بهمن شريفزاده: احمدي نژاد كشور را از افراط به اعتدال رساند!
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
بهمن شريفزاده:
احمدي نژاد كشور را از افراط به اعتدال رساند
شما در مصاحبه با روزنامه ما گفته ايد كه گفتمان بهار همان گفتمان اعتدال است و در مصاحبه ديگري با «قانون» هم درباره برخي از اقدامات دولت گفته ايد اين موضوع براي آقاي احمدي نژاد است و مربوط به آقاي مشايي نيست، آيا شما تفكيكي بين اين دو گفتمان قائليد ؟ا
خيرتفكيكي قائل نيستم.گفتمان زنده باد بهار مربوط به احمدي نژاد است و ايشان چند سال پيش زنده باد بهار را مطرح كردند و تفكيكي بين اين دو نيست همانطور كه احمدي نژاد گفته است احمدي نژاد مشايي و مشايي احمدي نژاد است.گفتمان واقعي را بايد در گفتمان بهار پيگيري كرد چرا كه بهار فصل اعتدال است. بايد اشاره كنم كه اعتدال يكي از ويژگيهاي گفتمان بهار است.
حتما مثال معروف " مثل هواي بهاري" را شنيده ايد كه گاهي صاف و گاهي توفاني است و شما نيز در صحبتهايتان گفتيد يكي از ويژگيهاي گفتمان بهار، اعتدال است بنابراين مي توان نتيجه گرفت گاهي نيز گفتمان بهار مي تواند تندروي باشد؟
اعتدال نقطه مقابل تندروي است.اگر افراط و تفريط باشد كه ديگر اعتدال نيست.ما در گفتمان بهار تندروي و كندروي نمي بينيم.ولي ممكن است پرسش شما اين باشد كه آيا در گفتمان شما صلابت وجود دارد بايد بگويم بله.گفتمان بهار در برابر ظلم و ستم با صلابت است يعني اينكه مهر به انسانها اين گفتمان را با صلابت در برابر زورگوييها و فاصلههاي طبقاتي قرار مي دهد..مدارا با ستمگر در گفتمان بهار بي معناست و اين عين اعتدال است.
صحبتهايي كه احمدي نژاد در سال 88 در باره برخي شخصيتها داشتند را مي توان در راستاي مبارزه با همين فاصله طبقاتي كه گفتيد، ديد؟
بله.چون احمدي نژاد از جنس مردم است و محرومان را دوست دارد. احمدي نژاد از فرد خاصي نفرت ندارد از مرامهاي خاص نفرت دارد.
تعريف مستضعف تنها مربوط به طبقه ضعيف جامعه نيست و به كسي اطلاق مي شود كه ضعيف واقع شده است و در اين تعريف از كارخانه دار تا قشر تحصيلكرده مي گنجد و در گفتمان انقلاب اسلامي هم بر اين اساس حمايت از مستضعف بود اما در دوره آقاي احمدي نژاد عنايت به طبقه محرومان شد و طبقه متوسط به بالا به مشكل برخوردند اين باعث ظلم به مستضعفين نبود؟
نه من اين را قبول ندارم.احمدي نژاد به سمتي رفت كه تقسيم درآمدها برابر باشد يعني فرد ثروتمند جامعه و فقير جامعه نيز يارانه گرفت.كارخانه داران هزاران برابر مستضعفان يارانه مصرف ميكردند ولي تشخيص داده شد كه يارانه به صورت مساوي بين همه تقسيم شود.حال اين پول به درد ثروتمندان نمي خورد چه ربطي به احمدي نژاد دارد؟
خب تنها مسئله يارانهها نيست!
صبركنيد، آقاي احمدي نژاد روند خاندان سالاري را در ايران نابود كرد و كاري كرد كه جامعه براي طبقه تحصيل كرده اي كه براي نداشتن ارتباط خانوادگي با مسئولان نظام در اين كشور جايگاهي پيدا نمي كرد باز شود. اين جواناني كه احمدي نژاد سر كار آورد و خيليها گفتند اينها ناشي و تازه كار هستند در برخي از جاها از گذشتگان بهتر كار كردند و خيلي هم موفق بودند. من نمي گويم صد در صد اين نظام به هم ريخت ولي احمدينژاد آغاز گر اين روند بود و كسي كه آغاز مي كنند و جرات و جسارت اين را دارد كه بزند زير نظام مديريتي كشور ، خيلي كار انقلابي كرده است.
اين كار با اعتدال جور در نمي آيد و افراطي است؟آيا انقلاب با اعتدال همخواني دارد؟
او: براي كار انقلابي بايد شتاب و سرعت بگيريم ولي اين شتاب براي شما افراط است ولي شتابي كه بايد شما را به اعتدال برساند از چشمان ثروتمندان افراطي است.من سوال دارم چرا آقازادهها، بايد اعتبارات كشور را جارو كنند؟احمدي نژاد اين را به اعتدال برگرداند نه اينكه افراط كرد.
اين نكته شما در ابطه با افراط و تفريط را قبول ندارم مثل انحلال سازمان مديريت. اگر احمدينژاد به دنبال اعتدال هم بوده است در روش افراطي عمل كرده است ، اين را كه قبول داريد ؟
شما گفتيد شايد مرام اعتدال باشد ولي شيوه افراط باشد من مي گويم براي رسيدن به اعتدال شتاب لازم است شتاب براي رسيدن به اعتدال نامش روش غير معتدلانه نيست.اگر ما خواستيم جلوي مكيدن خون مرديم را بگيريم نمي توانيم به مرور جلوي آن را بگيريم .
مگر شما نمي گوييد مي خواستيد جلوي حضور آقا زادگان را بگيريد ولي در حال حاضر همان گروهي كه شما مي خواستيد جلوي آنها بايستيد دوباره به قدرت رسيدند؟
معلوم نيست كه هنوزبيايند انشاا... كه آنها نباشند
بالاخره آقايهاشمي از آقاي روحاني حمايت كردند!
حمايت دليلي نمي شود كه آقاي روحاني را مساوي يا تابعهاشمي بدانيم و اين را قبول نداريم كه آقايهاشمي توليت و سرپرستي روحاني را دارند . ما روحاني را فرد مستقلي مي دانيم و اميدواريم كه همانطوري كه از اعتدال گفتند به اعتدال عمل كنند..
روزنامه قانون