آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

روحانی در مرقد امام: امیدوارم این حرکت، آغازی برای تحول مورد نظر مردم باشد



روحانی در مرقد امام,سخنرانی روحانی در مرقد امام

روحانی در مرقد امام: امیدوارم این حرکت، آغازی برای تحول مورد نظر مردم باشد

رییس جمهور منتخب مردم در نخستین سخنرانی خود پس از اعلام نتایج انتخابات، اظهار کرد: در برابر حماسه بزرگی که مردم آفریدند، سر تعظیم فرود می‌آورم و امیدوارم این حرکت، آغازی برای تغییر و تحول مورد نظر مردم باشد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در حرم مطهر امام خمینی (ره) گفت: پس از اعلام نتایج انتخابات و سرور و خوشحالی همه مردم در سراسر کشور به خاطر دستیابی ملت به هدف بلند سیاسی و اجتماعی خودشان و خلق حماسه بزرگ در این مقطع تاریخی، امروز عصر به محضر رهبر معظم انقلاب رفتم و این پیروزی و شادمانی ملت را به ایشان تبریک گفتم.

وی اضافه کرد: در این دیدار، ایشان راجع به مسائل مختلف رهنمودهایی داشتند و من هم نکات و عرایضی داشتم که در آنجا مطرح شد.

روحانی با اشاره به حضور خود در حرم بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: پس از دیدار با مقام معظم رهبری به حرم حضرت امام آمدم. حرمی که همه دل‌ها به این حرم و به این مرقد وابسته است. امام (ره) برای ملت ما سربلندی آوردند و من به خاطر تعظیم در برابر این مرقد به عنوان یک وظیفه، خدای را سپاسگزارم.

رییس جمهور منتخب گفت: بعد از مرقد امام (ره)، ان‌شاءالله کنار قبور شهدای 72 تن و شهیدان بهشتی، باهنر، رجایی و سایر شهدا خواهم رفت و امیدوارم این آغازی پربرکت برای یک فصل جدید در کشور ما باشد.

روحانی با اشاره به برگزاری نشست خبری خود در روز دوشنبه (فردا) اظهار کرد: در این نشست به سوالات خبرنگاران پاسخ خواهم داد.

وی اظهار کرد: من باید در برابر حماسه بزرگی که مردم آفریدند سر تعظیم فرود بیاورم. شور و هیجان مردم و نشاط سیاسی مردم موجب شد، رسانه‌های دنیا و سیاسیون در برابر عظمت ملت ایران سر فرود آورند و این نشانه حیات ملت و حرکت مردم برای دستیابی به اهداف مهم و منافع ملی خواهد بود.

روحانی در پایان گفت: ان‌شاءالله این حرکت آغازی برای تغییر و تحول مورد درخواست مردم در زمینه مسائل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی باشد./ایسنا

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------