آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

سردرگمی غربی ها در برابر تهران؛ بی تاثیر بودن قطعنامه های ضد ایرانی



 بی تاثیر بودن قطعنامه های ضد ایرانی

 

یک روزنامه آلمانی با تاکید بر بی تاثیر بودن قطعنامه های ضد ایرانی غرب، در عین حال از اختلاف نظر بالای غربیها درباره چگونگی حل مسئله هسته ای تهران و مخالفت چین و روسیه با سیاستهای خصمانه آنها خبر داد.


به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه "تاگس اشپیگل" در گزارشی به طرح پرسشهایی درباره برنامه هسته ای صلح آمیز ایران و واکنشهای مختلف به آن پرداخته و در پاسخ آنها به بررسی مناقشات اتمی غرب با ایران پرداخته است.

 

این روزنامه آلمانی در بخشی از این مطلب خاطر نشان کرد: غرب پس از ارائه گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته ای ایران حالا در این باره بحث و اختلاف نظر دارد که آیا با قطعنامه های شدیدتر یا با عملیات نظامی مناقشات اتمی خود با تهران را حل کند.

 

 

نویسنده در ادامه این پرسش را مطرح می کند که آیا اسرائیل به تاسیسات هسته ای ایران حمله خواهد کرد و در پاسخ این پرسش ادعا می کند که اسرائیل در زمان قابل پیش بینی به تاسیسات هسته ای ایران حمله نخواهد کرد. تل آویو منتظر است ببیند کدام قطعنامه های بین المللی علیه تهران به کار برده می شود و چگونه این قطعنامه ها عملی می شود.

 

گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته ای ایران شرایط را برای اسرائیل تغییر نداد. هیچ یک از آن مواردی که در گزارش آورده شده برای رژیم صهیونیستی جدید نیست. تمام هیاهوهای اسرائیل مبنی بر اینکه قصد حمله به تاسیسات هسته ای ایران را دارد تنها برای این منظور بود که جامعه بین المللی و به خصوص آمریکا و اتحادیه اروپا را به سمت تصویب قطعنامه های شدیدتر علیه تهران سوق دهد.

 

از طرفی کارشناسان بین المللی، سیاستمداران اسرائیلی و نظامیان صهیونیست درباره شایستگی رژیم صهیونیستی برای حمله نظامی علیه تهران با هم اختلاف نظر شدید دارند.

 

نویسنده در بخش دیگری از این مطلب خاطر نشان کرد که اسرائیل خود تا به حال قرارداد منع گسترش سلاحهای هسته ای را امضا نکرده است ، در حالی که این رژیم تعداد زیادی بمب اتمی دارد.

 

تاگس اشپیگل در ادامه به بررسی تاثیر قطعنامه های غرب بر روند برنامه هسته ای صلح آمیز ایران پرداخت و نوشت: قطعنامه هایی که از سال ۲۰۰۶ از طرف شورای امنیت سازمان ملل علیه برنامه هسته ای ایران تصویب شده است در زمینه های گوناگون بوده است، اما با وجود محدودیتهایی که غرب برای تهران ایجاد کرده است این کشور همچنان در مسیر هسته ای خود گام برداشته و از آن صرف نظر نکرده است.

 

نویسنده در ادامه این پرسش را مطرح می کند که آیا در شورای امنیت اکثریتی برای تصویب قطعنامه دیگری علیه ایران وجود خواهد داشت؟ و در پاسخ این گونه نوشت واشنگتن می خواهد در شورای امنیت سازمان ملل تصویب قطعنامه شدیدتری علیه تهران را در پیش گیرد. وزیر امور خارجه فرانسه نیز با تصویب قطعنامه شدیتر علیه ایران موافق است. در حالی که قدرتهای غربی سازمان ملل یک جبهه مشترک را علیه ایران ساخته اند، اما چین و روسیه به عنوان مانعی بر سر راه سیاستهای خصمانه آنها علیه تهران به شمار می روند.

 

این روزنامه آلمانی در ادامه نوشت : این دو قدرت دارنده حق وتو در شورای امنیت علایق راهبردی و اقتصادی زیادی را در تهران دنبال می کنند. مثلا چین بخش زیادی از نیازهای گازی و نفتی خود را از منابع این کشور تامین می کند. به این ترتیب روسیه و چین می توانند با اعتراضات و مخالفتهای خود از هر گونه تصمیمی علیه ایران در شورای امنیت جلوگیری کنند.

 

دیپلماتها این گونه اظهار نظر می کنند که اگر در شورای امنیت گفتگوهایی درباره به کار بردن تحریمهای جدید علیه تهران به راه افتد، این مذاکرات بسیار کند و طاقت فرسا پیش خواهد رفت./خبرگزارى مهر


کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------