دردسر مضحک تحریمها برای داور ایرانی
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, ۰-۲۶ -۶۲۱ ۰۳:۲۵
دردسر مضحک تحریمها برای داور ایرانی
نیویورک تایمز در خبری به دردسری اشاره کرده است که تحریمها برای یک داور ایرانی تنیس ایجاد کرده است. عادل برقعی داور ایرانی تنیس در ماه می امسال نامهای همراه با تبریک دریافت کرده است که بر اساس آن برای قضاوت در اوپن آمریکا یکی از چهار تورنمنت اصلی تنیس دعوت شده است.
وی مقدمات سفرش را انجام داده است و با اخذ ویزا به آمریکا رفته ولی فرصت داوری در دور مقدماتی این تورنمنت را به دست نیاورده است زیرا طبق قوانین ایالات متحده برای تحریمها علیه ایران، اتحادیه تنیس ایالات متحده حق ندارد از خدمات افراد ساکن در ایران استفاده کند.
یک سخنگوی وزارت خزانهداری آمریکا گفته است که مشکل این داور با صدور نوع خاصی از ویزا قابل حل است. این ویزا به افرادی با استعداد خاص و دارای تواناییهای خارقالعاده مانند ورزشکاران یا هنرمندان داده میشود.
روزنامه تایمز اسرائیل، سخنان یوال اشتاینیتز وزیر امور استراتژیک و اطلاعات اسرائیل را مورد توجه قرار داده است که گفته این رژیم نیازی به چراغ سبز آمریکا برای حمله به تاسیسات اتمی ایران ندارد. وی مدعی شده است که در صورت حمله به ایران، تلافیجویی ایران خسارات زیادی به بار نخواهد آورد و به دو یا سه روز حمله موشکی به اسرائیل یا اهداف غربی در منطقه محدود خواهد شد. ارزیابی این وزیر تندرو اسرائیلی و دوست نزدیک نتانیاهو در تعارض با هشدار پیشین برخی مقامات دیگر اسرائیلی است که گفتهاند حمله به ایران به قیمت جان صدها اسرائیلی تمام خواهد شد.
وی هشدار داده است که غرب نباید فریب چهره میانهرو رئیس جمهور جدید ایران را بخورد زیرا وی با نرمش و پیشنهاد عقبنشینیهای کوچک به دنبال غلبه بر تحریمها علیه ایران و در عین حال پیش رفتن به سوی ساخت بمب اتمی است.
والاستریت ژورنال خبر داده است که چین با استفاده از یک حفره در قانون تحریمها علیه ایران، واردات انرژی خود از ایران را افزایش داده است. ایالات متحده تاکنون سه بار استثناهایی برای بعضی کشورها برای واردات نفت از ایران قائل شده است. این استثناها به کاهش جدی در میزان واردات از ایران منوط شده است.
نقصی که در این قانون وجود دارد این است که فقط میزان نفت خام وارداتی از ایران را مورد توجه قرار داده است. چینیها با افزایش شدید میزان واردات نفت کوره خود از ایران، آن را به پالایشگاههایی خاص در چین برده و از آن محصولات پرارزشتر استخراج میکنند. چین در هفته ماه اول سال جاری میلادی نزدیک به نیم میلیارد نفت کوره از ایران وارد کرده است که از مجموع واردات در چهار سال گذشته بیشتر بوده است./تابناک