آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

هاشمی ثمره: احمدی نژاد نه سر دارد و نه ته!



  اخبارسیاسی ,خبرهای  سیاسی ,احمدی نژاد

درحالی که اخبار منتشر ته حکایت از آن دارد که احمدی نژاد به احتمال قوی انصراف خود از رقابت های انتخاباتی سال ۹۶ را اعلام خواهد کرد، اصولگرایان نیز هیچ اصراری به ماندن احمدی نژاد در انتخابات ندارند.

ناصر ایمانی فعال سیاسی اصولگرا در گفت و گو با  انتخاب  با منتفی ندانستن حمایت اصولگرایان از روحانی در انتخابات ریاست جمهوری می گوید: گزینه احمدی نژاد قطعاْ برای اصولگرایان منتفی است چه برسد به حمایت از ایشان.

وی تاکید کرد : مجموعه اصولگرایان تمایلی به بازگشت رییس جمهوری نهم و دهم ندارد.

ایمانی درباره ائتلاف بین جبهه اصولگرایان گفت: تمایل بر این است که ائتلاف صورت بگیرد ولی هرچیزی ممکن است اتفاق بیفتد و شاهدی نیز نداریم که به ما بگوید اصولگرایان سر موضوع خاصی اختلافی دارد.

وی البته اختلاف در جریان اصولگرا و جامعه روحانیت را رد و تصریح کرد: اختلاف نظر از قدیم در جامعه روحانیت مبارز بود و تازگی ندارد، حتی از زمانی که آقایان ناطق نوری، هاشمی و روحانی که درجامعه حضور داشتند نیز اختلافات به شکل های مختلفی برقرار بود.


در همین حال سید مجبتی هاشمی ثمره ای مشاور عالی احمدی نژادد ردوران ریاست جمهوری، در گفت و گویی کوتاه با خبرنگار «انتخاب» تفسیری جدید از شخصیت احمدی نژاد ارائه داد!

او در پاسخ به این پرسش که دلیل پیغام هایی که احمدی نژاد به اصولگرایان می دهد چیست گفت: آقای احمدی نژاد، نه سر دارد نه ته !

وی ادامه داد: من دلیل اصلی این کار (پیغام احمدی نژاد) را نمی دانم

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------