آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

توصیه مرتضی حاجی به منتقدان تندروی دولتکمی سکوت، اندکی حمایت



 اخبارسیاسی ,خبرهای  سیاسی,منتقدان دولت

 حملات پی‌درپی جریان موسوم به تندرو در روزهای اخیر و انتشار انتقادات شدید آیت‌الله مصباح یزدی و هیمن‌طور سعید جلیلی به عملکرد دولت، شائبه ارتباط نقدها و نسبت‌دادن اتهامات بی‌ربط به شکست انتخاباتی هفتم اسفند را تقویت کرده است.

بر پایه گزارشی که اخیرا پایگاه اطلاع‌رسانی سعید جلیلی منتشر کرده، آیت‌الله مصباح‌یزدی پس از آخرین حضورش در اجلاسیه خبرگان رهبری در دفتر جلیلی، انتقاداتی از دولت را مطرح کرده است. دراین‌رابطه نیز سعید جلیلی، با تشدید انتقادات خود از روابط خارجی دولت روحانی گفته: «در داخل کشور برخی به انگلیسی چشم دارند که حتی از کمک به اتحادیه اروپا طفره می‌رود.»


همچنین رئیس صدا‌و‌سیما به این جمع پیوسته و با انتقاد از توقعات دولت و مسائل مرتبط با بودجه این سازمان، تأکید کرد: «دولت به گونه‌ای رفتار می‌کند که گویی بودجه صدا‌و‌سیما در گِرو دولت است.»این حجم انتقادات از سیاست خارجی دولت روحانی، در حالی صورت می‌گیرد که جزئیات مراودات مذاکره‌کنندگان و توافق هسته‌ای با تأیید رهبر معظم انقلاب، موفق به شکستن تحریم‌ها شده است. با‌این‌حال مرتضی حاجی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب به «وقایع اتفاقیه» گفت: زمانی که دولت در اوج رکود و فقر پیشرفت بود، چرا منتقدان چشمان منصف خود را باز نکردند و حقیقت را ندیدند. حالا لطفا فقط سکوت کنند و اجازه دهند دولت عزت ملت را پس بگیرد و کشور را به مسیر توسعه برگرداند.


ارزش ۷۰ میلیون اهل کشور را تسلیم دشمن می‌کنند
آیت‌الله مصباح‌یزدی پس از آخرین حضورش در اجلاسیه خبرگان رهبری با انتقاد از دولت بیان کرد: طرف حاضر می‌شود برای اینکه چند روز بیشتر روی این صندلی بنشیند، ارزش ۷۰ میلیون اهل کشور را تسلیم دشمن کند؛ پست‌تر از این شخص کیست که یک دفعه می‌تواند از آن اوج به این سطح از پستی، ذلت، درماندگی و نجاست سقوط کند. آیت‌الله مصباح‌یزدی، تأکید کرده که مردم بی‌گناه، مردم ذی‌حق، بچه‌های معصوم، کسانی که خون‌های پاکشان را در راه انقلاب فدا کردند تا این انقلاب شکل گرفته، همه را فدا می‌کند تا اینکه چند روز بیشتر رئیس باشد. دیگر از این پست‌تر چه چیزی هست؟

چقدر آدم باید دور از شرف باشد که هستی و خون‌های یک عده‌ای را نادیده بگیرد و فدا کند، تا چهار روز بیشتر روی یک صندلی بشیند. در آدمیزاد چنین استعدادی هست که اینقدر می‌تواند پست باشد. این کار معجزه خداست؛ غیر ‌از خدا چه کسی می‌تواند چنین چیزی خلق بکند. یک چیزی بسازد که یک دفعه می‌تواند از آن اوج به این سطح از پستی، ذلت، درماندگی، نجاست و گند سقوط کند. مصباح‌یزدی، در صحبت‌هایی شبیه به سخنان آیت‌الله محمد‌یزدی، در آخرین حضورش در اجلاسیه خبرگان که وی هم موفق به کسب رأی مردم نشد، گفت: کسانی که سعی می‌کنند به دشمنان نزدیک شوند تا آنها یک لبخندی بزنند، پست‌ترین جنبندگانند.


برخی به انگلیس چشم دارند
سعید جلیلی، نیز در سخنانی پس از انتخابات گفت: در داخل کشور برخی به انگلیسی چشم دارند که حتی از کمک به اتحادیه اروپا طفره می‌رود. در منطقه نیز روابط آمریکا و انگلیس با کشورها این‌گونه است که هر کشوری دیکتاتور‌تر باشد، روابط بهتری با آن دارند. خود آمریکا می‌گوید؛ متحد ما در منطقه عربستان است، حال آنکه عربستان نه‌تنها قانون اساسی ندارد، بلکه در آن انتخابات نیز برگزار نمی‌شود.


جلیلی بیان کرد: اسلام آمریکایی در هیچ کشوری موجب پیشرفت نشده، بلکه مانع رفاه و پیشرفت ملت‌ها شده است.


چهار رئیس‌جمهوری را درک کردیم!
سوی دیگر این ماجرا گفت‌وگویی است که خبرگزاری صدا‌و‌سیما از محمد سرافراز منتشر کرده که وی گفت: در بیش از 20سالی که در سازمان صدا‌و‌سیما مشغول هستم، چهار رئیس‌جمهوری را درک و تجربه کردم و در‌واقع با چهار نوع دولت سرو کار داشتم، اما به نظرم دولت فعلی هم توقعاتش از صدا‌و‌سیما نسبت به دولت‌های قبلی بیشتر است و هم نگاهش به بودجه سازمان، انقباضی و محدود‌تر از دولت‌های قبلی است.

 

سرافراز گفت: از همان روزهای اولی که مسئولیت سازمان را به عهده گرفتم، سعی کردیم به دلیل مصالح نظام با دولت همراهی و کمک کنیم که وظایفش را به درستی انجام دهد. رئیس سازمان صدا‌و‌سیما گفت: مثلا اگر آمار سال 94 را با سال‌های قبل از آن مقایسه کنیم، متوجه می‌شویم که در این دوره سازمان، امکان و فرصت تریبون به رئیس‌جمهوری و اعضای هیئت دولت را بیشتر داده است اما مشاهده می‌شود هرچقدر رسانه ملی‌، زمان و تریبون بیشتری در اختیار دولت قرار می‌دهد، برخی از اعضای هیئت دولت توقعات بیشتری از رسانه ملی را مطرح می‌کنند و گاهی به گونه‌ای رفتار می‌شود که گویی بودجه صدا‌و‌سیما در گِرو آنهاست که  این روش درستی نیست و فشار زیادی را به صدا‌و‌سیما وارد کرده است.


وی گفت: دولت فعلی هم قول داد که برای سال آینده، بودجه صدا‌و‌سیما را واقعی ببیند که متأسفانه این کار را نکرد و این دو دلیل عمده است که موجب فشار مالی بر سازمان صدا‌و‌سیما شد.


لطفا سکوت کنید
مرتضی حاجی، وزیر آموزش‌و‌پرورش دولت اصلاحات در واکنش به این حمله‌ها در گفت‌وگو با «وقایع اتفاقیه» گفت: نتیجه انتخابات مجلس شورای اسلامی در هفتم اسفند، پیام‌های مهمی در پی داشت که خوشایند منتقدان نیست. جریانی که دولت‌ها و مجالسی را در اختیار داشت و هزینه‌های سنگینی را بر کشور تحمیل کرد، حالا در حال انتقاد است. البته این موضوع از چند جنبه قابل تفسیر است.

 

منتقدان به نحوی می‌خواهند در صحنه خبرها و رسانه‌ها بیشتر از گذشته مطرح شوند؛ چرا‌که نتیجه انتخابات و پیامدهای بعد از آن آنها را در نظر مردم مردود نشان داده است. واقعیت امر این است که مردم و رسانه‌ها بعد از انتخابات، توجه بسیاری به دلایل این موفقیت اصلاح‌طلبان نشان دادند. رسانه‌ها در این زمینه فعال هستند و رفتار گذشته را نقد می‌کنند؛ بنابراین جریان تندرو دنبال این است که علت این رویکرد مردم را کم‌رنگ کند و موضوعات جدیدی را مطرح می‌کنند که اساسا موجودیتی از خود را نشان دهند اما واقعیت این است مردم تصمیم گرفتند و رأی دادند و این صحبت‌ها تأثیری بر آنها نخواهد داشت.


به گفته حاجی، تغییر یک فرآیند زمان‌بر است و اینکه منتقدان منتظرند که دولت دست از پا خطا نکند و ماجرای بی‌نتیجه‌بودن برجام را مطرح می‌کنند، عاقلانه و منصفانه نیست.


کسانی که این حرف‌ها را می‌گویند، منتظرند از فردای تصمیم‌گیری اتفاقات جدید رخ دهد و تغییر را همان لحظه احساس کنند ولی این‌طور نیست و مسئله تغییر در وضعیت اقتصادی و اجتماعی مردم، زمان‌بر است؛ منتقدانی که چشم و گوش خود را بسته بودند. کشور در گذشته سال‌ها دچار وضعیت رکود بوده و رشد فزاینده بیکاری و تعطیلی بنگاه‌های اقتصادی و از‌رونق‌افتادگی کارخانه‌ها، در نتیجه سیاست‌های تحریم‌زا و مضر دولت گذشته، مزید بر علت بوده و این دوستان که این ابهام‌ها را مطرح می‌کنند، بهتر از همه در جریان  چنین وضعیتی هستند.


رئیس بنیاد باران لازمه حرکت کشور به سمت نقطه مناسب رشد و فراهم‌شدن شرایط و بستر پیشرفت کشور را تحمل و صبوری و استفاده از متخصصان و کارشناسان دانست و گفت: این فرآیند زمان‌بر است و این صحبت‌هایی که در‌این‌رابطه مطرح می‌شود اساسا به ضرر ساختار نظام جمهوری است؛ چرا‌که طرح مسائل سیاست خارجی اساسا فقط برعهده دولت نیست و آنها با این اقدامات دنبال فراری‌دادن سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی هستند. این نقدها روند تغییر و بهبود اوضاع کشور را کند می‌کند.


به گفته حاجی، تندروها اگر دلشان برای مردم می‌سوزد که نباید اجازه می‌دادند کشور دچار چنان مشکلاتی شود. حالا هم که دولت در تلاش برای رفع مشکلات و تحریم‌ها و محدودیت‌ها است، تغییرات در معیشت مردم را برنمی‌تابند و اتهام‌هایی می‌زنند. توصیه ما به آنها این است که برای اجرا و عملیاتی‌شدن فرصت‌های جدید، کمی سکوت کنند و دولت را حمایت کنند. مگر مقام معظم رهبری، سال همدلی و همزبانی میان دولت و ملت را مطرح نکردند، چرا این دوستان بی‌توجهی می‌کنند؟


وزیر سابق آموزش‌و‌پرورش، تأکید کرد: اینکه رئیس سازمان صدا و سیما از توقع دولت می‌گوید، مسئله مهمی نیست؛ چرا‌که از قدیم همین‌طور بوده و در صدا و سیما جریانی حضور دارد و اخیرا این تفکر شدت پیدا کرده است. حاجی تاکید کرد: این وضعیت البته جای تأسف دارد چرا که اساسا حافظ منافع ملی نیست و می‌تواند خلاف مصلحت کشور باشد، چراکه دولت در شرایط سختی قرار دارد و باید مورد حمایت باشد.

 

این حمایت البته بیش از هر نهادی از سازمان صدا و سیما انتظار می رود که البته این سازمان سال‌هاست رویه‌ای خاص دارد و هنوز به همان رویه ادامه می‌دهد.

 

 اخبار سیاسی - وقایع اتفاقیه 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------