آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

سخنگوی قوه قضاییه: تتلو فعلا در دسترس نیست/ واکنش به اظهارات احمدی‌نژاد/ شکایت ۶۰۰ نفر در پرونده سکه ثامن



 اخبارسیاسی ,خبرهای سیاسی , سخنگوی قوه قضاییه
سخنگوی قوه قضاییه گفت: واقعه اهواز در زمانی رخ داد که مردم متدین و انقلابی اهواز ضمن اینکه مشغول عزاداری امام حسین بودند؛ هفته دفاع مقدس از میهن را گرامی می‌داشتند و این تروریست های جنایت کار در این شرایط یک عمل خبیثانه ای انجام دادند که جمعی از هموطنان ما از جمله کودک ۸ ساله شهید و مجروح شدند و بار دیگر تشت رسوایی مدافعان حقوق بشر با صدایی بیش از گذشته به صدا در آمد

 به گزارش ایلنا، غلامحسین محسنی اژه‌ای در صد و سی یکمین نشست خبری با حضور خبرنگاران ضمن محکومیت جنایت تروریستی اهواز گفت : برای مجروحان شفای کامل از خدا میخواهم و به خانواده بازماندگان تسلیت می‌گویم.

 

وی افزود: این واقعه در زمانی رخ داد که مردم متدین و انقلابی اهواز ضمن اینکه مشغول عزاداری امام حسین بودند؛ هفته دفاع مقدس از میهن را گرامی می‌داشتند و این تروریست های جنایت کار در این شرایط یک عمل خبیثانه ای انجام دادند که جمعی از هموطنان ما  از جمله کودک ۸ ساله شهید و مجروح شدند و بار دیگر تشت رسوایی مدافعان حقوق بشر با صدایی بیش از گذشته به صدا در آمد؛ کسانی که مدعی دفاع از حقوق بشر بودند و با این عنوان، از این جریان تروریستی حمایت می‌کردند دست به اون کسی و کودک کشی زدند. اینها مدافعان حقوق بشر هستند. 

 

اژه‌ای ادامه داد: برخی بوق‌های ضدانقلاب و تریبون‌های کشورهای مختلف هم حاضر نشدند این تروریسم روشن را به صورت صریح محکوم کنند؛ البته بسیاری از کشورها این عمل تروریستی را محکوم کردند ولی بودند کسان و اپوزیسیون هایی که حاضر نشدند این را به عنوان عمل ترویستی محکوم کنند.

 

سخنگوی دستگاه قضا گفت: من به سهم خودم از وزارت امور خارجه و سخنگوی آن که مواضع خوبی اعلام کردند و از دادستان کل کشور تشکر میکنم. البته نباید به این مقدار اقدامات بسنده کرد و لازم است دادستان کل کشور، ستاد حقوق بشر قوه قضائیه، وزارت خارجه و معاونت حقوقی نهاد ریاست جمهوری ، اقدام تروریستی گروهک را از ناحیه مسائل بین المللی و حقوقی تعقیب کرده و از پلیس بین المللی بخواهند کسانی که با این گروه هستند را تحویل قوه قضائیه ایران بدهند.

 

وی ادامه داد: لازم است دادستان محترم استان، رئیس محترم استان، نیروهای امنیتی و انتظامی با کمک هم تلاش کنند هرچه سریعتر همه عواملی که دست به این اقدام زنند و پشتیبان ها و حامیان آنها  و کسانی که این تیم تروریستی را حمایت کردند شناسایی کنند تا با قاطعیت با همه مجرمین برخورد کند.

 

اژه‌ای افزود: به همه جانیان و تروریست‌ها که فکر می‌کنند با این اقدامات می‌توانند روی روحیه شهادت‌طلبانه مردم ما تاثیر بگذارند بگویم ۳۸ سال پیش صدام بدبخت معدوم اقداماتی کرد ولی دیدیم آن جنایت‌‌ها کارش به کجا رسید و مردم مقاوم ایران نه تنها یک وجب زمین از دست ندادند بلکه تمامیت و استقلال را حفظ کردند و امروز در اوج اقتدار و عزت هستند و کسانی که صدام را تایید کردند، وضعشان معلوم است پشتیبان‌های او امروز خجل هستند که همه توان اطلاعاتی و نظامی خود را به کار گرفتند که مردم انقلابی ایران را از پا در بیاورند و موفق نشدند و این مردم مقاوم‌تر و با انگیزه‌تر از هر زمانی هستند و با هر اقدم جنایت‌کاراته هم مقابله می‌کنند.

 

محسنی اژه‌ای در مورد یک پرونده در بوشهر در تخلفات گمرکی گفت: حکم قطعی شده یکی از متهمان به نام بهنام نوروزی فرزند رستم مدیر کل گمرگ و ناظر گمرگ بوشهر بوده که به اتهام اخذ رشوه محکوم شد به ۵ سال حبس و انفصال دائم از خدمات دولتی و ۱۳ میلیارد و ۱۸۰ میلیون ریال رد مال و جزای نقدی معادل همین مبلغ شده است.

 

وی ادامه داد: متهم بعدی امید محمدی فرزند نجف کارشناس گمرگ است که به اتهام اخذ رشوه به سه سال حبس و پرداخت و رد مبلغ ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و سه سال انفصال موقت از خدمات دولتی محکوم شده است. مورد بعدی الله قلی کمانی فرزند امیر علی کارشناس گمرک است که به به اتهام اخذ رشوه به دو سال حبس و سه سال انفصال از خدمات دولتی و مبلغ ۷ میلیارد و ۱۶۲ میلیون ریال رد مال و همین مقدار جزای نقدی محکوم شده و هر سه اینها هرکدام  ۷۴ ضربه شلاق هم دارند.

 

سخنگوی قوه قضاییه افزود: نفر بعدی حمید جعفری فرزند حبیب الله کارشناس گمرک است که به اتهام اخذ رشوه دو سال حبس و سه سال انفصال و ۵ میلیارد و ۱۸۸ میلیون ریال رد مال و همین میزان جزای نقدی دارد، علم‌دار کرمی کارشناس گمرک متهم بعدی است که به اتهام اخذ رشوه به دو سال حبس و سه سال انفصال و ۷۴ ضربه شلاق و ۲ میلیارد و ۵۰ میلیون ریال رد مال و همین میزان جزای نقدی محکوم شده است. سید اسحاق به‌نیاپور فرزند سید یعقوب کارشناس گمرک هم دیگر متهمی است که به اتهام رشوه به دو سال حبس و سه سال انفصال و ۷۴ ضربه شلاق و یک میلیارد و ۸۱۰ میلیون ریال رد مال و همین قدر جزای نقدی محکوم شده است. همه اینها در یک پرونده هستند.

 

وی گفت: مهدی رضایی فرزند فتاح،  عبدالرسول شاکیان،  نوید گودرزی فرزند علی سعید تفصیلی و محسن وردستانی نیز در این پرنده بودند و اتهام پرداخت رشوه دارند و مجازات اینها پایین‌تر است.

 

محسنی اژه‌ای در مورد تروریست‌های اهواز گفت: اینجا جای فعالیت نیروهای انتظامی ماست. گروهی که این کار را کردند مشخص است و این گروه مسئولیت حمله را به عهده گرفته و خودشان صحبت کرده و منکر نشدند چون گروه هستند باید به آنها به عنوان یک گروه مسلح که اقدام مسلحانه کردند نگاه کرد نه به عنوان فرد بنابراین این چهار نفر مسئول نبودند بلکه این‌ گروه مسئول هستند و بنابراین وزارت خارجه و دادستان کل کشور و سایرین باید نسبت به اقدام تروریستی این گروه و اقدامات قبلی در دادگاه‌های بین‌المللی اقداماتی کنند و نیروهای انتظامی همه کسانی که در این نقش داشتند و تدارکات‌چی بودند را تحویل دستگاه قضایی دهد.

 

وی در پاسخ به سوالی در مورد صحبت‌های حافظی عضو سابق شورای شهر درباره برداشت چند ده میلیاردی از سازمان بازنشستگی شهرداری گفت: کسانی که در یک نهادی هستند اگر ادعایی می‌کنند وظیفه دارند اگر اطلاعاتی دارند تحویل قوه دهند. اینکه یک فردی مصاحبه‌ای کند و حرفی بزند رافع تکلیف آنها نیست. اما اگر همین باشد و جنبه عمومی دارد باید این مسائل را تعقیب کرد. این پرنده مدتی پیش تشکیل شده ولی نمی‌دانم به کجا رسیده و نتایج آن چیست و چند نفر احضار شده‌اند. یادم است پرونده‌ای تشکیل شده ولی نتیجه نهایی را نمی‌دانم.

 

سخنگوی قوه قضاییه در مورد ادعای مطرح شده در مورد کوه‌خواری در فشم و ورود دستگاه قضایی گفت: نمی‌دانم. بعضی افراد تعدی‌هایی دارند و دادستان حوزه قضایی آنجا اگر مطلع باشد ورود می‌کند ولی در مورد این جای خاص خبری ندارم.

 

محسنی اژه‌ای در مورد انتشار اخباری در مورد زائران عراقی و اینکه این اخبار کذب بوده و مساله برخورد با رسانه‌هایی که این خبرها را منتشر کرده‌اند چیست، گفت: روزنامه و سایتی که این کار را کرده بودند و برخی افرادی که صحبت‌هایی کرده بودند، احضار شدند سایت تابناک و روزنامه شرق این رسانه‌ها بودند.

 

وی افزود: در این ماجرا روزنامه شرق گفت اول از فلان مرجع گرفته بودم و گفته بودند توضیح می‌دهند. افرادی که این حرف‌ها را زده بودند احضار شدند یا در حال احضار شدن هستند. اصل کار بسیار ناپسند است آن هم در جایی که یقین داریم شیطان بزرگ و سرویس‌های جاسوسی بین ایران و عراق اختلاف‌افکنی می‌کنند و تلاش دارند میانه این دو را بهم بزنند. یقینا آمریکا و اسرائیل در این ماجرا دست دارند اگر افرادی در داخل بخواهند به این مسائل دامن بزنند، اگر این‌ها احراز شود که سوءنیت دارند کارشان بسیار سخت است، بستگی به دفاع و توجیه‌شان دارد بعید است رسانه‌ها توجیه خوبی داشته باشند اگر سوءنیت آنها احراز شود باید پاسخ خود را داشته باشند و قوه قضائیه باید با این مسائل در این شرایط با قدرت و سرعت عمل کند.

 

معاون اول قوه قضاییه گفت: از دادستان تهران گله‌مند هستند که سرعت لازم را به خرج ندادند از ایشان هم خواستم و گفتم در موضوع به این مهمی که نوعی فتنه و آب به آسیاب دشمن ریختن است سریع باید عمل شود.

 

اژه‌ای در پاسخ به سوالی به وضعیت پرونده سکه ثامن اشاره کرد و گفت: از مردم عزیز درخواستی دارم که اگر سایت و نشریه‌ای نوشت پول و طلای خود را به من بدهید، مردم شک کنند. چندبار این هشدارها داده شود؟ مردم شاید از روی غفلت و ناچاری دست به این کار می‌زنند. بله در این مورد هم شکایت شده، افرادی هم دستگیر شدند اما فرد اصلی تاکنون دستگیر نشده  است. گفته می‌شود از کشور خارج شده حساب‌های این فرد بسته شده، ممنوع الخروج هم شده است. مردم اطمینان داشته باشند که به این پرونده رسیدگی می‌شود.

 

وی افزود: نکته دیگر در این پرونده‌ها این است که فرد یا پول را بر می‌دارد و می‌رود یا کم می‌آورد، در این موارد مردم از قوه قضائیه می‌خواهند رسیدگی کند. قوه قضائیه در حال رسیدگی است تاکنون ۶۰۰ نفر هم شکایت کردند.

 

سخنگوی قوه قضائیه در خصوص ادعای احمدی‌نژاد که گفته است اگر کسی نمی‌دادند پول‌ها کجاست به من زنگ بزند بگویم کجاست، گفت: باید یک جایی گذاشته باشد که خبر داشته باشد.

 

وی درباره پرونده سیف گفت: از آقای سیف یک بار تحقیق شده است و ایشان ممنوع الخروج است. این پرونده یک متهم دیگر هم دارد که از کارمندان بانک مرکزی هستند.

 

محسنی اژه‌ای در پاسخ به سوالی در مورد اینکه خبری از واردات خودرو و پرونده آن نیست، گفت: این دادگاه‌های ویژه دارند جهاد می‌کنند فکر می‌کردیم قبل از تعطیلات تاسوعا و عاشورا ۳۵ تا ۳۶ نفر حکمشان صادر شود ولی نشد و در برخی پرونده‌ها آخرین دفاع را امروز گرفتند و فکر می‌کینم تا آخر این هفته شاید نزدیک ۳۵-۳۶ نفر حکمشان صادر شود و اگر شد آنهایی که قطعی است را به اطلاع مردم می‌رسانم.

 

وی خاطرنشان کرد: در خصوص میثم رضایی پرونده هنوز به دادگاه نرفته و در حال رسیدگی است و برخی از متهمان بازداشت هستند. پرونده خودرو به دادگاه رفته ولی نواقصی دارد که دادگاه در حال تکمیل است چند پرونده خودرو هنوز دادگاه نرفته است. دادگاه نواقصی دیده و افرادی را شناسایی کرده که باید از آنها تحقیق شود و خود دادگاه تحقیقات را دنبال می‌کند. بنابراین یکی از پرونده‌ها دادگاه رفته و هنوز حکم صادر نشده است. در مورد وزارت صمت چهار نفر از کارمندان صمت بازداشت هستند و پرونده آنها هنوز دادگاه نرفته است.

 

وی در پاسخ به سوالی در خصوص امیرحسن مقصود لو و پرونده‌های سابق و فعلی تصریح کرد که چیزی خاطرم نیست اما زمانی که اسم دیگر متهم، تتلو، را به او یادآوری کردند با بیان اینکه گاهی وقت‌ها اسم دیگر غلبه پیدا می‌کند، گفت: طبیعی است کسانی که آن ور آب باشند یا این ور آب اگر اقدام مجرمانه‌ای انجام دهند اگر تبعه ایران باشند قابل تعقیب است بنابراین برخی مسائل عنوان مجرمانه دارد و من در برخی سایت‌ها دیده‌ام. به طور طبیعی دادستان برای اینها پرونده تشکیل خواهد داد فعلا این فرد در دسترس نیست اگر لازم باشد وی را غیابی محاکمه می‌کنیم و اگر ضرورت داشته باشد باید ببینیم خودشان یا وکیلشان مراجعه می‌کنند یا نه.

 

محسنی اژه‌ای درباره شناسایی اموال در پرونده تخلفات مالی گفت: نخست اینکه گاهی کارشناسی‌ها به طول می‌انجامد و کسی که کارشناسی‌ها به نفعش نیست اعتراض می‌کند که در این صورت این پروسه تکرار می‌شود که حقیقا موجب طولانی شدن رسیدگی می‌شود نکته بعدی اختلاف فاحش کارشناسی است. بحث بعدی این است که متهمان، اموال را به نام بستگان می‌کنند و قبل از این که دچار مشکل شوند اموال را سوری به نام دیگران می‌کنند. بسیاری از معاملات ثبت رسمی نمی‌شود و به صورت قولنامه‌ای خرید و فروش می‌شوند. لکن بسیاری از اوقات ثبت رسمی نیست با قولنامه و یا وکالتی است.

 

اژه‌ای درباره لیست وکلای تعیین شده از سوی قوه قضائیه و اصلاحیه آن گفت: ماده ۴۸ و تبصره آن این بود که در پرونده‌های امنیتی وکلا مورد تائید قوه قضائیه قرار گیرند، این پیشنهاد قوه قضائیه نبود. این کار برای قوه قضائیه سخت بود، در این مورد درخواست اصلاح شد که بخشی از آن مورد اصلاح قرار گرفت.

 

وی خاطرنشان کرد: این که گفته‌اند تعداد این وکلا ۲۰ نفر است اشتباه است، درحال حاضر این تعداد در کل استان‌ها به حدود ۲ هزار نفر رسیده‌اند. در پرونده‌های اخیر در پرونده‌های اخلال در نظام اقتصادی کشور هم وکلای پرونده باید مشمول این قانون باشند. ما چنین تقاضایی داشته و داریم و این تقاضا در مجلس مطرح است هنوز هم به صحن نرفته امیدواریم زودتر انجام شود.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------