آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

امکان لغو ویزا میان ایران و عراق



 

 

امکان لغو ویزا میان ایران و عراق

 

حل مشکلات زائران ایرانی در مرزهای عراق و گمرک میان دو کشور از دیگر موضوعاتی بود که در دیدار با مسئولان عراقی بحث و بررسی شد.

سرپرست وزارت خارجه ایران شب گذشته ضمن اعلام امضای 3 تفام نامه همکاری میان ایران و عراق از تلاش برای لغو ویزا میان دو کشور خبر داد.

به نقل از خبرگزاری النخیل، علی اکبر صالحی در پایان سفر خود به عراق در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت که در دیدار با مقامات عراق مسائل مورد اهتمام دو کشور بررسی و تصمیماتی درباره تشکیل کمیته های مشترک اقتصادی و سیاسی و کمیته ویژه ای برای بررسی مسائل مرزی 2 کشور اتخاذ شد.

وی در ادامه گفت: حل مشکلات زائران ایرانی در مرزهای عراق و گمرک میان دو کشور از دیگر موضوعاتی بود که در دیدار با مسئولان عراقی بحث و بررسی شد.

صالحی با بیان اینکه در مجموع 3 تفاهم نامه همکاری با طرف عراقی امضا شد، درباره دیدار خود با مراجع دینی عراق گفت: تمامی مراجع دینی عراق بر ضرورت دفاع از عزت اسلام و مسلمین در سطوح سیاست خارجی و روابط بین الملل تاکید دارند.

سرپرست وزارت امور خارجه کشورمان با بیان این مطلب افزود: تمامی علمای دینی عراق بر این عقیده اند که جمهوری اسلامی ایران ام القرای جهان اسلام است و عزت ایران عزت جهان اسلام است.

وی درباره پیشنهاد لغو ویزا میان دو کشور تصریح کرد: بیان دیدگاه ها در این رابطه اقدامی شتاب زده است اما ما برای تحقق این امر تلاش خواهیم کرد...../تحلیل:عصرایران

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------