مخالف: واعظی تحصیلکرده دوره ترانزیستور لامپی است
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
مخالف وزیر پیشنهادی ارتباطات:دکتر واعظی تحصیلکرده دوره ترانزیستور لامپی است
زارعی، نماینده مردم تهران به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در خصوص برنامه دکتر واعظی من چند محور را عرض می کنم. آقای واعظی حدود 7 سال در مخابرات بوده اند. ولی از سال 65 تا 92 یعنی 27 سال در مسایل روابط بین الملل و عرصه های سیاسی هستند. تحصیلات تکمیلی ایشان هم در علوم سیاسی است. این تجربه کاری ایشان با تحصیلات قبل از انقلاب اساسا برای وزارت ارتباطات کافی نیست. آن مبانی امروز در عرصه مدیریت این صنعت نقش ندارد.
وی افزود: آن موقع ترانزیستورهای لامپی بود و طولشان نیم متر بود و نسل بعدی نیمه هادی ها و تراشه های فشرده و امروز چیپ های بسیار کوچک تولید شده است.
زارعی یادآور شد:امروزه در مورد سوئیچ های مخابراتی هم انقلاب شده و بحث های امنیتی و رمز نگاری ها و مخابرات ماهواره نیز تازه به وجود آمده است. لذا با تحصیلات قدیمی نمی شود، امروز وزارت ارتباطات را اداره کرد. بخش تجارت و دولت الکترونیک هم دانش جدیدی است که در دنیا به وجود آمده است. آقای واعظی نسبت به این مسایل بیگانه است.
نماینده مردم تهران گفت:من بعید می دانم آقای واعظی چند تا از صنایع مخابراتی ما را بازدید کرده باشند و مدیران آنها را بشناسند.
مخالف وزیر پیشنهادی ارتباطات تاکید کرد:ما امروز تا سطوح تحصیلا تکمیلی در حوزه ماخبرات فارغ التحصیل داریم و مشغول به کارند و شخصیت های شناخته شده اند.
وی افزود: برنامه ایشان عمدتا تحلیل شاخص های ارتباطات و فناوری اطلاعات است و کلان نگری است و تنها در دو صفحه آخر برخی سرفصل به عنوان برنامه ذکر شده است. آن هم مواردی که در برنامه پنجم توسعه ذکر شده و ایشان برنامه اجرایی برای آن ها ارائه نکرده است.
زارعی تصریح کرد:در همان شاخص ها هم مشخص است که از سال 86 وضعیت رو به بهبودی داشته ایم که ناشی از به کارگیری کارشناسان امر در سطوح مدیریت عالی بوده است.
مخالف وزیر پیشنهادی ارتباطات اظهارداشت: بازار ما بازار مصرفی برای تولیدات خارجی است. هر زمان وزاری ما تولید داخلی را مدیریت کرده اند، هم تولیدکننده داخلی راضی بوده و هم ارتباط دانشگاه و صنعت تقویت شده است.
وی افزود: زیر ساخت های ما وابسته به خارج است و در مورد تجهیزات هم همینطور. در چنین شرایطی ایشان هرقدر دلتان بخواهد با مسایل سیاست خارجی آشناست و پیش بینی هم می شد که در همین حوزه به کار گرفته شوند و معرفی ایشان به سمت وزیر ارتبازات موجب تعجب شد.
زارعی گفت: در بحث خصوصی سازی در مخابرات کارهایی شده ولی همراه آن سرمایه گذاری توسعه کاهش یافته که مسوولیت آن به عهده مدیریت کلان این بخش است. این صنعت درآمدزایی بالای دارد پس چرا در توسعه کمترین سهم را دارد. در شبکه ملی اطلاعات و اینترنت که وابسته به خارجیم برنامه ای ارائه نشده است.
وی افزود: در بحث فضای مجازی هم ایشان برنامه ای ندارد در حالی که وظیفه حاکمیتی است. در حوزه فیلترینگ ما مشکلاتی داریم که برنامه ای برای آن ارائه نشده است.
نماینده مردم تهران گفت: شاید برای رفع این نقایص ایشان از امثال دکترجهانگرد به عنوان معاون استفده کنند ولی درست نیست خود وزیر باید متخصص باشد.
دفاع از وزیر پیشنهادی ارتباطات/ واعظی ساختار وزارت ارتباطات را می شناسد
سبحانی فر گفته هایش را با تشکر از خجسته که وقت خود را در اختیار او قرار داده بود تا از وزیر پیشنهادی فناوری اطلاعات و ارتباطات دفاع کند آغاز کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین سبحانی فر گفت: « وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات یکی از وزارتخانه های زیر بنایی است که خدمات دهی آن در سایر بخش ها بی نظیر است. یعنی بازاری و تجار، کشاورز، زنان خانه دار و... همه از خدمات ارتباطات و فناوری اطلاعات استفاده می کنند. بیش از 30 درصد مردم از اینترنت بهره برداری می کنند. تلفن همراه در دست همه افراد قرار داد. لذا در راس این وزارتخانه باید کسی باشد که آَشنایی کافی و وافی به این صنعت داشته باشد. دوم اینکه فردی باشد که در میان این خانواده باشد و ساختار سازمانی این وزارتخانه را به خوبی بشناسد. ساختار نیروی انسانی را بشناسد تا بتواتند از ظرفیت های آن استفاده کند. به همین دلیل بر خودم واجب دانستم از برنامه ها و عملکرد دکتر واعظی صحبت هایی مطرح کنم.»
او در معرفی وزیر پیشنهادی فناوری اطلاعات و ارتباطات واعظی را از نیروهای متخصص و متدین و موثر در مبارزات قبل از انقلاب و پیشتازان بازسازی و پیشرفت مخابرات از ابتدای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی دانست. »
عضو کمیسیون صنایع مجلس ضمن تشکر از رییس جمهوری بابت پیشنهاد واعظی به عنوان وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: « نکات مهمی از برنامه آقای دکتر واعظی را مطرح می کنم. برنامه های ایشان نشان می دهد که شناخت کافی در این بخش را دارند. بر این اساس کاستی ها و چالش ها را در برنامه خود پیش بینی کرده اند.»
سبحانی فر افزود: « برنامه ریزی حول محور سند چشم انداز و برنامه پنجم تدوین شده است. در دسترس گرفتن اینترنت پر سرعت با تقویت کنترل و نظارت حاکمیت آورده شده است. »
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلی در ادامه دفاع خود از وزیر پیشنهادی فناوری اطلاعات و ارتباطات به دیگر سر فصل های برنامه های محمود واعظی اشاره کرد و به دفاع آن پرداخت.
خبرآنلاین