خروج شهرام اميري از خاك آمريكا
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : چهارشنبه, 23 تیر 1389 10:06
مهمانپرست خبرداد:
خروج شهرام اميري از خاك آمريكا
سخنگوي وزارت امور خارجه همچنين تاكيد كرد كه وزارت امور خارجه همچنان پيگيريهاي خود را در رابطه با مسووليتهاي دولت آمريكا در ربايش اميري از طريق كانالهاي مختلف حقوقي و ديپلماتيك ادامه خواهد داد.
سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان از خروج شهرام اميري از خاك آمريكا خبر داد.
رامين مهمانپرست با اعلام اين خبر اظهار داشت: با تلاشهاي انجام شده از سوي جمهوري اسلامي ايران و همكاري موثر سفارت پاكستان در واشنگتن لحظاتي قبل شهرام اميري با بدرقه رييس دفتر حفاظت منافع جمهوري اسلامي ايران در واشنگتن، خاك آمريكا را از طريق كشور ثالث به مقصد جمهوري اسلامي ايران ترك كرد.
مهمانپرست همچنين از گفتوگوي تلفني شب گذشته كمالوندي، معاون آمريكاي وزارت امور خارجه با شهرام اميري خبر داد كه طي آن ضمن حصول اطمينان از سلامت و آرامش روحي وي خصوصا پس از حضور در دفتر حفاظت منافع جمهوري اسلامي ايران در واشنگتن به هر گونه تلاش كشورمان براي بازگرداندن وي به ميهن اسلامي و آغوش خانواده تاكيد شده بود.
سخنگوي وزارت امور خارجه همچنين تاكيد كرد كه وزارت امور خارجه همچنان پيگيريهاي خود را در رابطه با مسووليتهاي دولت آمريكا در ربايش اميري از طريق كانالهاي مختلف حقوقي و ديپلماتيك ادامه خواهد داد...../تحلیل:ایلنا