صعود بازار طلا با اهرم اونس جهانی | دلار منجمد شد



قیمت و سکه امروز چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵ در مسیر افزایشی حرکت می‌کند؛ چشم انداز رشد قیمت طلا و سکه، تقاضای سرمایه‌ای را در بازار فلز زرد افزایش داده و با جهش اونس جهانی طلا تقویت شده است. این در حالی است که دلار در قیمت روز گذشته منجمد شده است.

به گزارش تجارت نیوز، قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵ در روند افزایشی بازگشایی شده است. قیمت طلا رشد قابل توجهی دارد و هر گرم طلای ۱۸ عیار به سطح ۱۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی رسیده است. قیمت سکه نیز در انواع قطعات افزایش یافته و سکه امامی در کانال ۱۸۹ میلیون تومانی معامله می‌شود.

 

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

طلای جهانی امروز در مسیر صعودی قرار گرفته و اونس جهانی طلا توانسته سطح حمایتی ۴۱۰۰ دلاری دوباره فتح کند. این فلز گرانبها در لحظه تنظیم این گزارش روی رقم ۴۱۱۲ دلار معامله می‌شود. قیمت دلار نیز با وجود حملات بامداد امروز آمریکا به نقاطی از کشور، در کریدور ۱۹۰ هزار تومانی باقی ماند و در این سطح حمایتی تثبیت شد.

 

سکه امامی برای فتح قله ۱۹۰ میلیونی خیز برداشت

 قیمت سکه امروز در تمامی قطعات افزایش یافته و سکه امامی بیشترین رشد قیمت را به ثبت رسانده است. قیمت سکه امامی با رقم ۱۸۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان توسط اتحادیه طلا و جواهر اعلام شده که نسبت به معاملات عصرگاهی روز گذشته، افزایش چهار میلیون و ۸۵۰ هزار تومانی دارد.

 

سکه بهار آزادی با رشد چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی، روی رقم ۱۸۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قرار دارد. نیم‌سکه با دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و ربع سکه با یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان افزایش، به ترتیب روی رقم‌های ۹۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و ۵۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان قرار گرفته‌اند. سکه گرمی نیز با رشد یک میلیون تومانی، روی رقم ۲۸ میلیون تومان دادوستد می‌شود.

 

طلا به قله ۱۸.۹ میلیونی رسید

 قیمت طلا امروز در روند افزایشی قرار گرفته است. بر اساس قیمت‌های اعلامی سایت اتحادیه طلا و جواهر، مثقال طلا روی رقم ۸۱ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان قرار دارد و طلای ۱۸ عیار با رقم ۱۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.

 

دلار منجمد شد

 قیمت دلار امروز بدون تغییر نسبت به آخرین معامله نقدی روز گذشته، روی رقم 190 هزار تومان بازگشایی شده است. بر این اساس، دلار در گرمای داغ تابستان، تحت تاثیر ابهامات سیاسی و خبرهای ضد و نقیض درباره مذاکرات ایران و آمریکا و احتمال برقراری آتش‌بس 10 روزه، بلاتکلیف و فریز شده است.

 

کارشناسان بازارهای مالی پیش‌بینی می‌کنند بازار ارز در صورت تشدید تنش و فراگیر شدن جنگ، صعودی شود؛ در همین حال، دیدگاه غالب درباره قیمت دلار، رشد تا کریدور بیستم و حتی عبور از نیمه این کریدور تا پایان تابستان است. در این فرضیه حتی در صورت توافق میان ایران و آمریکا و پایان جنگ، به دلیل عوامل کلان اقتصادی نظیر کسری بودجه، تورم بالا و کمبود منابع ارزی، قیمت دلار همچنان افزایشی خواهد بود.

 

با این حال، وجود تردیدهای فراوان در فضای سیاسی، منجر به کاهش تقاضا در بازار ارز و ثابت ماندن قیمت دلار شده است. این در حالی است که دلار مرکز مبادله یا همان ارز حواله شرکت‌ها، همچنان افزایشی است. گفتنی است، قیمت یورو با دو هزار تومان رشد نسبت به دیروز، در حال حاضر به رقم 218 هزار تومان رسیده است.

 

دلار توافقی وارد کانال 151 هزار تومانی شد

 قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵ از مرز 151 هزار تومان عبور کرد. بر این اساس، قیمت دلار توافقی امروز با رشد 215 تومانی نسبت به روز گذشته، در سمت فروش 151 هزار و 120 تومان و در سمت خرید ۱۴۹ هزار و 759 تومان اعلام شده است.

 

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------