حملات گسترده روسیه به اوکراین | ویتکاف و کوشنر، وارد مسکو شدند
- مجموعه: اخبار بین الملل
- تاریخ انتشار : شنبه, ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ ۱۳:۲۷

ریانووستی گزارش داد: وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که شب گذشته مجتمعهای صنایع متالورژی در دنیپروپتروفسک که تأمینکننده صنایع نظامی اوکراین بودند، هدف حمله قرار گرفت.
این وزارتخانه افزود: مراکز لجستیکی و یک پست برق در نیکولایف و اودسا، یک کشتی باری در بندر چرنومورسک و مرکز لجستیکی ارتش اوکراین در سویاتوپتروفسک هدف قرار گرفت.
بر اساس این گزارش، دو محل نگهداری و توزیع سوخت نیروهای مسلح اوکراین در شهرک نظامی بلیستاویتسا در فرودگاه گوستومل استان کییف و مرکز اطلاعات رادیویی و فنی-رادیویی در منطقه بروواری کییف هدف قرار گرفت.
ویتکاف و کوشنر، وارد مسکو شدند
به گزارش تابناک، استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا، و جرد کوشنر، داماد دونالد ترامپ، دو فرستاده رئیسجمهور آمریکا وارد مسکو شدند.
پیش از این، خبرگزاری روسی «تاس» به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که فرستادههای ویژه رئیسجمهور آمریکا، روزهای ۵ و ۶ سپتامبر (۱۴ و ۱۵ شهریور) برای دیدار و رایزنی به پایتختهای روسیه و اوکراین می روند.









