زخم معده پس از درمان کامل نیاز به مصرف طولانی‌مدت دارو ندارد



درمان زخم معده،اخبار پزشکی،خبرهای پزشکی
یک فوق تخصص گوارش و کبد، گفت: بیماران مبتلا به زخم معده پس از طی دوره درمان و بهبود کامل، در صورت نبود علائم، نیازی به ادامه مصرف داروهای کنترل‌کننده اسید معده ندارند.

به گزارش مهر، سمیه خیاطیان، فوق تخصص گوارش و کبد و عضو هیات علمی دانشگاه تهران در برنامه «اینجا طبیب» رادیو سلامت درباره ادامه مصرف دارو پس از درمان زخم معده افزود: بیماران باید مطمئن شوند زخم معده به طور کامل درمان شده است و تنها در این صورت می‌توان مصرف دارو را قطع کرد.

 

وی با اشاره به اینکه حداکثر دوره درمان زخم معده ۱۲ هفته است، ادامه داد: اگر بیش از این مدت همچنان نیاز به مصرف داروهای کنترل‌کننده اسید معده وجود داشته باشد، لازم است بررسی‌های تکمیلی صورت گیرد.

 

این متخصص بیماری‌های داخلی در پایان اظهارداشت: مصرف طولانی‌مدت دارو برای زخم معده ضرورت ندارد و تنها در صورت باقی‌ماندن علائم یا مشکلات دیگر باید ادامه یابد.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------