آخرین اخبار اقتصادی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

محاصره دریایی چه بر سر جامعه ایرانی می‌آورد؟

اقتصادها همیشه با انفجار فرو نمی‌ریزند. گاهی هیچ کارخانه‌ای بمباران نمی‌شود، هیچ سیلویی آتش نمی‌گیرد و هیچ فروشگاهی در یک شب…

پایان بورس امروز سه شنبه 30 تیر 1405 / 3.7 همت پول حقیقی به بورس تزریق شد



پایان معاملات امروز با چرخش معنادار جریان نقدینگی به سمت خرید همراه شد؛ به طوری که همزمان با توقف رشد هیجانی دلار و انتشار اخبار احتمال گفت‌وگو و کاهش تنش‌های نظامی، فشار فروش فروکش کرد، 94 درصد بازار در محدوده مثبت بسته و 3.7 همت به بورس تزریق شد.

به گزارش تجارت نیوز، بر اساس داده‌های تابلو معاملات، شاخص کل بورس با رشد 74 هزار و 46 واحدی معادل 1.54 درصد، در سطح چهار میلیون و 887 هزار و 551 واحد ایستاد. همزمان، شاخص هم‌وزن نیز با افزایش 26 هزار و 509 واحدی و رشد 2.01 درصدی تا محدوده یک میلیون و 346 هزار و 722 واحد بالا رفت؛ همگرایی این دو نماگر نشان می‌دهد رشد امروز صرفا محدود به بزرگان نبوده و بدنه بازار نیز درگیر موج تقاضا شده است.

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

افت حجم و ارزش معاملات بورس

 ارزش معاملات خرد سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی امروز به 11 هزار و 492 میلیارد تومان رسید؛ رقمی که نسبت به روزهای اخیر افت داشته است. در کنار آن، حجم معاملات با ثبت 18.3 میلیارد برگه سهم، از کاهش تعداد معاملات حکایت دارد که به دلیل قفل شدن برخی از سهم‌ها در صف خرید است. مهم‌تر از همه، تراز پول حقیقی با ورود سه هزار و 717 میلیارد تومان مثبت شد که سیگنالی روشن از بازگشت اعتماد کوتاه‌مدت و افزایش ریسک‌پذیری سرمایه‌گذاران است.

 

نقش دلار در رشد بورس

 یکی از کلیدی‌ترین متغیرهای امروز و روز گذشته، توقف رشد هیجانی قیمت دلار بود. انتشار اخبار مرتبط با احتمال گفت‌وگو میان طرف‌ها و کاهش تنش‌های نظامی، فشار منفی هیجانی بورس از روز گذشته را تخلیه کرد. نتیجه این چرخش، تداوم فضای مثبت در دو روز اخیر و شکل‌گیری صف‌های خرید در بخش قابل توجهی از نمادها بود.

 

با وجود ثبت روزی سراسر سبز و مثبت بودن 94 درصد نمادها، باید توجه داشت که این رشد هنوز بر پایه بهبود قطعی متغیرهای بنیادین شکل نگرفته است. بازار به اخبار سیاسی حساس مانده و هرگونه تغییر در مسیر تنش‌ها می‌تواند جهت معاملات را تغییر دهد.

 

به طور کلی بورس در واکنش به کاهش ریسک‌های سیاسی، نفس تازه‌ای کشید و شاخص‌ها را بالا برد. با این حال، تا زمانی که تنش‌ها به طور کامل فروکش نکند و چشم‌انداز روشنی از متغیرهای کلان شکل نگیرد، انتظار یک روند صعودی قدرتمند و منطقی چندان قابل اتکا نیست. بازار فعلا مثبت است، اما همچنان روی لبه خبر حرکت می‌کند.

 

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------