آخرین اخبار سیاست خارجی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

ترامپ: رکورد انتقال نفت از تنگه هرمز شکست؛ بیشتر از دوران پیش از جنگ نفت خارج کردیم

ترامپ مدعی شد که به‌محض اینکه جنگ تمام شود که به‌زودی خواهد بود، قیمت نفت شروع به سقوط خواهد کرد. به گزارش «انتخاب»؛ بخشهایی از اظهارات وی به شرح زیر است: به‌محض اینکه…

انریکه مورا: مذاکره مثبتی با مقامات ایرانی داشتم



انریکه مورا،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی
معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از مذاکرات مثبت با طرف ایرانی خبر داد و گفت: گفتگوهای مثبتی با مجید تخت‌روانچی، معاون وزیر خارجه و کاظم غریب آبادی، معاون حقوقی وزارت خارجه ایران داشتم. 

به گزارش مهر، انریکه مورا، معاون جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از گفتگوهای سازنده با طرف‌های ایرانی خبر داد.

 

بر این اساس، مورا در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) در این باره نوشت: من گفتگوهای مثبتی با مجید تخت روانچی، معاون وزیر خارجه و کاظم غریب آبادی، معاون حقوقی وزارت خارجه ایران داشتم.

 

وی افزود: در این دیدار گفتگوهای مثبتی درباره همکاری‌های ایران با روسیه، تنش‌های فعلی در خاورمیانه و اهمیت جلوگیری از تشدید تنش‌ها، و نیز مسائل حقوق بشری مطرح شد.

 

 معاون وزیر خارجه: گفت‌وگوی صریحی درباره چشم‌انداز مذاکرات هسته‌ای داشتیم

معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران خطاب به معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا گفت: این اتحادیه باید دست از رفتار خودبینانه و غیرمسئولانه خود در قبال موضوعات و چالش‌های این قاره و مسائل بین‌المللی بردارد.

 

«کاظم غریب‌آبادی» در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: با انریکه مورا گفت‌وگوی صریحی در مورد طیفی از موضوعات و همچنین چشم انداز مذاکرات هسته‌ای و رفع تحریم در پرتو تحولات جدید داشتیم.

 

وی افزود: به مورا گفته شد اتحادیه اروپا باید دست از رفتار خودبینانه و غیرمسئولانه خود در قبال موضوعات و چالش‌های این قاره و مسائل بین‌المللی بردارد.

 

غریب آبادی تاکید کرد: اروپا نباید مشکلات و اشتباهات خودش، از جمله در رابطه با منازعه اوکراین، را با درگیر کردن دیگران فرافکنی کند. اروپا با رفتار همدستانه‌ای که به‌ویژه سه کشور مهم آن در قبال نسل‌کشی در غزه داشته‌اند، اکنون هیچ جایگاه اخلاقی برای نصیحت‌کردن دیگران در مورد حقوق بشر ندارد.

 

معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: اروپا در موضوع هسته‌ای ایران نیز به دلیل عدم برخورداری از روحیه مسئولیت‌پذیری و اعتماد به نفس لازم، مدت‌ها است از بازیگری تاثیرگذار فاصله گرفته است. اروپا نیازمند خودبازیابی است.

 

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------