان اقتصادی جاری میکند.
حداد عادل بانک مرکزی را قلب گردش پولی در کشور توصیف کرد و متذکر شد: ما شاهدیم بانکها به جای اینکه بنگاه پولی باشند به بنگاه اقتصادی تبدیل شدهاند و پولها را سرمایهگذاری کرده و با آن کار اقتصادی میکنند و در حالیکه تنها 20درصد به مردم سود میدهند خودشان 30درصد از تولیدکننده سود میگیرند.
نامزد انتخابات یازدهم ریاستجمهوری با تأکید بر اینکه این روند باعث ایجاد تورم در کشور میشود، یادآور شد: وقتی بانکها مزه تجارت و سود بردن با پول مردم را میچشند، دیگر نمیتوانند با نرخ بهره کم به تولیدکننده در قالب تسهیلاتی کمک کنند.
وی با یادآوری این نکته که دولت احمدینژاد چند سال قبل به داوودی مأموریت داده بود تا طرح اصلاح نظام بانکی را فراهم کند تصریح کرد: طرح تحول اقتصادی باید ادامه یابد.
حدادعادل مشکل دیگر را معوقات انباشته بانکها عنوان کرد و افزود: بانکها 70هزار میلیارد تومان از کسانی که وام گرفتهاند طلبکار هستند و باید از آنها پرسید چرا نمیتوانند این معوقات را پس بگیرند.
نامزد انتخابات یازدهم ریاستجمهوری در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه شما چه برنامهای برای حفظ نظام اخلاقی و احیای آن در برخی شئونات دارید، گفت: دولت باید با عمل خود این ارزشها را در جامعه ترویج کند. از این رو صداقت، دلسوزی برای مردم و پرهیز از غرور و اصراف باید مورد توجه قرار گیرد و هر عمل اخلاقی که از مردم انتظار میرود اول باید در خود دولت ایجاد شود چرا که مردم به دولتمردان نگاه میکنند.
وی بر همین اساس به فرموده امام علی(ع) مبنی بر اینکه مردم آنقدر که به رؤسای کشورشان شبیه هستند به پدرومادرشان شبیه نیستند، اشاره کرد و گفت: کسی که نامزد انتخابات ریاستجمهوری است نباید وقتی رئیسجمهور شد حرفهای امروز خود را فراموش کند، چرا که مردم ناظران تیزبینی هستند.حدادعادل در پاسخ به سؤالی درباره اینکه شما در چه حوزهای خود را موفقتر میدانید، گفت: من خودم را در خدمتگزاری به مردم قاصر میدانم و به خودم نمره نمیدهم اما به بعضی از خدمتهایی که خدا توفیق آن را به من داده است اشاره میکنم.
وی افزود: در مجلس هفتم ما بر سر سهمیهبندی بنزین اصرار کردیم که البته کار سنگین و بزرگی بود و مدتها در مجلس پیرامون آن بحث شد که این قانون تصویب و اجرا شد البته دولت و کارشناسان نیز با اجرای این پروژه کار سنگینی کردند.
حدادعادل افزود: شبکه بزرگ که برای سهمیهبندی بنزین برپا شد کار بسیار مهمی بود و بنده جزو افتخاراتم این است که بر سر کار اهتمام و پافشاری کردم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به فراز و نشیبهای تصویب این طرح گفت: من از جمله کسانی بودم که حتی یک لحظه هم در اجرای این قانون شک نکردم و در راستای تصویب آن حرکت کردم.
حدادعادل گفت: در روز سهمیهبندی آقای احمدینژاد سفری به یکی از کشورهای شمال ایران داشتند و بنده متوجه شدم ایشان دستور سهمیهبندی بنزین را داده است اما مصوبه مجلس که افزایش قیمت از 80 تا 100 تومان بود را نداده است.
وی افزود: من به سفارت تلگرام کردم که این پیام را به آقای رئیس جمهور برسانند که حتماً باید امشب همزمان با سهمیهبندی بنزین قیمت بنزین 100 تومان شود که در مذاکره من با وزیر کشور کار عملی شد.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به دفاع خود از این طرح به عنوان یکی از موفقیتهای خود گفت: مهم منفعت کشور است و اگر این مسئله روی انتخاب من تأثیری بگذارد ضرری به جایی نمیرساند و ما باید کار را به سود مردم انجام دهیم.
حدادعادل با اشاره به اینکه اگر سهمیهبندی بنزین عملی نشده بود کشورهای خارجی با تحریم فروش بنزین به ما فشار میآوردند، گفت: ما با سهمیهبندی بنزین توانستیم با کاهش مصرف و ایجاد پالایشگاههای تولید بنزین ما توانستیم امروز به صادرکننده بنزین تبدیل شویم و این طرح زمینهساز طرح هدفمندی یارانهها شد.
وی در ادامه افزود: کار دیگری که من به آن افتخار میکنم افزایش حقوق بازنشستگان در بررسی بودجه سال بود. ما در سال 80 حداقل حقوق را به نزدیک 200 هزار تومان رساندیم و این گشایش بزرگی در سالمندان و بازنشستگان بود.
حداد عادل طرح تحول و ارتقای علوم انسانی و تشکیل بنیاد «سعدی» برای آموزش زبان فارسی به ایرانیان خارج از کشور را جزو کارهای موفق خود عنوان کرد.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سؤال دیگری درباره ارزیابی وی از اجرای طرح هدفمندی یارانهها گفت: هدفمندی یارانهها اصل آن اقدام درستی است و در حال حاضر قطع پرداخت یارانهها به مردم نه معقول است و نه ممکن چرا که خانوادهها براین اساس زندگی خود را تعیین کردند و مجلس هم در قانون بودجه امسال پرداخت نقدی یارانهها را تأیید کرده است.
حدادعادل در ادامه با اشاره به برخی اشکالات طرح هدفمندی یارانهها گفت: مجلس تصویب کرده بود 30 درصد افزایش قیمت حاملهای انرژی به تولید داده شود تا برای کمک به تولید و جلوگیری از افزایش قیمت تمام شده کمک کند که این بخش عملی نشد.
وی با بیان اینکه دولت درباره کمکهای خود به تولید نیز کمکاری کرد، گفت: ما به صاحبان صنایع گفتهایم که اگر میخواهید ماشینآلات خود را نوسازی کنید کمکهای ما در قالب تسهیلات است و این حرف کمتر عملی میشد و ممکن بود از بین کارخانههای خودروسازی 5 شرکت هم نتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد:اشکال دوم این بود که وقتی دولت به دنبال اجرای هدفمندی یارانهها بود به همه دهکها یارانه پرداخت کرد و امروز برخی از صاحبان خانه در شمال شهر و ایرانیان خارج از کشور یارانه دریافت میکنند.
حدادعادل ادامه داد: به دلیل اینکه دولت نتوانست فرمهایی که مردم پر کرده بودند را پردازش کند آمدند به همه یارانه دادند و اگر این اتفاق نمیافتاد هزینه اضافه به صنایع و تولید اختصاص مییافت که میتوانست طرح را موفقتر کند.
وی افزود: ما اصل قضیه هدفمندی یارانهها را مفید میدانیم و به اجرای آن اعتقاد داریم و دولت در ماههای گذشته فشار آورد که یارانهها را بیشتر کند که ما مصلحت نمیدانیم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: قرار بر این شده است که اگر کمکی به خانوادهها میشود در بخش بهداشت و درمان شود که به طور مثال امسال 5 هزار میلیارد تومان برای این امر اختصاص یافته است.
حداد عادل در پاسخ به سؤالی درباره برنامهاش برای حمایت از تولید گفت: باید از تولید به عنوان یک سرمایه حمایت کنیم چراکه تولید زمینه اشتغال را فراهم میکند و این نیاز کشور است.
وی در پاسخ به سؤالی درباره مشکلات ازدواج در کشور، گفت: سالهاست به این موضوع فکر میکنیم، متأسفانه سنتهای غلطی که نه اسلامی است و نه ایرانی مانع ازدواج آسان در کشور شده است.
نامزد انتخابات آتی ریاستجمهوری با بیان اینکه باید نهضت ازدواج آسان در کشور راهاندازی شود، افزود: اهل وعده دادن نیستم و حرفهایی که خارج از اختیاراتم را باشد را نیز نمیگویم اما قول میدهم اگر رئیسجمهور شدم نهضت ازدواج آسان را تشکیل دهم.
حداد عادل با بیان اینکه سنتهای غلط شرایط ازدواج را برای جوانان سخت کرده و آنها را به مشکلاتی مبتلا کرده که رویشان نمیشود به زبان بیاورند، گفت: جوانان برای ازدواج نیاز به مسکن دارند اما ما نتوانستیم مشکلات جوانان را برای ازدواج حل کنیم.
وی با بیان اینکه اسلام میخواهد کارهای حرام سخت و کارهای حلال آسان شود، خاطرنشان کرد: متأسفانه این موضوع در بحث ازدواج برعکس است؛ کارهای حرام برای جوانان آسان شده و کارهای حلال که ازدواج است سخت شده است. ما باید ازدواج را به عنوان یک کار حلال ترویج و آسان کنیم و اجازه ندهیم کارهای حرام صورت بگیرد.
حدادعادل گفت: باید در بحث ازدواج شرایط دختر و پسر به طور کامل بررسی و ازدواج آنها را مبتنی بر مبانی دینی و فرهنگی فراهم کنیم.
وی در پاسخ به سؤالی درباره مذاکره با آمریکا گفت: سیاستهای کلی نظام را مقام معظم رهبری تعیین میکند، بنابراین دولت در موضوعاتی که مربوط به سیاست کلی نظام میشود باید هماهنگ با رهبری عمل کند.
حداد عادل با بیان اینکه آمریکاییها با دست پس میزنند و با پا پیش میکشند، اظهار داشت: آمریکاییها در زبان تمایل به مذاکره میکنند اما در مقابل علیه ملت ایران در کنگره تحریمهای جدید را تحمیل میکنند، در سازمان ملل شورای امنیت علیه ما شیطنت میکنند و در عین حال دم از مذاکره میزنند.
نامزد انتخابات آتی ریاستجمهوری با تأکید بر اینکه روابط با همه کشورهای دنیا باید بر اساس عدم تنشزدایی باشد، افزود: آمریکاییها باید واقعیت ایران اسلامی را بپذیرند و دست از دشمنی با ملت ایران بردارند.
وی با اشاره به عذرخواهی خانم آلبرایت از ملت ایران، گفت: اینها نه تنها یک بار دهها بار دیگر عذرخواهی کنند جا دارد چون کودتایی که امریکاییها راه انداختند بسیار زشت بود.
حدادعادل افزود: خانم آلبرایت بعد از عذرخواهی برخی نهادهای ما را مثل شورای نگهبان و قوه قضاییه را مغایر با دموکراسی خواند که این اقدام دخالت در امور داخلی کشور ما بود که ما این اقدامها را نمیپذیریم.
نامزد انتخابات ریاستجمهوری با تأکید بر کنترل تورم در کشور گفت: برای ثبات در فضای اقتصادی کشور لازم است تورم کنترل شود، چرا که عدم کنترل تورم موجب مشکلات اقتصادی برای مردم میشود.
وی با بیان اینکه بهترین روزهای عمرش را در آموزش و پرورش گذرانده است، افزود: آموزش و پرورش به عنوان یک نظام آموزشی کشور باید مورد توجه باشد چرا که لازم است به این حوزه بیش از گذشته توجه شود.
حدادعادل در ادامه با بیان اینکه برخی کتابهای درسی را تألیف کرده، به ثبات مدیریت در کشور اشاره کرد و گفت: یکی از اشکالاتی که بنده به این دولت دارم همین است که ثبات مدیریت مورد توجه قرار نگرفته است.
نامزد انتخابات آتی ریاستجمهوری با بیان اینکه باید به روستاییها و روستا توجه کنیم، گفت: نباید مرگ روستائیان موجب از بین رفتن روستاها شود. اکنون که به برخی روستاها میرویم اگر از بالای تپه نگاه کنیم اکثر خانهها خالی و حتی بدون سقف است و مدارس دانشآموز ندارد، این به این دلیل است که ما به روستاها توجه نکردیم.
حداد عادل گفت: اگر شرایط را برای روستائیان فراهم کنیم میتوانیم به استفاده بهتر از روستا امیدوار باشیم.
وی در پاسخ به سوالی درباره موضوع بیداری اسلامی اظهار داشت: بیداری اسلامی را مسئله بسیار مهمی میدانم و بالقوه مهمتر از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق است که نتیجه یک قرن تجربه ملتهای اسلامی در اعتماد به غرب و سرخوردگی از این اعتماد و بازگشت به اسلام است.
این نامزد ریاست جمهوری یازدهم تصریح کرد: بیداری اسلامی و بازگشت به اسلام نتیجه تلاش مصلحان بزرگ جهان اسلام و در راس آنها امام خمینی (ره) است؛ بیداری اسلامی را نباید آسان گرفت؛ باید دید موسسه تبلیغاتی در کار وزارت امور خارجه ایجاد کنیم برای رصد بیداری اسلامی و ارتباط با متفکران و نظریهپردازان برای آسیب شناسی بیداری اسلامی.
وی افزود: بیداری اسلامی نوزاد پاکی است که در دامن جهان اسلام متولد شده است که باید در کودکی و نوزادی تلف نشده و بد تربیت نشود.
این نامزد ریاست جمهوری یازدهم درباره مسکن مهر نیز یادآور شد: مسکن مهر از اقدامات خوب احمدینژاد بود و کار عظیمی که صورت گرفت و بسیاری از افراد صاحب مسکن شدند اما باید تلاش کرد که گران تمام نشود و اینکه این مسکنها بد ساخته نشوند و بنده نگرانم عجله در ساخت مسکن ما را از فکر باز بدارد.
وی بر همین اساس به معماری اسلامی که باید صورت می گرفت اما انجام نشد اشاره و تصریح کرد: دولت آینده باید ارزیابی کند که ما چه اندازه به مسکن مهر جدید نیاز داریم.
حداد عادل در پاسخ به سوالی درباره اجاره بهای مسکن نیز گفت: وقتی تورم بالا باشد اجاره خانه ها نیز بالا میرود و وقتی ارزش پول کم شد قیمت زمین نیز بالا خواهد رفت.
این نامزد ریاست جمهوری یازدهم در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: بنده تفاوت شهر و روستا را در تفاوت سطح فرهنگی تعریف نمیکنم و باورم این است که بزرگان تاریخ ما از روستا برخاستهاند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: باید کاری کنیم که زندگی در روستا به دور از فقر باشد و کشاورزان با نشاط کار کنند و در واقع محیط تولید فراهم شود تا فرزندان آنها نیز بعد از پدرشان کار آن را ادامه دهند.
ولایتی: برای بهبود وضعیت اقتصادی جامعه ، برنامه دارم
علیاکبر ولایتی گفت: لبیک خود را نسبت به فرمایشات امروز مقام معظم رهبری اعلام میدارم.
به گزارش خبرآنلاین، علیاکبر ولایتی کاندیدای انتخابات یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری بعد از حضور در حرم مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و شرکت در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره) به منظور ضبط برنامههای مختلف در رسانه ملی در سازمان صداو سیما حضور یافت و در بدو ورود در مصاحبه با خبرنگاران با اشاره به فرمایشات امروز مقام معظم رهبری گفت: مقام معظم رهبری در بیانات خود در حرم مطهر توصیهها و رهنمودهای ارزشمندی را به کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری ارائه فرمودند که بنده به عنوان یکی از این نامزدها لبیک خود را نسبت به فرمایشات معظمله اعلام میدارم و با کمال افتخار و تواضع متعهد میشوم در راستای توصیهها و فرمایشات معظمله در صورت جلب اعتماد مردم گام بردارم.
وی با تاکید بر اینکه در بیانات معظمله توجه به موضوعات اختصاصی به چشم میخورد، اظهار کرد: باید از سیاهنمایی پرهیز کرد و با توجه به اولویتهای اقتصادی در جهت رفع مشکلات معیشتی و ایجاد ساختارهای لازم برای بهبود وضعیت اقتصادی جامعه که مورد توجه مقام معظم رهبری بوده تلاش کرد و اینجانب در دولت متمم در این زمینه برنامهریزی خواهم داشت.
جلیلی: افرادی که به من رای ندهند را هم وزیر کابینه ام می کنم
سعید جلیلی برنامه های خود برای مقابله با تهاجم فرهنگی را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سعید جلیلی در ادامه برنامه گفت وگو با شبکه خبر درباره استقلال بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی ظرفیتی است که تمام رفتار بانک های عامل موجود را مدیریت می کند و مناسبات مالی و پولی دولت را برنامه ریزی می کند.
وی تاکید کرد: به نظر من تحریم ها تهدید است اما کاملا می تواند به فرصت تبدیل شود. در ایران اولا به دلیل این که تحریم ها متوجه ما است نشان می دهد که ظرفیت های فراوانی داشته ایم که به دنبال آنها نرفته ایم و به این بهانه می توانیم به دنبال آنها برویم. کشوری که تولید کننده بزرگ نفت است چرا بنزین وارد می کند؟
این نامزد ریاست جمهوری افزود: در بحث کشاورزی 11 میلیارد دلار کالای اساسی وارد می کنیم در صورتی که ظرفیت بزرگ کشاورزی در جیرفت و بجنورد است و هزینه بالایی در این زمینه وارد می کنیم و اگر 11 میلیارد دلار را به کشاورز جیرفتی بدهیم ظرفیت فراوانی ایجاد می شود.
وی تاکید کرد: بودجه ریزی عملیاتی موضوع مهمی است یکی از مشکلاتی که امروز در کشور داریم این است که برای یک کالا یا خدمات که 100 میلیون دلار هزینه می خواسته است 300 میلیون دلار هزینه شده است و این موضوع به دلیل عدم بودجه ریزی عملیاتی است.
جلیلی درباره شاخص های مناسب برای معرفی کابینه دولت افزود: هدف اساسی که دنبال کرده ایم این است که دولتی که در آینده مسئولیت دارد وظیفه اصلی این است که باید ساختار را تقویت کند. هم اکنون قطار دولت خیلی کند حرکت می کند و سفرهای استانی که کار خوبی است و انجام می شود کافی نیست و باید در کنار این سفرها سفرهای وزارتخانه ای صورت بگیرد و باید ایرادها در این زمینه مشخص شود.
وی تاکید کرد: باید وزیری انتخاب شود که بتواند این قطار را راه بیاندازد و سرعت خدمات رسانی را افزایش دهد و این موضوع یک روحیه جهادی می خواهد.
وی تاکید کرد: برای برخی از دستگاه ها افرادی را می شناسم که ظرفیت های خوبی برای تصدی یک وزارتخانه دارند و معتقدم این فرد می تواند به هدف برسد اگرچه آن فرد در ایام انتخابات با من هم صحبتی نداشته باشد و به فرد دیگری رای بدهد.
جلیلی درباره برنامه های خود در حوزه فرهنگ گفت: قدرت امروز و اقتدار ما در فرهنگ است. ما اگر می خواهیم پیشرفت در فرهنگ را دنبال کنیم باید به حوزه فرهنگ اهمیت بدهیم. تهاجم فرهنگی و ناتو فرهنگی که از تاکیدات رهبری است از تهدیدات دشمن است و این نشان می دهد که این یک ظرفیت قوی است.
وی تصریح کرد: اگر ارزش های اسلامی خودمان را خوب بشناسیم و بتوانیم از ظرفیت هایی که ابزار هستند استفاده کنیم دشمنان باید نگران باشند.
وی ادامه داد: یکی از ابزارها برای این موضوع سازوکارها است و باید شورای عالی انقلاب فرهنگی از شوراهای دیگر مهم تر باشد و جایگاه آن در مقابله با حمله آمادگی داشته باشد. اگر از طرفیت های فرهنگی استفاده کنیم این مسائل حوزه های قدرت نمایی ما در جهان است.
جلیلی با طرح این پرسش که کدام محصولات سینمایی ما استقبال بیشتری داشته است؟ گفت موضوعاتی که مبتنی بر انقلاب و دفاع مقدس و موضوعات دینی بوده است استقبال بیشتری داشته است. فیلم هایی مثل آژانس شیشه ای، مریم مقدس و بچه های آسمان، سریال هایی مثل حضرت یوسف و مختار از جمله این آثار است.
این نامزد ریاست جمهوری با بیان این که مفاهیم دینی وقتی در شکل هنری مطرح می شود راه خود را باز می کند، گفت: در این عرصه هرچقدر هزینه کنیم دشمنان را نگران تر خواهیم کرد.
جلیلی با اشاره به اینکه ما امروز در نقطه بسیار خوبی از پیشرفت قرار داریم ولی اگر بخواهیم در این مسیر باشیم باید دو شرط محقق شود تصریح کرد: باید نقاط ضعف را برطرف کنیم و دولت باید ساختار خود را قوی کند و اگر این نگاه در دستور کار دولت آینده قرار بگیرد چهار سال آینده شاهد پیشرفت با شتابی خواهیم بود./خبرآنلاین