آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

واکنش ايران به طرح پنتاگون درباره تنگه هرمز



اخبار,اخبارسیاسی ,توقيف  کشتي تجاري

سياري: خليج فارس امن است؛ آمريکا کشتي هايش در عدن را اسکورت کند

  فرمانده نيروي دريايي تاکيد کرد که امنيت در خليج فارس،  تنگه هرمز و درياي عمان با حضور هميشگي نيروي دريايي ارتش و سپاه کاملاً برقرار است و نياز نيست آمريکايي ها کشتي هاي خود را در اين منطقه اسکورت کنند.طي روزهاي گذشته، خبر توقيف يک فروند کشتي تجاري با پرچم جزاير مارشال -که تحت حاکميت نظامي آمريکا قرار دارد- توسط نيروي دريايي ايران در خليج فارس و انتقال اين کشتي به بندرعباس، بازتاب هاي فراواني در رسانه هاي منطقه و جهان پيدا کرد تا جايي که نيويورک تايمز با انتشار مطلبي تحليلي، چنين بيان کرده که تنگه هرمز بار ديگر به نقطه برخورد ايران و آمريکا تبديل شده است.

 

دليل توقف کشتي MV Maersk Tigris، شکايت يک شرکت ايراني و تخلفات حقوقي اعلام شد.به گزارش فارس،بنا بر اعلام رويترز به نقل از مقامات پنتاگون، ناخداي کشتي مذکور پس از امتناع از پذيرفتن دستور بي سيمي نيروهاي سپاه، از ناوشکن آمريکايي حاضر در منطقه درخواست کمک نيز کرده بود و مقامات آمريکا چند ساعت پس از اين واقعه گفتند که ناوشکن آمريکايي، تحولات را زير نظر داشته است. سي.ان.ان نيز به نقل از يک مقام نظامي آمريکا اعلام کرد که نيروي دريايي آمريکا قصد دارد از اين به بعد همه کشتي هاي تحت پرچم اين کشور را به هنگام عبور از تنگه هرمز، اسکورت کند.

 

پاتريک رايدر سخنگوي فرماندهي مرکزي آمريکا نيز به خبرنگاران گفته است که برنامه ما فعلا همراهي کشتي هاي تجاري با پرچم آمريکاست اما در حال مذاکره با کشورهاي ديگر براي حمايت از شناورهاي آنها هم هستيم.در همين حال،فرمانده نيروي دريايي ارتش در واکنش به اظهارات اخير آمريکايي ها با بيان اينکه امنيت در خليج فارس صددرصد برقرار است، گفت: خليج عدن و باب المندب امنيت کافي ندارد، بنابراين آمريکايي ها بايد در اين منطقه کشتي هاي خود را اسکورت کنند.

 

دريادار سياري همچنين توقيف کشتي با پرچم جزاير مارشال در خليج فارس را توقيفي کاملاً قانوني دانست.اماطرح جديد پنتاگون، اين سوال را به ذهن متبادر مي کند که نيروي دريايي آمريکا از چه توان و قدرتي در خليج فارس برخوردار بوده و در گذشته در مواجهه با نيروي دريايي سپاه در اين منطقه چطور رفتار کرده است؟ دريادار علي فدوي فرمانده نيروي دريايي سپاه پاسداران چندي پيش در گفتگو با فارس، با بيان اينکه «آمريکا مواظب ترين کشور جهان است که در خليج فارس، تيري به اشتباه شليک نشود»، تصريح کرد: اين نقطه، يک ايستگاه بين المللي به نام سپاه استيشن (Sepah station) است و همه شناورهاي عبوري از تنگه هرمز موظف هستند که خود را به نيروهاي ايراني معرفي کنند.

 

برهمين اساس، تمامي ترددها در اين منطقه اعم از شناورهاي تجاري و نظامي که عبور بي ضرر از تنگه هرمز دارند، کنترل مي شوند که اين امر شامل تمامي ناوگروه هاي آمريکايي خواهد شد.فدوي افزود:«آمريکايي ها حداقل 3 بار از طريق مراجع رسمي مانند سفارت سوئيس پيگيري کردند که يک خط(تماس) مثل خطي که در زمان جنگ سرد بين شوروي و آمريکا برقرار شد، شکل بگيرد تا اوضاع را بتوان کنترل کرد اما ما به آنها گفتيم که از دست رفتن اوضاع يک علت بيشتر ندارد و آن هم حضور شما در خليج فارس است، اگر شما برويد هيچ اتفاقي نمي افتد».


 اخبار  سیاسی  -  خراسان 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------