عوامل اقدامات تروریستی اخیر بزودی دستگیر می شوند
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 08 فروردين 1390 13:36
جانشین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (ناجا) روز یكشنبه ضمن شركت در آیین ختم شهید راشد صیدی با خانواده شهدای اخیر این نیرو در سنندج مركز استان كردستان دیدار كرد و از دستگیری قریب الوقوع عوامل اقدامات تروریستی اخیر خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، احمدرضا رادان كه برای بازدید طرح های نوروزی نیروی انتظامی در كردستان به این استان سفر كرده است در حاشیه این مراسم طی گفت و گویی كوتاه با خبرنگاران از شناسایی عوامل اقدامات تروریستی اخیر در سنندج خبر داد و گفت:ردیابی این افراد در حال انجام است و بزودی دستگیر خواهند شد.
پنجشنبه شب چهارم فروردین ماه جاری در دو اقدام تروریستی جداگانه دو تن از نیروهای انتظامی مستقر در سنندج به شهادت رسیدند.
شهید ستوان یكم صیدی اهل سنندج و سرباز شهید مرتضی وزینی افشار بچه همدان بود.
در این اقدام تروریستی علاوه بر محمدرضا احمدپوریان كه از كاركنان نیروی انتظامی بود یك نوجوان ۱۴ ساله نیز مجروح شد.
جانشین فرمانده امروز همچنین از طرح های نوروزی، آمادگی و توان عملیاتی نیروی انتظامی استان كردستان بازدید كرد.
سردار احمدرضا رادان در این بازدید یك ساعته، از طرح نوروزی راهنمایی و رانندگی، گشت های پلیس راه و پاسگاه های موقت نیروی انتظامی استان كردستان بازدید كرد.
رادان دقایقی قبل از ارسال این خبر استان كردستان را برای بازدید طرح های نورورزی به مقصد كرمانشاه ترك كرد.../ایرنا