آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

انتقال پرونده هسته‌ای به وزارت خارجه "بستگی دارد"/ گزینه های دبیری شورای عالی امنیت ملی مشخص شدند



نتقال پرونده هسته‌ای به وزارت خارجه

 بروجردی :
انتقال پرونده هسته‌ای به وزارت خارجه "بستگی دارد"

رئیس کمیسیون امنیت ملی در خصوص احتمال ارجاع پرونده هسته‌ای ایران از شورای عالی امنیت ملی به وزارت امور خارجه، اظهار داشت: این موضوع بستگی به این دارد‌که چه فردی در شورای عالی امنیت ملی مسئولیت را به‌عهده می‌گیرد.

علاءالدین بروجردی رئیس‌کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو باسنیم، با اشاره به گزینه‌های مطرح برای تصدی دبیری شورای عالی امنیت ملی، گفت: با وجود اینکه در مراسم تودیع و معارفه وزرای جدید و قدیم وزارت امور خارجه حضور داشتم، اما فرصت نکردم‌که در این زمینه با رئیس جمهور صحبت کنم، لذا هنوز اطلاعی از تصمیم نهایی آقای روحانی برای این پست مهم ندارم.

وی با بیان اینکه در گذشته محمد فروزنده به‌عنوان یکی از گزینه‌ها در اخبارمطرح بوده و اخیراً نیز آقای محمد شریعتمداری به‌عنوان یکی از گزینه‌ها مطرح شده، افزود: فردی باید به‌عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی انتخاب شود که توانمندی و دانش کار امنیتی، نظامی و سیاسی را داشته باشد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: هنوز اطلاع دقیقی از تصمیم رئیس‌جمهور نداریم.

بروجردی در خصوص احتمال ارجاع پرونده هسته‌ای ایران از شورای عالی امنیت ملی به وزارت امور خارجه، اظهار داشت: این موضوع بستگی به این دارد‌که چه فردی در شورای عالی امنیت ملی مسئولیت را به‌عهده می‌گیرد.

** مذاکره هسته‌ای بسیار "ظریف" و "حساس" است
وی تأکید کرد: آنچه مسلم است، مذاکره هسته‌ای بسیار "ظریف" و "حساس" است و حتماً نیازمند فردی است که تبحر در امور مربوط به مذاکره داشته باشد و شناخت خوبی از ظرایف موضوع هسته‌ای ایران و سوابق مسائل داشته باشد و این نکته قطعاً در منافع ملی ما حائز اهمیت است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: توانمندی‌های محمدجواد ظریف برای مذاکره بسیار بالا است و شناخت خوبی از موضوع هسته‌ای ایران با توجه به سوابقش در عرصه بین الملل دارد، اما این‌که چه تصمیمی اتخاذ خواهد شد، باید ببینیم رئیس جمهور در نهایت چه خواهد‌کرد و مهم‌تر از آن تأیید مقام معظم رهبری است تا این کار شکل بگیرد.

بروجردی با اشاره به موضع ایران در قبال تحولات مصر، گفت: محمدجواد ظریف از ابتدای تصدی پست وزارت امور خارجه تحرکات خوبی را در رابطه با تحولات مصر آغاز‌کرده و با دبیرکل سازمان همکاری اسلامی، وزیر امور خارجه ترکیه و دبیرکل سازمان ملل گفت‌وگوهایی را انجام داد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران نمی‌تواند نظاره‌گر بی‌تفاوتی در تحولات تأسف‌بار مصر و کشتار مردم بی‌گناه باشد و حتماً مهم‌ترین رسالت همه کشورها به‌ویژه جمهوری اسلامی تحرک جدی برای گذاشتن نقطه پایانی بر این حوادث است.

بروجردی تصریح کرد: سازمان همکاری اسلامی مانند همیشه مرده متحرکی بیشتر نیست و جای امیدواری نسبت به آنها وجود ندارد که حداقل یک فراخوان سریع بگذارند و طی 48 ساعت اجلاس فوق العاده کشورهای حوزه سازمان همکاری‌های اسلامی را تشکیل بدهند و این حداقل وظیفه این سازمان است، اما متأسفانه به‌دلیل نفوذ کشورهایی مانند عربستان در این سازمان، آنها به‌جای یک هویت مستقل بیشتر دنباله‌رو سیاست‌های عربستان هستند./تسنیم

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------