آخرین اخبار سیاسی

سفر پزشکیان،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

روزنامه فرهیختگان: حتی مردم عادی هم قبل از سفر بنزین می‌زنند؛ چطور خودروهای اسکورت رئیس جمهور بنزین نداشتند!

سفر رئیس‌جمهور باید از نظر فنی و لجستیکی کاملاً آماده و پیش‌بینی‌شده باشد. اینکه سه خودروی اسکورت هم‌زمان مجبور به سوخت‌گیری در مسیر…

آقای وزیر! 10 هزار بیمار صعب العلاج فرهنگی داریم؟



ابلاغ بخشنامه بازنشستگی پیش از موعد

آقای وزیر! 10 هزار بیمار صعب العلاج فرهنگی داریم؟

بیماری های صعب العلاج به بیماری هایی گفته می شوند که یا علاج ناپذیرند و یا درمان آنان زمان زیادی را طلب می کند و ممکن است شخص بیمار نه تنها قادر به انجام زندگی روزمره نباشد بلکه نیازمند مراقبت باشد.

 حمید رضا حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش با اذعان به وجود 10 هزار بیمار صعب العلاج  در وزارت آموزش و پرورش گفت: بخشنامه بازنشستگی پیش از موعد فرهنگيان تا هفته آینده به استان ها ابلاغ مي‌شود که به موجب آن بیماران صعب العلاج فرهنگی بازنشسته خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری صراط، آقای وزیر در آمار خود اشاره ای به بیماری معلمان فوق نکرده و تعریفی از بیمار صعب العلاج ارایه نداده است.

این نکته که آموزش و پرورش جمهوری اسلامی 10 هزار بیمار لاعلاج دارد در نوع خود جالب توجه بوده و باید دید تعریف بیماری های صعب العلاج از نظر مسئول ارشد وزارتخانه آموزش و پرورش چیست؟ با این وجود اگر بزرگترین نهاد آموزشی کشور دارای این تعداد بیمار لاعلاج است این آمار در کل کشور چقدر خواهد بود؟

اگر این آمار در حوزه آموزش و پرورش فرزندان این مرز و بوم صحیح باشد می توان اوضاع کنونی کشور را در حالت هشدار دانست.

شایان ذکر است، بیماری های صعب العلاج به بیماری هایی گفته می شوند که یا علاج ناپذیرند و یا درمان آنان زمان زیادی را طلب می کند و ممکن است شخص بیمار نه تنها قادر به انجام زندگی روزمره نباشد بلکه نیازمند مراقبت باشد.

این نوع بیماران از بیماری های ناشناخته و سرطان گرفته تا بیماران روانی مزمن را شامل می شوند . جالب اینجاست که بیماری ایدز هم در مجموعه صعب العلاج ها قرار دارد .  هرچند ممکن است منظور وزیر محترم آموزش و پرورش از بازنشستگی 10هزار فرهنگی دارای بیماری صعب العلاج ، فرهنگیان مبتلا به امراض قلبی، ریوی و کلیوی هم باشند اما دقت نظر در اظهارات عالی ترین مقام این وزارتخانه نکته ای است که باعث انحراف اذهان شده است . به نظر می رسد این خبر بازخورد مناسبی در افکار عمومی به ویژه در میان فرهنگیان نداشته باشد../صراط نیوز

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------