آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

اولین اختلاف فرانسه جدید با آمریکا



اولین اختلاف فرانسه جدید با آمریکا

 انتخاب :  فرانسوا اولاند رئیس جمهور جدید فرانسه روز جمعه در دیدار با رئیس جمهور آمریکا بار دیگر تاکید کرد نیروهای نظامی فرانسه تا پایان سال کنونی میلادی از افغانستان خارج خواهند شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر  به نقل از خبرگزاری فرانسه ، اولاند که نخستین بار از زمان تصدی پست ریاست جمهوری فرانسه عازم واشنگتن شده بود ، پس از دیدار با اوباما در کاخ سفید گفت: در این دیدار تصریح کردم که به قول خودم مبنی بر خارج کردن نظامیان فرانسوی از افغانستان تا پایان سال دو هزار و دوازده پایبند خواهم بود.

وی افزود: فرانسه به شیوه های دیگر به حمایت از افغانستان ادامه خواهد داد.

اولاند در حالی این اظهارات را بیان کرد که واشنگتن روز پنجشنبه اعلام کرده بود انتظار دارد پاریس تا سال دو هزار و چهارده میلادی همچنان به حضور نظامی خود در افغانستان ادامه دهد.

همزمان شبکه پنج تلویزیون فرانسه گزارش داد تصمیم فرانسوا اولاند در خارج کردن نیروهای فرانسوی از افغانستان  باراک اوباما را ناراحت خواهد کرد.

فرستاده وی‍ژه روزنامه لوموند در واشنگتن در گفتگو با این شبکه خاطرنشان کرد: «مذاکرات روسای جمهوری آمریکا و فرانسه حاوی مسایل مهمی است. مسئله  سوریه ، خاورمیانه و فعالیت های هسته ای ایران از مسایلی هستند که باراک اوباما و فرانسوا اولاند در مورد آنها اختلافات نظر شدیدی دارند.

فرانسوا اولاند اعلام کرده است که نیروهای فرانسوی را تا پایان سال جاری از افغانستان خارج خواهد کرد و این مسئله برای باراک اوباما که برای تصدی مجدد پست ریاست جمهوری تلاش می کند خوشایند نیست.»/انتخاب

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------