رییس پلیس فتا همدان: فیلتر تلگرام استفاده از فیلترشکن ها را افزایش داد



اخبار,اخبار اجتماعی

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان همدان شبکه اجتماعی تلگرام را ام الفتنه توصیف کرد و گفت: پس از فیلتر تلگرام استفاده از فیلترشکن ها افزایش و هدایت افراد به برخی از سایت ها، برای قشر جوان معضلی شده است.

سرهنگ فیروز سرخوش نهاد روز یکشنبه در آیین تجلیل از معتمدان پلیس بیان کرد: فیلتر تلگرام جرائم و مزاحمت ها در فضای مجازی را به یک پنجم کاهش داد. 

 

وی اظهار داشت: تلگرام و اینستاگرام 2 شبکه اجتماعی پرطرفدار ایرانی ها بوده و هم اینک 24 میلیون ایرانی در اینستاگرام عضو هستند. 

 

رییس پلیس فتا همدان اضافه کرد: در اینستاگرام فعالیت های سیاسی وجود ندارد چرا که افراد عضو این شبکه اجتماعی شناخته شده هستند. 

 

سرهنگ سرخوش نهاد افزود: سلبریتی ها نمی توانند در اینستاگرام مطلب کذبی بیان کنند چراکه در صورت بیان هر مطلبی باید نسبت به ثابت کردن آن نیز پاسخگو باشند. 

 

وی اظهار داشت: اما در تلگرام با توجه به راه اندازی کانال، هویت افراد پنهان می ماند و هر مطلبی را می توان در اینگونه کانال ها منتشر کرد. 

 

رییس پلیس فتا همدان توضیح داد: دشمنان با بهره گیری از «وب یک»، کانال یک طرفه را طراحی کردند که هویت افراد در آن پنهان است. 

 

سرهنگ سرخوش نهاد مثال زد: در پرونده ای یک پسر 16 ساله کانال تلگرامی با 200 هزار عضو فعال داشت که چند تن از اساتید دانشگاه و افرادی با مدرک دکترای همدان نیز در آن عضو بودند. 

 

وی ادامه داد: این اساتید بر این باور بودند که یک مغز متفکر پشت صحنه این کانال است در حالیکه یک پسر 16 ساله با کپی برداری مطالب را در این کانال منتشر می کرد. 

 

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی همدان تصریح کرد: منافقان با بهره گیری از فضای تلگرام با لباس میش وارد میدان شدند و اقدام به ایجاد کانال های تلگرامی برای اصناف، بازاریان، معلمان و رانندگان کامیون ها کردند. 

 

وی یادآوری کرد: پنج گروه و کانال برای صنف کامیون داران دایر شده بود که پس از جستجوی ادمین کانال ها مشخص شد که این کانال ها از کشور آلبانی مرکز فعالیت منافقان مدیریت می شود. 

 

رییس پلیس فتا همدان اینترنت را رسانه اول جهان دانست و بیان کرد: دشمنان با وجود تحریم دارویی کشور اما هیچگاه برای تحریم اینترنت اقدامی نکردند و رایگان در اختیار کشور قرار دادند. 

 

سرهنگ سرخوش نهاد افزود: همچنین دشمنان سعی دارند اینترنت را با به روزترین وسایل از جمله امواج رادیویی، پهباد فیسبوک، اینترنت چمدانی و دیگر ابزار و طرح ها به صورت آزاد و رایگان به دست ایرانی ها برسانند. 

 

وی با بیان اینکه 63 میلیون گوشی تلفن هوشمند در دست مردم کشور وجود دارد اضافه کرد: دشمن با استفاده از مکان نما (جی پی اس)، ابزار خرید، محل سکونت و رفتن و آمد افراد و حتی زمان خواب مردم را رصد می کند. 

 

رییس پلیس فتا همدان مثال زد: اگر عکس یک خودرو برای چهار تن توسط ایمیل با استفاده از یاهو و جی میل شخصی ارسال شود بعد از مدت کوتاهی تبلیغ این خودرو به ایمیل شما ارسال می شود. 

 

سرهنگ سرخوش نهاد اظهار داشت: 400 میلیون کارت بانکی در اختیار مردم است که تنها یک تا 2 درصد از دارندگان این کارت ها از فیشینگ اطلاع دارند. 

 

وی ادامه داد: شمار افراد مطلع از دسکتاپ فیشینگ، اسکیمر و دیگر بد افزاها بسیار کمتر است و حتی برخی سواد لازم برای انجام تراکنش بانکی ندارند. 

 

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی همدان گفت: 130 میلیون سیم کارت در دست مردم وجود دارد که 30 میلیون از این تعداد بی نام، دو نام و چند نام هستند. 

 

سرهنگ سرخوش افزود: برخی شهروندان هنگام تبادلات مالی بدون دیدن فرد تنها به داشتن شماره تماس اکتفا و اعتماد کرده و وجه درخواستی را واریز می کنند. 

 

ایرنا

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------