احمدی نژاد دنبال دعوا می گردد
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس:
احمدی نژاد دنبال دعوا می گردد
بنده که الان بر دولت نقدهای جدی دارم ، مسئول ستاد انتخاباتی آقای احمدی نژاد بودم و کسی نبودم که از دقیقه اول منتقد ایشان باشم؛ ما حتی هزینه انتخاباتی را آن زمان خودمان پرداخت کردیم چون فکر می کردیم وی برای اداره کشور مناسب است ، اما عملکرد فعلی دولت مناسب نیست و ادبیات آقای احمدی نژاد را به هیچ وجه نمی پسندم ، چون ادبیات بی منطقی است
سید جواد زمانی سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اعتدال ، با اشاره به سخنان رییس جمهور در چند هفته اخیر ، گفت: طبیعتا دولت باید مابقی عمر خود را طی کند، اما ادبیاتی که برخی مواقع رییس جمهور به کار می برد ، در شان نظام جمهوری اسلامی نیست و ادبیات محیط های دیگر است.
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی گفت: بنده که الان بر دولت نقدهای جدی دارم ، مسئول ستاد انتخاباتی آقای احمدی نژاد بودم و کسی نبودم که از دقیقه اول منتقد ایشان باشم؛ ما حتی هزینه انتخاباتی را آن زمان خودمان پرداخت کردیم چون فکر می کردیم وی برای اداره کشور مناسب است ، اما عملکرد فعلی دولت مناسب نیست و ادبیات آقای احمدی نژاد را به هیچ وجه نمی پسندم ، چون ادبیات بی منطقی است و ادبیات مورد استفاده در برخی محیط ها است.
نماینده کنگاور، صحنه، هرسین، بیستون و دینور در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ادامه قانون گریزی ها وجه مناسبی ندارد ، دولت هر قانونی را نمی پذیرد و اجرا نمی کند و این بسیار خطرناک است ؛ ممکن یک دولت قانون مصوبی را نپسند ؛ این طبیعی است هم در ایران هم تمام دنیا ، اما وقتی قانونی مصوب شد ، دولت نمی تواند بگوید من اجرا نمی کنم و ما تاکنون چنین چیزی نداشته ایم ؛ دولت احمدی نژاد با این کار بنای بسیار خطرناکی را بنیان کرد و گفت چون قانون را قبول ندارم ، اجرا نمی کنم ؛ این ضعف بسیار بزرگی برای دولت است و امیدواریم خدا دولت را هدایت کند.
زمانی به انتصاب افراد حاشیه دار اشاره کرد و گفت: هر دولتی آزاد است نیرو های خود را انتخاب کند ، اما استفاده کردن از افراد حاشیه ای در دولت نادرست است ؛ این کار رویه بدی است و چالش به وجود می آورد و ارگان ها را درگیر می کند.
وی در ادامه به اصرار دولت برای اجرای فاز دوم دوم هدفمندی اشاره کرد و گفت: دولت تا بچه اول بزرگ نشده ، می رود بچه بعدی را می آورد؛ در فاز نخست هدفمندی مشکل داریم و به چالش کشیده شده است ، اما احمدی نژاد دنبال تمام کردن این طرح در دولتش است ؛ از نظر من آقای احمدی نژاد دنبال دعوا می گردد./اعتدال