آخرین اخبار سیاست خارجی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

وزیر خارجه عراق: تلاش‌ها برای کاهش تنش بین آمریکا و ایران روز به روز پیچیده‌تر می‌شود

وزیر امور خارجه عراق با ادعای به پیچیده‌تر شدن تلاش‌ها برای کاهش تنش، به‌ویژه میان ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران، گفت: عراق از راهکارهای منتهی به صلح حمایت…

پزشکیان: ما همیشه آماده گفت‌وگو بوده‌ایم | موضع عراقچی درباره کریدور ترامپ



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
رئیس‌جمهوری با اشاره به تحریم‌های آمریکا علیه ایران گفت: این تحریم‌ها خارج از چهارچوب‌های انسانی و حملات آنها در ماه‌های گذشته غیرقابل‌توجیه و غیرانسانی است.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان ظهر امروز جمعه ۲۴ مهرماه، در حاشیه اجلاس سران هفدهمین کنفرانس اعضای کنوانسیون تنوع زیستی در دیدار با ایراکلی کوباخیدزه نخست‌وزیر گرجستان با اشاره به افزایش مناسبات اقتصادی، فرهنگی و گردشگری بین ایران و گرجستان، گفت: ما باید به‌صورت عملیاتی ارتباطاتمان را گسترش دهیم، به همین منظور نیازمند تدوین برنامه عملیاتی با زمان‌بندی مشخص هستیم.

رئیس‌جمهوری با اشاره به تحریم‌های آمریکا علیه ایران گفت: این تحریم‌ها خارج از چهارچوب‌های انسانی و حملات آنها در ماه‌های گذشته غیرقابل‌توجیه و غیرانسانی است.

 

پزشکیان با اشاره به مواضع شفاف رهبر شهید انقلاب در خصوص ساخت سلاح هسته‌ای، تصریح کرد: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست و تبلیغات مخرب علیه کشورمان را دروغ می‌دانیم.

رئیس‌جمهوری یادآور شد: ما همیشه آماده گفت‌وگو بوده‌ایم؛ آنها فکر می‌کنند می‌توانند ما را تسلیم کنند اما ما زیر بار زور نخواهیم رفت.

 

ایراکلی کوباخیدزه نخست وزیر گرجستان نیز با تأکید بر مواضع شفاف این کشور در قبال کشورهای همسایه، گفت: مواضع ما در قبال کشورهای همسایه شفاف بوده و هرگونه مداخله خارجی را در امور کشورها رد می‌کنیم.

نخست‌وزیر گرجستان با اشاره به اشتراکات فرهنگی و جغرافیایی بین دو کشور، تاکید کرد: اصول ما دوستی و همکاری بین دو کشور است و امیدواریم بتوانیم با همکاری وزرای خارجه و دستگاه‌های دیپلماسی دو طرف به نقطه نظرات مشترکی در حوزه‌های اقتصادی و گردشگری برسیم.

 

موضع عراقچی درباره کریدور ترامپ
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهور اسلامی ایران در گفت‌وگو با آرمن‌پرس در پاسخ به سوالی در خصوص حضور نیروهای امریکایی و پروژه TRIPP (مسیر ترامپ برای صلح و شکوفایی) توضیح داد: «درباره هرگونه حضور امریکا در منطقه پیرامونی خود نگرانی و حساسیت داریم اما در خصوص این موضوع مستقیما با دوستان ارمنی خود در تماس هستیم و می دانیم که هیچ اقدامی علیه امنیت ایران انجام نخواهند داد.»

عراقچی تاکید کرد: «ما به رایزنی های خود با مقامات ارمنستان ادامه خواهیم داد. آرارات میرزویان دوست خوبم به تهران سفر کرد و رایزنی های خوبی با یکدیگر داشتیم امروز نیز رییس جمهور پزشکیان با نخست وزیر ارمنستان دیدار خواهد کرد.»

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------