آخرین اخبار سیاسی

سفر پزشکیان،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

روزنامه فرهیختگان: حتی مردم عادی هم قبل از سفر بنزین می‌زنند؛ چطور خودروهای اسکورت رئیس جمهور بنزین نداشتند!

سفر رئیس‌جمهور باید از نظر فنی و لجستیکی کاملاً آماده و پیش‌بینی‌شده باشد. اینکه سه خودروی اسکورت هم‌زمان مجبور به سوخت‌گیری در مسیر…

صالحی در جمع خبرنگاران خبر داد: اعتراف آژانس به همکاری خوب ایران با NPT/ اولویت ساخت نیروگاه‌ هسته‌ای در خلیج فارس



آژانس بین اللملی,انرژی هسته ای ایران

صالحی در جمع خبرنگاران خبر داد:
اعتراف آژانس به همکاری خوب ایران با NPT/ اولویت ساخت نیروگاه‌ هسته‌ای در خلیج فارس

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ایران به عنوان یک کشور عضو NPT با آژانس همکاری خوبی داشته و این مورد اعتراف خود این سازمان است.

به گزارش فارس علی‌اکبر صالحی، پیش از ظهر امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران بر اساس مصالح ملی و مصلحت کشور تصمیم می‌گیرد و خیلی به صحبت‌های دیگران توجه ندارد.

رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: مسئولان نظام بر اساس منفعت کشور و مصالح ملی عمل می‌کنند؛ بسیاری از افراد حرف می‌زنند اما این ملاک عمل نیست.

صالحی در ادامه سخنان خود در خصوص رابطه با‌ آژانس نیز یادآور شد: ما به عنوان یک کشور عضو NPT با آژانس همکاری خوبی داشتیم و این مورد اعتراف آنها است.

وی اضافه کرد: یک موردی که باید بین ما و آژانس حل شود که البته ارتباطی به صلح‌آمیز بودن انرژی هسته‌ای ندارد، PMD است که آن مطالبات ادعایی است و بحث کلاهک هسته‌ای یا موشک را مطرح می‌کند اما چون ما به فعالیت‌هایمان اعتماد داریم ذر راستای شفاف سازی برای همکاری با آژانس اعلام آمادگی کرده‌ایم.

وی ادامه داد: در همین راستا جلساتی داشتیم و ظرف دو هفته آینده مجددا جلسه خواهیم داشت و امیدواریم در این جلسات چارچوب کاری را تنظیم کنیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی در پاسخ به این سوال که خط تولید UO2 به کجا رسیده است افزود: ما اعلام کردیم که تولید UO2 از UO6 غنی شده در دست انجام است و امیدواریم ظرف دو سه ماه آینده این خط کامل شود و فرآیند تولید سوخت نیروگاه بوشهر را کامل کنیم.

 وی در پاسخ به این سوال که آیا ساخت نیروگاه‌های جدید مورد توجه است یادآور شد: ساخت نیروگاه در کرانه‌های خلیج فارس و کرانه‌های دریای خزر و مرکز کشور مدنظر است ولی اولویت را در کرانه‌های خلیج فارس قرار دادیم چون می خواهیم بحث آب شیرین‌کن را برای تامین آب موردنیاز استان‌های جنوبی هموار کنیم./فارس

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------