حسنی مبارک به حبس ابد محکوم شد/ پسران دیکتاتور تبرئه شدند
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
حسنی مبارک به حبس ابد محکوم شد/ پسران دیکتاتور تبرئه شدند
رئیس دادگاه محاکمه حسنی مبارک رئیس جمهور مخلوع مصر با استناد به بندهای مختلف قوانین کیفری این کشور اعلام کرد که این دادگاه حسنی مبارک و حبیب العادلی وزیر کشور وی را به زندان ابد محکوم کرده است.
انتخاب : رئیس دادگاه محاکمه حسنی مبارک رئیس جمهور مخلوع مصر با استناد به بندهای مختلف قوانین کیفری این کشور اعلام کرد که این دادگاه حسنی مبارک و حبیب العادلی وزیر کشور وی را به زندان ابد محکوم کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، دادگاه همچنین مقامات ارشد وزارت کشور و پلیس از جمله احمد محمد رمزی عبد الرشید، عدلی مصطفی عبد الرحمن فاید، حسن محمد عبد الرحمن یوسف، اسماعیل محمد عبد الجواد ، اسامه یوسف المراسی و عمر عبدالعزیز عفیفی را تبرئه کرد.
دادگاه مصر ، همچنین، جمال و علا، پسران حسنی مبارک رئیس جمهور سابق این کشور را از اتهامات وارده تبرئه کرد.
پس از محکوم شدن حسنی مبارک رئیس جمهور سابق مصر ، درگیری هایی در خارج از ساختمان دادگاه رخ داد/انتخاب