آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

برزيل تحريم‌های علیه ايران رااجرا می کند



 

 

 

برزيل تحريم‌های سازمان ملل علیه ايران را اجرا می کند

برزیل که به‌همراه ترکیه، به صدور قطعنامه تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل علیه کشورمان رای منفی داده بود، اعلام کرد که این قطعنامه را اجرا خواهد کرد.

آفتاب: فرمان تبعيت برزيل از تحريم‌های سازمان ملل متحد عليه ايران، به امضاء لولا داسيلوا، رئيس جمهوری آن کشور رسيد.

سلسو آموريم، وزير خارجه‌ی برزيل، ضمن اعلام اين خبر دليل اتخاذ چنين تصميمی را وجود سنت تبعيت از قطعنامه‌های شورای امنيت سازمان ملل در آن کشور دانست.

به گزارش خبرگزاری‌ها، برزيل به همراه ترکيه، دو کشور عضو شورای امنيت بودند که با قطعنامه‌ی تشديد تحريم‌های ايران مخالف کرده بودند.

گفتنی است که برزیل به‌همراه ترکیه قطعنامه تحریم‌‌های تازه علیه ایران را فرصت‌سوزی خوانده بودند.

برزيل پس از تصويب دور چهارم تحريم‌های شورای امنيت عليه کشورمان، نسبت به اتخاذ چنين اقدامی ابراز تاسف کرده بود.

لوييز ايناسيو لولا داسيلوا، رئيس‌جمهوری برزيل که به تهران آمده بود تا شاهد امضای توافقنامه تهران باشد، پس از تصويب تحريم‌ها گفت: «تاسف‌بار اين که اين‌بار ايران می‌خواست مذاکره کند و آنهايی که نمی‌خواستند مذاکره کنند کسانی بودند که گمان می‌کنند زور همه چيز را حل می‌کند.»

رئيس جمهوری برزيل آن زمان تصريح کرد: «من فکر مي‌کنم اتخاذ چنين تصميمی اشتباه بود.»

لولا داسيلوا گفت: «گمان می‌کنم شورای امنيت يک فرصت تاريخی را برای مذاکره بی‌دغدغه درباره برنامه هسته‌ای ايران را به دور انداخت.»

ترکيه و برزيل در روز رای‌گيری به قطعنامه شورای امنیت علیه کشورمان، رای منفی و لبنان نيز رای ممتنع داد...../تحلیل:عصرایران

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------