آخرین اخبار سیاسی

سفر پزشکیان،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

روزنامه فرهیختگان: حتی مردم عادی هم قبل از سفر بنزین می‌زنند؛ چطور خودروهای اسکورت رئیس جمهور بنزین نداشتند!

سفر رئیس‌جمهور باید از نظر فنی و لجستیکی کاملاً آماده و پیش‌بینی‌شده باشد. اینکه سه خودروی اسکورت هم‌زمان مجبور به سوخت‌گیری در مسیر…

برخورد آيت‌الله مهدوی‌کنی با احمدی‌نژاد



 

اخبار,اخبارسیاسی,احمدی‌نژاد


غلامرضا مصباحی‌مقدم درباره چرایی عدم شرکت هاشمی و ناطق‌نوری در جلسات جامعه روحانیت مبارز گفته است: «در جلسه‌ای که بعد از رحلت آیت‌الله مهدوی‌کنی برگزار شد، از آقای هاشمی دعوت شد؛ ایشان پاسخ دادند که اگر در دفتر من تشکیل شود، من هستم. مرادشان هم بیشتر آن موقعیت امنیتی‌ای است که برای ایشان قائلند. من یادم هست که در زمان حیات مرحوم مهدوی‌کنی، تأکید ما بر این بود که آقای هاشمی در جلسات حضور پیدا کنند.

 

ایشان فرمودند هروقت جلسه در دفتر من باشد، مانعی ندارد و من هستم. اما اگر بخواهم جای دیگری بیایم، تیم حفاظت من برای کنترل آن محل سختگیری‌هایی دارد که محل را به هم می‌ریزد. یک‌بار هم جلسه در دفتر آیت‌الله مهدوی‌کنی گذاشته شد و برای حضور آقای هاشمی تیم حفاظت ایشان طوری عمل کرده بود که خاطرم هست آقای مهدوی مکدر شدند و گفتند همه‌چیز را به‌هم ریختند. حتی برخی درها را پلمب کردند. این برای شخصیتی مثل آیت‌الله مهدوی‌کنی قابل‌قبول نبود.

 

بنابراین این عذر را همیشه ما پذیرفته‌ایم که آقای هاشمی‌رفسنجانی در جلسات روحانیت به دلیل محذوری که به لحاظ امنیتی دارند شرکت نمی‌کنند».به گزارش خبرآنلاین، مصباحی‌مقدم در ادامه افزود: «طبعا بعد از انتخابات ٨٨ فاصله زیاد شد و دیگر انگیزه قوی برای اینکه حتما جلسات در دفتر ایشان باشد وجود نداشت و جامعه روحانیت چنین تصمیمی نگرفتند. البته این لزوما معنی خاصی هم ندارد که بخواهیم مسئله خاصی را از آن موضوع انتزاع کنیم. آقای هاشمی از زمانی که مسائل امنیتی برای ایشان حاد شد، تعداد حضورشان بسیار کاهش پیدا کرد.

 

غالبا هم می‌گفتند من حاضر هستم شرکت کنم اما جلسات در دفتر من باشد. آقای هاشمی، آقای هاشمی است. ایشان چه در جامعه روحانیت حضور پیدا کند و چه نکند، چه جلسات ما در دفتر ایشان تشکیل شود و چه نشود، شخصیت مستقلی است».سخنگوی جامعه روحانیت مبارز درباره ناطق هم گفته است: «من از نزدیک چندبار با ایشان صحبت کردم. دوستان دیگر هم با ایشان حرف زدند. منشأ فاصله‌گرفتن آقای ناطق همان داستان سال ٨٨ است اما امروز مسئله متفاوتی را مطرح می‌کنند. ایشان می‌گوید هر رجل سیاسی یک دوره‌ای دارد و دوره ما هم گذشته و من نمی‌خواهم به هیچ حزب و جمعیتی بپیوندم».


علاقه مهدوی‌کنی به موضع‌گیری به‌نفع ناطق و هاشمی
او درباره حمایت‌نکردن جامعه روحانیت مبارز از ناطق‌نوری و هاشمی در ماجرای مناظره‌های انتخاباتی سال ٨٨ گفته است: «اینکه آن زمان موضع‌گیری نشد؛ هم نسبت به حمایت از آقای هاشمی و هم نسبت به حمایت از آقای ناطق، مسئله از این قرار بود که دادن بیانیه و موضع‌گیری‌کردن می‌توانست اثر مهمی روی انتخابات بگذارد. گرچه مرحوم آیت‌الله مهدوی علاقه‌مند بودند که موضع‌گیری کنند ولی این را هیچ‌وقت علنی نکردند. خاطرم هست در نشستی که در حرم امام(ره) بعد از آن مناظره رخ داد، ایشان به‌شدت با آقای احمدی‌نژاد برخورد و نسبت به آن رفتار گلایه کرده بود. بعد از ٨٨ هم که دیگر آب‌ها از آسیاب افتاده بود و موضع‌گیری فایده‌ای نداشت».


او گفته است: «بنده معتقدم سال ٨٤ اگر آقای هاشمی می‌پذیرفتند و نمی‌آمدند، بعد به‌عنوان یک شخصیت اثرگذار پشت جریان اصولگرا قرار می‌گرفتند و شخصیتی مانند آقای ولایتی را که قبول هم داشتند به میدان می‌فرستادند و روی او تأکید می‌کردند، حتما اتفاق دیگری می‌افتاد و این مسائلی که بعدا پدید آمد پدید نمی‌آمد».

 

«احمدی‌نژاد» در آن مناظره از «اکبر هاشمی‌رفسنجانی» نام برده و گفته بود که او گروه هواداران میرحسین را مدیریت می‌کند. احمدی‌نژاد رؤساي سه دولت گذشته ایران را رقیب خود در این دوره از انتخابات دانست و بسیاری از مقامات و خانواده آنها - از جمله هاشمی و ناطق‌نوری - را به فساد متهم کرد. ناطق‌نوری بعد از آن سکوت پیشه کرد، از شرکت در جلسات جامعه روحانیت مبارز خودداری کرد و از جریان اصولگرایی فاصله گرفت. هاشمی‌رفسنجانی هم نامه‌ای به مقام‌معظم‌رهبری نوشت و از صداوسیما هم درخواست کرد که فرصتی برای پاسخ به اتهامات واردشده به او داده شود که پذیرفته نشد.


اصلاح‌طلبان معتدل بیایند مشکلی نداریم
«مصباحی‌مقدم» درباره ترکیب احتمالی مجلس آینده هم گفته است: «نگرانی ما شکل‌گیری مجدد مجلس ششم است وگرنه بده‌بستان قدرت میان دو جناح هیچ نگرانی‌ای ندارد». او که پیش از این هم از نقش حذف لیدر در جریان اصلاح‌طلب و تأثیر آن در رقابت‌های سیاسی گفته بود، دوباره تأکید کرده است که «اگر اصلاح‌طلبان بخواهند وارد فضای انتخابات شوند اولا لیدری قوی نیاز دارند. الان آن لیدر قوی را ندارند. اصلاح‌طلبان امروز فاقد لیدر قوی و مورد حمایت همه هستند. اگر این وضعیت ادامه پیدا کند، همچنان موضع آنها در انتخابات، موضع ضعف است و نمی‌توانند امید داشته باشند که در انتخابات مجلس نتیجه خوبی به دست آورند. اگر بخواهند مجتمع شوند باید به‌دنبال لیدر مقبول باشند».


 اخبار  سیاسی  -  شرق 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------