آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

می‌خواهند خاتمی را برای انتخابات یازدهم قانع کنند!



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

می‌خواهند خاتمی را برای انتخابات یازدهم قانع کنند

پنجاه و یکمین شماره ماهنامه "صنعت و توسعه منتشر شد" در این شماره اقتصاد سیاسی مصدق در میزگردی با حضور دکتر غنی نژاد، باوند و رئیس دانا بررسی و بازخوانی شده است.

همچنین آثار و گفتارهایی از عباس آخوندى، عباس عبدى، محسن جلال پور، مقصود فراست خواه، خسرو کساییان و هادى حق شناس در این شماره درج شده است.

پرونده اصلی این شماره به نگاه اقتصادی دولت یازدهم پرداخته و گمانه زنی هایی را در خصوص تفکر اقتصادی حاکم بر دولت آینده مطرح کرده و نوشته است«دولت بعدى از هر طیف اصولگرایان غیر از طیف احمدى نژاد که باشد، ناگزیراست اقتصاد را برسیاست، برامور فرهنگى یا مسایل اجتماعى اولویت دهد» است.

یادداشت سردبیر و گزارش ویژه این شماره تحت عناوین «کابوس بی خبری و فراموشی» و «سفره هایی که 13 درصد کوچک تر شدند» به ارایه آمارهای رسمی از اشتغال، وضعیت معیشت و درآمد و مصرف مواد غذایی خانوارهای ایرانی طی دهه 80 پرداخته است.

محمدصادق جنان صفت در یادداشت خود با گله از عدم ارایه آمارهای بروز و مستند نوشته است«پنهان سازى و گسترش استفاده از آمارهاى مخدوش وجان بدارانه جز فروپاشى اخلاق عمومى و سلب اعتماد نخبگان براى کسى جز پنهان سازان آمار فایده اى ندارد. یک تاریخ و یک سرزمین کهن و باستانى نباید قربانى خودخواهى گروهى کم شمار از کسانى شود که ناگهان سوار اسب قدرت شان کرده اند و آنها بدون اینکه بدانند چه میکنند به خیال خود در حال سوارى هستند، اما در حقیقت سوارى میدهند. سبکى فکر این گروه و سنگینى واقعیت چیزى است که جامعه ایرانى امروز با آن دست و پنجه نرم می کند.»

«دور برگردان و هدر دادن یک تصمیم حکومتی» عنوان یادداشت دکتر موسی غنی نژاد است که در آن به آسیب شناسی صنعت بانکداری در ایران پس از انقلاب پرداخته، عباس عبدی با عنوان«ایا انتخابات پیروز داشت» به انتخابات اخیر مجلس پرداخته است.

مصطفی ایزدی نیز در یادداشتی تحت عنوان«بردداشت دوم از مجلس نهم» به بازخوانی رخدادهای انتخابات اخیر مجلس پرداخته است.

 

بدنبال قانع کردن خاتمی برای ریاست جمهوری اینده هستند!

دکتر عباس آخوندی در گفتگویی تحت عنوان «سیاستمدار اقتصاد فهم و دولت یازدهم» اشاره دارد که هر شخصی که رئیس جمهور بعدی ایران باشد، نه تنها باید از اقتصاددانان کمک بگیرد بلکه خود باید یک اقتصاد دان باشد، در بخشی از این گفتگو آخوندی متذکر شده: جامعه ایرانى به ویژه روشنفکران و مسوولان اداره کشور در سطوح گوناگون باید بپذیرند که هرج ومرج اقتصادى پدیدار شده توسط دولت نهم و دهم، تلاشى تکنوکراسى ملى جمهورى اسلامى و فروپاشى اخلاقى باید نقطه پایان داشته باشد، تا بحث روشن تر انجام شود.

 

وی سپس در خصوص کاندیداهای احتمالی ریاست جمهور در دور آینده گفته است: «در این مرحله فقط می توانم یک هشدار بدهم و آن این است که دوستان از تعیین فورى مصداق نامزدى رییس جمهورى پرهیز کنند. مخصوصا از مطرح کردن نام بزرگان کاملا احتراز کنند. اخیرا من در افواه می شنوم که عده اى باتحلیل هاى ذهنى در پى قانع کردن مثلا آقاى خاتمى و یا آقاى ناطق نورى هستند. واقعیت این است که ملت ایران هزینه ى این تدبیرهاى غلط را چندین بار دادها ست و حقا ینا ست که یکبار دیگر چنین هزینه ای ندهد. درا نتخابات سال 1384 قطعا آمدن آقاى هاشمى رفسنجانى به میدان اشتباه بود. در انتخابات 1388 نیز عینا چنین اشتباهى تکرار شد. حق این است که این بار اشتباه تکرار نشود. این گونه انتخاب ها دقیقا به بن بست کشاندن فضاى جامعه است. هم براى این بزرگان بسیار پرهزینه است و همه براى ملت ایران هزینه هاى گزافى دارد. بگذاریما ین بزرگان عزیز بمانند وا ز جریان هاى سالم حمایت کنند.

 

سفره هایى که 13 درصد کوچک تر شدند

گزارش ویژه این شماره به موضوع معیشت مردم طی دهه 80 و مقایسه با حال حاضر است. امیرهادی انواری در این پرونده نوشته است: « اینجا کجاست؟ سفره خانواد هها طى 7- 6 سال نزدیک به 13 درصد کوچکتر شده، خان ههاى مجردى در آن 50 درصد افزایش یافته، بیش از 22 درصد از خانوارهاى آن حتى یک فرد شاغل نیز ندارند. شاغلان در بخش صنعت از 22 درصد به 18 درصد رسیده و به جاى آن تعداد شاغلان در بخ شهاى خدمات مالى و ملکى و... از 4 درصد به 8 درصد رسیده است. 50 درصد بازار کار در دست اشخاصى است که تحصیلات متوسطه دارند و تنها 25 درصد مشاغل آن به دانشگاهیان رسیده است! در آمد نفت دولت طى 8- 7 سال نزدیک 189 درصد رشد داشته و بعد، قیمت گاز خانگى 2712 درصد، قیمت برق 1162 درصد، قیمت گازوییل 837 درصد و قیمت بنزین 507 درصد طى نزدیک 8- 7 سال افزایش داشته است! و با همه اینها که تنها اشاره هستند؛ مسوولان دولتى از شکوفایى خارق العاده و تاریخى اقتصاد و بهبود شگفت انگیز وضعیت معیشت خانواد هها و کاهش بیکارى م ىگویند؛ اگر به خطا نرویم، آمارهاى بانک مرکزى را هم دشمنان داخلى و خارجى نم ىنویسند، کارشناسانى دولتى همه آنچه در بالا آمد را گفتند و در اینجا به سفر ههاى مردم پرداختیم، به شغل آنها، درآمد و هزین ههایشان و کسرى درآمد دربرابر هزین ههاى آنها را بررسى کردیم./اعتدال

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------