آخرین اخبار سیاسی

سفر پزشکیان،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

روزنامه فرهیختگان: حتی مردم عادی هم قبل از سفر بنزین می‌زنند؛ چطور خودروهای اسکورت رئیس جمهور بنزین نداشتند!

سفر رئیس‌جمهور باید از نظر فنی و لجستیکی کاملاً آماده و پیش‌بینی‌شده باشد. اینکه سه خودروی اسکورت هم‌زمان مجبور به سوخت‌گیری در مسیر…

غربي ها بايد سياست مصالحه با ايران در بسرنامه هسته اي را در پيش گيرند



 

 

غربي ها بايد سياست مصالحه با ايران در بسرنامه هسته اي را در پيش گيرند

 

استاد دانشگاه اتاگو نيوزيلند:

غربي ها بايد سياست مصالحه با ايران در برنامه هسته اي را در پيش گيرند

كوالالامپور - استاد دانشگاه اوتاگو نيوزيلند گفت كه غربي ها بايد با تغيير رويكرد خود در مذاكرات هسته اي با ايران، سياست مصالحه با اين كشور را در پيش گيرند.

'نجيب لفرايي' روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: در پيش گرفتن سياست مصالحه با ايران از سوي غرب به اين دليل پيشنهاد مي شود كه مواضع ايران در زمينه حق استفاده از انرژي هسته اي ، كاملا اصولي است.

وي تصريح كرد: با توجه به اينكه برنامه هاي هسته اي ايران در چارچوب قوانين آژانس صورت مي گيرد و بازرسان نيز بر انجام آن نظارت دارند، شبهه اي در اهداف آن وجود ندارد و مقامات تهران نيز تاكنون بارها اعلام كرده اند كه هدف آنان استفاده صلح آميز از انرژي هسته اي و بر اين اساس اصرار بر توقف و وجود ابهام در آن هيچ توجيه منطقي ندارد.

اين تحليلگر مسايل سياسي در ادامه خاطرنشان كرد: اعلام آمادگي ايران براي مذاكره با غربي ها نشان مي دهد كه اين كشور قصد دارد به گونه مسالمت آميز موضوع هسته اي خود را حل و فصل كند و بتواند بدون هيچ مشكلي از مزاياي آن استفاده كند.

وي گفت: براي دستيابي به اين هدف در پيش گرفتن راه مذاكره منطقي ترين و عقلاني ترين راهي است كه ايران در پيش گرفته است.

استاد دانشگاه اتاگو نيوزيلند صلح آميز بودن برنامه هسته اي ايران را ثابت شده دانست و اظهار داشت: امروز ديگر صحبت از انحراف ايران از اهداف صلح آميز بهانه است و اكنون غربي-ها ادعاي ابهام در اين برنامه ها را مطرح مي كنند كه اين ادعاها مورد قبول اين كشور واقع نشده است.

وي تصريح كرد: ساده ترين راه در مسايل جهاني كشاندن آنها به تنش و بحران است كه از سوي غربي ها دنبال مي شود و عقلاني ترين راه مذاكره براي دستيابي به راه حل منطقي است كه اين نيز با طرح خواسته ها ، عقلاني و رعايت قوانين بين المللي و حقوق كشورها امكان پذير است.

نجيب لفرايي همچنين خاطرنشان كرد: غربي ها اگر به درستي نسبت به اشاعه سلاح هاي هسته اي نگراني دارند ابتدا بايد خود نسبت به معاهدات خلع سلاح هسته اي پايبند بوده و اقدام عملي براي نابود كردن سلاح هاي خود داشته باشند و از طرف ديگر در مقابل تسليحات هسته اي اسراييل واكنش نشان دهند زيرا اين رژيم عضو هيچ يك از معاهدات خلع سلاح و كنترل تسليحات هسته اي نيست و خطر اصلي براي صلح و امنيت جهان از ناحيه زرادخانه هاي هسته اي اين رژيم است...../تحلیل:ایرنا

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------