بناهای تاریخی اصفهان تا ۲ دهه آینده از بین می‌رود



بناهای تاریخی اصفهان،اخبار اجتماعی،خبرهای اجتماعی
نائب رئیس شورای شهر اصفهان گفت: ابنیه تاریخی شهر اصفهان طی دو دهه آینده از بین خواهد رفت، در این راستا از کمیسیون فرهنگی مجلس درخواست می‌شود به این موضوع توجه کند.

به گزارش مهر، اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در خلال سفر خود به اصفهان، صبح امروز جلسه‌ای مشترک با اعضای شورای شهر اصفهان برگزار کردند. در این جلسه درباره مسائل مختلفی از جمله زاینده‌رود، فرونشست، گردشگری و مسائل فرهنگی و ورزشی بحث و تبادل نظر شد.

 

ابوالفضل قربانی، نایب رئیس شورای شهر در این نشست خواستار حمایت از احداث موزه در اصفهان شد و گفت: اصفهان شهری تاریخی و هنری است، صنایع دستی اصفهان می‌تواند اقتصاد بخشی از کشور را در دست بگیرد، در این راستا باید به صنایع دستی اصفهان توجه جدی شود. از طرفی شهر اصفهان یک موزه در خور ندارد، امیدواریم کمیسیون فرهنگی مجلس از احداث موزه در اصفهان حمایت کند.

 

وی افزود: ابنیه تاریخی شهر اصفهان متأسفانه بر اساس نظر کارشناسان طی دو دهه آینده از بین خواهد رفت، در این راستا از کمیسیون فرهنگی مجلس درخواست می‌شود به این موضوع توجه کند.

 

افزایش تعطیلات آخر هفته

سپس مصطفی نباتی‌نژاد، رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر درخواست بررسی لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته را از نمایندگان مجلس داشت و توضیح داد: افزایش تعطیلات آخر هفته قطعاً به توسعه اقتصاد و رونق گردشگری کمک می‌کند. در صورت تحقق این خواسته شهرهای گردشگر پذیر می‌توانند از این فرصت اقتصادی استفاده کنند.

 

وی تاکید کرد: هر روز که قانون مدیریت واحد شهری دیرتر تصویب شود، قطعاً خسرانی را برای شهرها به همراه دارد، زیرا این تفویض اختیار به مدیریت شهرها می‌تواند تحولات عظیمی را در شهرها و استان‌های کشور رقم بزند.

 

اصفهان شهر زیارتی شود

سپس نوبت به علی صالحی، سخنگوی شورای شهر رسید، او با اشاره به اینکه «در استان اصفهان حدود ۵۰۰ هزار نفر حاشیه نشین وجود دارد» تصریح کرد: اخیراً هم طرحی برای ساماندهی به این محله‌ها ابلاغ شده که کارایی لازم را ندارد. شورای اسلامی شهر اصفهان خواستار بازنگری در این طرح است زیرا از بالا ابلاغ شده و نظرات استان‌ها در آن دیده نشده است، همچنین وظایف دستگاه‌های مختلف به نحوی مشخص نشده که چرخه کامل در برخورد با کارتن‌خواب‌ها، حاشیه‌نشین‌ها و مهاجران مشخص باشد.

 

وی ادامه داد: اکنون این افراد جمع‌آوری و نگهداری می‌شوند اما پس از سه تا شش ماه مجدداً به چرخه آسیب باز می‌گردند، بنابراین لازم است طرحی ارائه شود که این افراد به چرخه اقتصادی وارد شده و دلایل ریشه‌ای که منجر به ورود آن‌ها به آسیب‌های اجتماعی شده شناسایی و مرتفع شود تا به زندگی عادی بازگردند.

 

صالحی خواستار تعریف اصفهان به عنوان یک مقصد گردشگری زیارتی شد و گفت: حرم حضرت زینب بنت موسی (س) ظرفیت جدیدی در اصفهان بوده و گردشگری شیعی را در این شهر رونق داده است. از این مکان مسیری هم برای پیاده‌روی اربعین ایجاد شده است لذا این مکان می‌تواند برای ایام حج هم به عنوان یکی از محل‌های گردشگری اسلامی دیده شود.

 

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان به پروژه نیمه تمام موزه دفاع مقدس هم اشاره و تاکید کرد: موزه دفاع مقدس اصفهان بعداز سال‌های طولانی که از گلنگ‌زنی آن می‌گذرد، راه‌اندازی نشده است. با توجه به اینکه اصفهان بخشی از تاریخ دفاع مقدس است راه‌اندازی این مجموعه که با هزینه‌ای بین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومان تکمیل خواهد شد برای این شهر ضروری به نظر می‌رسد.

 

وی ظرفیت دهکده المپیک اصفهان را نیز یادآور شد و گفت: اخیراً یک استادیوم با حمایت صنایع و ۳۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری درون استانی به بهره‌برداری رسیده که بزرگترین طرح ورزشی پس از انقلاب است، اما همچنان سالن چند منظوره، پیست دوچرخه و ۶۰ درصد از مجموعه استخرهای آن تکمیل نشده است.

 

صالحی افزود: ظرفیت ملی قابل توجهی در اصفهان وجود دارد که می‌تواند جایگزینی برای مجموعه ورزشی آزادی باشد و تا آن مجموعه هم به عنوان یک سرمایه ملی کمتر مستهلک شود. بستر توسعه این مجموعه فراهم بوده و شهرداری و مجموعه‌های بزرگ ورزشی استان هم برای ساماندهی این مجموعه اعلام آمادگی کرده‌اند که اگر با حمایت ملی به بهره‌برداری کامل برسد می‌توان در حوزه اقتصاد ورزش هم از این ظرفیت استفاده کرد.

 


کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------