احمدي نژاد بالاخره به کانديداها اعتراض کرد/مسايل هسته اي ربطي به من ندارد/ آقاي اشرافي چه مي گويي؟
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
احمدي نژاد بالاخره به کانديداها اعتراض کرد
مسايل هسته اي ربطي به من ندارد/ آقاي اشرافي چه مي گويي؟
به گزارش خبرگزاري آريا ، محمود احمدينژاد پس از بهرهبرداري از طرح انتقال خط آهن تهران - تبريز به زيرزمين در مناطق 17 و 18 تهران، با بيان اينکه "يک ملت و دولت برآمده از ملت براي ادامه حيات و دفاع از حقوق خود بايد پيشرفته باشد و پيشرفت مستلزم کار همگاني است"، اظهار کرد: در دولت نهم و دهم بيش از 30 عنوان کار بزرگ و تعيينکننده براي اولينبار انجام شد که يکي از آنها فرستادن ماهواره به فضا و مساله هستهيي است.
وي با بيان اينکه "بدخواهان ملت ايران با پيشرفت ايران مخالفند و بهانههاي متفاوت ميگيرند اما انگيزهشان مخالفت با پيشرفت ملت ايران است"، تصريح کرد: دشمنان ميبينند که ايران بطور جهشي جلو ميرود و طرحهاي مختلف را به اجرا درميآورد، از جمله طرح هدفمندي يارانهها که در انجام آن موفق عمل کرد.
بنابراين توطئههاي خود را تشديد ميکنند و از بيرون راهها را ميبندند و به بهانههاي سياسي پَست عدهاي در داخل با آنها همکاري ميکنند.
رييسجمهور با اشاره به اينکه "در دوران دفاع مقدس عدهاي امام را متهم ميکردند و به ايشان ميگفتند شما مقصر جنگ هستيد"، يادآور شد: در زمان دفاع مقدس عدهاي مکمل حلقههاي توطئههاي دشمنان بودند که ستون پنجم نام داشتند اما الان ادعاي انقلابيگري ميکنند.
وي اضافه کرد: در شرايطي که دشمنان به دنبال سنگاندازي هستند، عدهاي ارز و سکه خريداري کردند و با دشمن همراه شدند تا به بازار فشار آورند و ميخواهند همه موجوديت ايران را با اين مساله زير سوال ببرند.
اين افراد همانهايي هستند که اول تحريم را انکار ميکردند و دم از مشکلات داخلي ميزدند اما حالا مقصر را دولت ميدانند و بالاخره روزي پاسخ آنها داده ميشود.
احمدينژاد با بيان اينکه "دشمن سنگي در راه ملت ايران انداخته است و بايد از آن عبور کرد"، افزود: نميخواهم وارد بحث مذاکرات هستهيي شوم چون خودشان مسئولند و ميدانند چه بايد بکنند و کاري به آن ندارم و دخالتي هم ندارم، اما معتقدم بايد ايران را ساخت و ظرفيت ساختن در ايران، بيپايان است.
اين امر نيازمند دلسوزي و فداکاري است.
رييسجمهور با بيان اينکه "عدهاي سادهزيستي دولت را به تمسخر ميگيرند"، خاطرنشان کرد: سادهزيستي دولت به اين معناست که مسئولان نبايد از امکانات بيتالمال براي خود اشرافيت راه بياندازند يعني مديريت جامعه بايد براي جامعه کمخرج باشد.
همچنين مسئولان بايد بدانند حوزه مسئوليت تبديل به قدرت تسلط بر منابع نشود و مدير بايد احساس عمومي مردم را درک کند تا بتواند براي مردم کار کند. پس کسي که دنبال دنياست نميتواند حرف مردم را بفهمد.
وي اضافه کرد: کساني که سادهزيستي دولت را زير سوال ميببرند، به دنبال توجيح اشرافيت هستند چون خودشان ميدانند نميتوانند اينطور زندگي کنند.
رييسجمهور با بيان اينکه "متاسفانه در دعواهاي به ظاهر سياسي، خيلي حقايق پنهان و معيارها عوض ميشود"، تاکيد کرد: بايد با دلسوزي و کار جمعي و همبستگي جلو برويم چون مسائلي که دشمنان به وجود آوردهاند به فضل الهي قابل عبور هستند و بايد در اين مسير همدلي و همراهي و کمک کنيم.
احمدينژاد با اشاره به اجراي طرح هدفمندي يارانهها گفت: امروز هدفمندي يارانهها در ايران تبديل به مرجع علمي شده است که مراکز اقتصادي دنيا به کار انجام شده در ايران ارجاع داده ميشوند. اين افتخار ملت ايران است اما عدهاي ميخواهند مشکلاتي که از ناحيه دشمنان به وجود ميآيد به هدفمندي يارانهها بچسباند و اين طرح ادامه پيدا نکند در حالي که اين دو موضوع ارتباطي با يکديگر ندارند.
وي با بيان اينکه "ملتي با هفت هزار سال تاريخ هستيم که به از مشکلات مختلف عبور کردهايم"، گفت: بهترين راه براي دشمنان، همراهي با ملت ايران است اما 34 است که مقابل ملت ايران ايستادهاند در حالي که بايد همه با هم براي ساختن دنياي بهتر براي همه بشريت همکاري کنيم.
احمدينژاد در اين مراسم، با اشاره به اينکه در دوران حضورش در شهرداري تهران سفرهاي منطقهاي انجام ميداد، گفت: پنجشنبهها در سازمان اداري تهران از جمله شهرداري تعطيل بود اما همکاران ما در شهرداري متعهد شدند پنجشنبهها را فعال کنند و هر پنجشنبه به يک منطقه برويم و مورد به مورد مشکلات مردم را پيگيري کنيم.
وي با اشاره به مشکلات قبل از سال 82 در مديريت شهري تهران به خاطر تغييرات شهردار و به همين ريختن نظم و انضباط مديريت شهري در تهران اظهار کرد: در زمان فعاليتم در شهرداري تهران اولين منطقهاي که در آن حضور يافتيم، منطقه 17 بود. در آن جلسه رو در رو به مشکلات مردم رسيدگي شد و مشخص شد بزرگترين مشکل مردم منطقه، عبور دو خط راه آهن از منطقه 17 است.
رييسجمهور با بيان اينکه "بهترين گزينه براي حل مشکل منطقه 17 انتقال راهآهن به زيرزمين بود، اما در آن زمان مورد استقبال قرار نگرفت"، گفت: اين موضوع در دولت نهم پيگيري و از سال 86 کار آن شروع شد.
وي با اشاره به مديريت موفق اجرايي طرح انتقال راهآهن تهران - تبريز به زيرزمين و حل پيچيدگيهاي کار و مديريت بر منابع و هزينهها افزود: اگر مسائل تحليلي ارز اتفاق نيفتاده بود، هزينه اين کار حدود 300 ميليارد تومان ميشد در حالي که در تهران پروژههاي با وسعت يک چهارم اين طرح داريم که هزينهاش بيشتر از اينهاست.
احمدينژاد افزود: با اجراي طرح انتقال راهآهن تهران - تبريز به زيرزمين، 26 هکتار زمين آزاد شده است که بايد به فضاي شهري اضافه شود و از قبل پيشبيني شده است که در همين مسير، خطوط مترو هم ادامه پيدا کند.
رييسجمهور در پايان گفت: در گذشته به مردم قول داديم راهآهن تهران - تبريز را از اين منطقه ببريم اما خط جنوب هنوز در منطقه وجود دارد، پس از شرکت راهآهن خواهش ميکنم مردم را از اين خط دوم هم نجات دهد چون کاري شدني است./آریا