فرمانده نیروی دریایی آمریکا: تنگه هرمز و اتفاقاتی که در خلیج ع ر ب ی می افتد، باعث می شود شب ها بیدار بمانم
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
فرمانده نیروی دریایی آمریکا گفت: اماده شدن برای یک درگیری و جنگ بالقوه در تنگه ی هرمز باعث می شود که شب ها خوابم نبرد.
ادمیرال جاناتان گرینرت که در ماه سپتامبر، فرمانده نیروی دریایی امریکا شد، گفت: اگر از من بپرسید که چه چیزی من را در شب بیدار نگه می دارد، من می گویم تنگه هرمز و اتفاقاتی که در خلیج ع ر ب ی می افتد.
گرینرت وارد جزئیات در خصوص واکنش امریکا به بستن تنگه هرمز و چگونگی باز کردن این تنگه نشد.
وی در ادامه گفت: من اموزش دیده و سازماندهی کننده و تجهیز کننده هستم. من کاری می کنم که افرادم وسائل مورد احتیاج خود را برای انجام کار محول شده داشته باشند.
فرمانده نیروی دریایی امریکا گفت: می خواهم کاری کنم که هموطنانی که از این منطقه عبور می کنند، مطئمن شوند، که قادر به انجام کارهایشان هستند.
همچنین فرمانده نیروی هوایی امریکا هم به رویترز گفت: نیروی هوایی در باز کردن تنگه هرمز نقش خواهد داشت.
وی افزود: نیروی هوایی قادر به حمایت از ارتش امریکا و ایجاد کانال ارتباطی از طریق ماهوراه است.../انتخاب